![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:) Imi cer scuze. Ramasesem la sens. Eu ti-am spus sensul vietii, vazute de ateu: nici unul. Imi spui si tu acum sensul lui Dzeu, ca al mintuirii asta e, nu, sa ne integram in Dzeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sincer, sincer, nu m-am enervat nici 1% . Chiar sunt extrem de calm. Sunt călit, trăiesc peste 12 ore pe zi lângă atei . O altă sinceritate , de nu ai nici un sens în viața asta, iertare e fără rost a discuta pe tema asta , ar fi exact cum aș vorbi la pereți sau canișului meu , de altfel foarte drăgălaș și simpatic. Toate bune ție !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
E clar, am reusit sa te enervez si pe tine, ai inceput cu atacurile la persoana :)
Te las sa mai gindesti la raspuns. Deocamdata nici tu, nici eu, nu stim scopul nostru final. Daca il stii, te-as ruga sa mi-l spui. |
|
||||
|
||||
![]()
Te obsedeaza chestia cu enervatul , vorbesc serios ! Ti-am spus odata sensul , iar colegii mei de pe forum si-au batut gura ( degetele )degeaba cu tine de atata amar de timp. Uiti de la mana pan la gura ! VISE FRUMOASE
|
|||
|
|||
![]()
Sensul in viata e personal fiecaruia, nu exista niciunul general valabil pentru toata populatia. Si un ateu are sens in viata deoarece are vointa proprie pe care si-o exercita.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|