Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2009, 17:43:36
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
E cam ciudat ca parintele Arsenie Papacioc are 94 de ani si parintele Adrian Fageteanu are 97 de ani.
Varsta acestor Preoti se resimte numai la trup, nu si a minte.
Apropos, e adevarat ca Pr. Arsenie Papacioc a fost mutat dela Techirghiol in alta manastire? Daca e adevarat stiti si unde, in ce manastire se afla acum?
Reply With Quote
Vechi 09.04.2009, 17:52:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
http://www.euractiv.ro/uniunea-europ...ID_11158/.html

In acest an s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi in ianuarie si aprilie (temperaturi medii) din 1880 pana acum de cand se masoara.

Cat oare o mai dura pana la ceva mare cataclism de il va produce astfel umanitatea?

Oare potopul nu cumva tot prin activitatea oamenilor de atunci a fost produs?
Preasfințitul Sebastian Episcopul Slatinei , invitat de onoare la Conferința ASCOR filiala Craiova, ce s-a desfășurat astă săptămână
a spus printre altele în cuvântul său: "Nu moartea este sfârșitul vieții, ci viața este sfârșitul morții ". Această preocupare nejustificată , dintr un anumit punct de vedere, ar trebui să fie o temă străină celor ce cred într o viață veșnică ." Fiecare dintre noi ne agățăm cu toată speranța noastră de viața aceasta. De ce ? Pentru că în mod greșit , socotim că sfârșitul de aici este sfârșitul vieții, iar nu viața este sfârșitul morții. Ca și ucenicii Mântuitorului , ca și femeile mironosițe în dimineața Sfintei Învieri, noi călătorim în această viață spre mormânt cu obsesia morții. Din păcate , sunt și unii dintre noi care nu cred că dincolo de moarte este viață și pentru aceasta abordează moartea ca pe cea mai mare tragedie care se poate întâmpla pe acest pământ, deși aceasta este un lucru pe cât de comun, pe atât de firesc și sigur", a mai spus Preasfințitul Sebastian. Mântuitorul nu S-a preocupat de cele din lumea aceasta, ci mai mult de cele de dincolo. Învățătura Sa avea în vedere pregătirea pentru sfârșit, pentru moarte ca viață, pentru Impărăția Cerurilor.
Vechi 09.04.2009, 17:59:58
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
In circa 20-50 de ani cam de pe unde este Romania in jos si pana la longitudinea similara in emisfera sudica se va forma o banda mare de desert pe latitudinea intregii planete. .. Acestia vor migra spre nord ca sa nu moara. Adica peste noi, si noi la randul nostru peste altii."
De unde iei tu aceste stiri prapastioase nu stiu? eu nu am auzit de asa ceva din parte celor cu autoritate in materie de schimbari climatice.
Eu tocmai m-am intors de la tropice si sa stii ca este minunat acolo, nu se vede nici un semn de desert, este intradevar ca un Paradis pe pamint.

..iar pe migratorii ciocolatii nu o sa-i lase nimeni sa patrunda in Europa si sa ne consume grinele, vor fi opriti la granita intr-un fel sau altul impreuna cu ereziile lor
Reply With Quote
Vechi 09.04.2009, 20:06:26
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
De unde iei tu aceste stiri prapastioase nu stiu? eu nu am auzit de asa ceva din parte celor cu autoritate in materie de schimbari climatice.
Eu tocmai m-am intors de la tropice si sa stii ca este minunat acolo, nu se vede nici un semn de desert, este intradevar ca un Paradis pe pamint.

..iar pe migratorii ciocolatii nu o sa-i lase nimeni sa patrunda in Europa si sa ne consume grinele, vor fi opriti la granita intr-un fel sau altul impreuna cu ereziile lor
Nu exista autoritate decat Dumnezeu! "Cei cu autoritate" sunt un mit de adormit prostii. Au mai fost multi "cu autoritate" care spuneau ca nu exista posibilitatea unei crize financiare in 2008! Eu cand aud de un "expert in domeniu" stiu ca am un habarnist mandru in fatza! Exista doar certitudinea unor secete puternice in anii anteriori inclusiv in Ro. Si asta in conditiile de 2 grade Celsius in plus!

