![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine nu crede in Domnul Iisus Hristos nici nu poate intelege. Ramai cu Buddha, si asteapta sa te mantuiesti prin el. Dar atunci nu mai inteleg ce cauti aici pe acest forum crestin-ortodox? Cauta un forum budist, unde sa te simti ca acasa. |
|
|||
|
|||
![]()
as simti efectul daca ai veni cu niste argumente cat de cat inchegate. pana acum doar ai jignit si nimic altceva.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fiind un forum ortodox ma asteptam la o discutie mai interesanta, credeam ca oamenni ce sunt cu adevarat credinciosi au niste argumente in favoarea credintei lor. as fi incantat de o discutie pe Biblie legata de moralitate (la urma urmei asta este topicul) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vorbeam de origini bune, ci de origine divina.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu te supara, dar te-am mangaiet pana acum.Tu ai impresia ca pe un forum ne apucam sa- L demonstram pe DUMNEZEU ? ? ? macar ai bunul simt si intra in interiorul acestui site , citeste, ai putina bunavointa, un gram macar. Ai citit pe istoricul acestui forum ? ? ? Nu te supara, dar clegul tau ateu, iti da clasa. Este ultimul meu mesaj la adresa ta. ESTE MULT MAI BINE A TE IGNORA.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa mai destindem putin lucrurile si sa va intreb ceva: ati facut vreodata un lucru considerat de altii bun fara sa va ginditi ca il faceti pentru mintuire?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai ca mi-am schimbat si semnatura, sa nu mai existe dubii
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oricum exemplul cu scrierile budiste l-am dat pentru a evidentia prin comparatie cat de indoielnice sunt textele religioase de acest gen (in categoria asta intra si Vedele, Biblia sau Coranul)
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
![]() |
Tags |
morala |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 12:02:33 |
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 00:37:34 |
Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 00:45:33 |
Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 07:21:11 |
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 18:44:22 |
|