![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai spus de atitea ori ca: avem multe in comun cu maimutica, de aia avem barbatii tite, de aia respiram pe aceeasi gaura pe unde mincam, de aceea tinem atit de mult la copilul nostru si multe, multe, altele. Sintem o specie civilizata, care nu a aparut din senin dar are legatura cu aleatorul, cu o explicatie data de evolutionismul prin selectie naturala. Scrabble a spus si el ca sa spuna ceva. Ateii nu sustin ca viata are vreun sens, ca viata noastra trebuie neaparat sa aibe vreun sens. Asta nu inseamna ca noi nu putem sa ii dam un sens, fiecare dupa puterile sale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si mata mea are tate, si scroafa are tate... Dar cand esti batut in cap... si mai esti si "orb"... si dracu isi baga coada... hello topcat :) ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi spui te rog care e sensul mintuirii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si inca una, ajutatoare: ce sens are mintuirea? |
|
||||
|
||||
![]()
Topcat, cum iti explici ca pe suprafata pamantului inca mai exista maimute? N-ar fi trebuit sa evolueze toate in... "noi"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din intrebarea ta imi dau seama ca habar nu ai ce inseamna evolutia prin selectie naturala. Daca doresti sa afli iti stau la dispozitie, n-as vrea sa incarc topicul asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Excelent răspuns ! Mergi mai departe în selecția ta . . .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Maimuta care a stat la baza rasei asiatice a avut, la randul ei, ochii oblici?
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|