Referitor la "migratorii ciocolatii" (1)nu mi se pare crestinesc sa-i oprim/omoram la granite ca sa ne ajunga noua mai mult! Cred ca ai gresit forumul! Aici e crestin-ortodox! (2) Ei deja sunt in toata Europa! Mergi la Londra sau Paris si vezi si tu singur care e situatia!
Vechi 09.04.2009, 21:02:26
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul

Referitor la "migratorii ciocolatii" (1)nu mi se pare crestinesc sa-i oprim/omoram la granite ca sa ne ajunga noua mai mult! Cred ca ai gresit forumul! Aici e crestin-ortodox! (2) Ei deja sunt in toata Europa! Mergi la Londra sau Paris si vezi si tu singur care e situatia!
Deci prin analogie tu ii dai afara pe Stefan cel Mare si pe Mircea cel Batrin si marele Tepes de pe forumul tau, pe motiv ca nu gindesc "crestineste" cind in nenumarate rinduri le-au luat gitul ciocolatiilor pentru a-si asigura continuitatea neamului rominesc si indestulare cu grine ca sa nu le arda bisericile si sa scape femeile de viol?
Hm, interesant!...ce generos esti...imagineaza-ti un pic ca in conditiile apocaliptice descrise de tine vin nomazii, ca lacustele peste toata familia ta
Reply With Quote
Vechi 09.04.2009, 23:11:54
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

Nu nu am postat aiurea despre musulmani deloc aici.
Pentru ca majoritatea petrolului este in administrarea arienilor iconoclasti (musulmanii) iar masinile de il folosesc in exces sunt venite de la iconoclastii protestanti si neoprotestanti si "inventia" acestor masini tot de la ei vine.
(adica de la iconoclastii neoprotestanti si protestanti).
Reply With Quote
Vechi 09.04.2009, 23:23:38
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu nu am postat aiurea despre musulmani deloc aici.
Pentru ca majoritatea petrolului este in administrarea arienilor iconoclasti (musulmanii) iar masinile de il folosesc in exces sunt venite de la iconoclastii protestanti si neoprotestanti si "inventia" acestor masini tot de la ei vine.
(adica de la iconoclastii neoprotestanti si protestanti).
Care este legatura intre iconoclasm si Apocalipsa? Apocalipsa nu poate veni si fara vre-o legatura cu petrolul si masinile?
Vechi 09.04.2009, 23:29:47
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Deci prin analogie tu ii dai afara pe Stefan cel Mare si pe Mircea cel Batrin si marele Tepes de pe forumul tau, pe motiv ca nu gindesc "crestineste" cind in nenumarate rinduri le-au luat gitul ciocolatiilor pentru a-si asigura continuitatea neamului rominesc si indestulare cu grine ca sa nu le arda bisericile si sa scape femeile de viol?
Hm, interesant!...ce generos esti...imagineaza-ti un pic ca in conditiile apocaliptice descrise de tine vin nomazii, ca lacustele peste toata familia ta
Nu are nici o legatura ce se intampla atunci cu ce s-ar putea intampla acum.
Alea au fost razboaie de cotropire motivate de avaritie. Ei nu veneau pt ca nu mai crestea iarba in tara lor! E una sa vii sa jefuiesti si impui bir si alta sa vii din instinct de supravietuire! Si oricum ideia ta cu granita inchisa e total impractica. Si statele vestice incearca din rasputeri sa limiteze imigratia ilegala si nu au reusit nimic deocamdata!
Vechi 10.04.2009, 02:42:13
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

PS Sebastian mai frate Cristian a zis la acea conferinta sa nu acceptam cipurile nici macar in pasaport.
[COLOR=#1f5e83]http://www.youtube.com/watch?v=PRpAAGI20bw[/COLOR]

Eu nu stiu mare mea problema e ca mai vrea unul altul din familie sa isi ia pasaportul si nu stiu cum sa le zic sa nu isi ia.
Reply With Quote
Vechi 10.04.2009, 14:03:23
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
PS Sebastian mai frate Cristian a zis la acea conferinta sa nu acceptam cipurile nici macar in pasaport.
[COLOR=#1f5e83]http://www.youtube.com/watch?v=PRpAAGI20bw[/COLOR]

Eu nu stiu mare mea problema e ca mai vrea unul altul din familie sa isi ia pasaportul si nu stiu cum sa le zic sa nu isi ia.
Pasaportul biometric NU este obligatoriu! Am o cunostinta care-si face pasaport zilele acestea si mi-a zis ca nici macar nu i s-a propus pasaport biometric ca si optiune....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
ziceati ca nu vine sfarsitul lumii? annajanette Generalitati 43 07.06.2010 23:48:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57