Citat:
În prealabil postat de andreicozia
De unde iei tu aceste stiri prapastioase nu stiu? eu nu am auzit de asa ceva din parte celor cu autoritate in materie de schimbari climatice.
Eu tocmai m-am intors de la tropice si sa stii ca este minunat acolo, nu se vede nici un semn de desert, este intradevar ca un Paradis pe pamint.
..iar pe migratorii ciocolatii nu o sa-i lase nimeni sa patrunda in Europa si sa ne consume grinele, vor fi opriti la granita intr-un fel sau altul impreuna cu ereziile lor
|
Nu exista autoritate decat Dumnezeu! "Cei cu autoritate" sunt un mit de adormit prostii. Au mai fost multi "cu autoritate" care spuneau ca nu exista posibilitatea unei crize financiare in 2008! Eu cand aud de un "expert in domeniu" stiu ca am un habarnist mandru in fatza! Exista doar certitudinea unor secete puternice in anii anteriori inclusiv in Ro. Si asta in conditiile de 2 grade Celsius in plus!
Referitor la "migratorii ciocolatii" (1)nu mi se pare crestinesc sa-i oprim/omoram la granite ca sa ne ajunga noua mai mult! Cred ca ai gresit forumul! Aici e crestin-ortodox! (2) Ei deja sunt in toata Europa! Mergi la Londra sau Paris si vezi si tu singur care e situatia!