![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Scriptura interpretata de sectanti, in cazul tau de adventisti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cum arata un "pacat cutatat"? Adica Iisus iti curata pacatul si apoi ce face cu el? Ti-l da inapoi si zice: Fiule pacatul tau este curatat. Da-i inainte. Cand se mai murdareste mai treci pe la sanctuar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Se vede că încă n-ai înțeles în ce constă pocăința. Ea este o adâncă părere de rău de păcatele săvârșite și o continuă ferire de a le mai face. Pocăință nu este o taină (de neînțeles și de ne-experimentat), ci este o realitate ce poate și trebuie să facă parte din experiența creștină. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea stiiu daca exista moarte ,moarte,adica sa nu mai stii de nimic.Asta e de fapt marea intrebare,daca exista ceva dupa moarte,rai sau iad,sau este doar un somn absolut,fara sa mai stim de nimic
Ori daca ne bucuram de Invierea lui Hristos,ne bucuram si de omorarea mortii.Eu cred ca conceptia veche,despre moarte ca somn inconstient,a fost depasita,atunci cand Domnul nu a putut fi tinut de ea,si a Inviat. Ce sens mai are moartea,daca ea nu este eterna?Ce moarte mai e aia,daca ea dureaza 3 zile? Moartea ori e eterna,ori nu e. Ortodoxi cred ca sufletul este undeva,in rai sau iad,dar nu cred ca nu este nicaeri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
"Și moartea și iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc." (Apoc.20,14) până atunci însă, se moare de moarte, moartea fiind singura certitudine (bineînțeles în afară de taxe și impozite). Citat:
"Apoi a îngenuncheat, și a strigat cu glas tare: ,,Doamne, nu le ținea în seamă păcatul acesta!`` Și după aceste vorbe, a adormit." (Fapte 7,60 versiunea Cornilescu)* "Pentru că de credem că Iisus a murit și a înviat, tot așa (credem) că Dumnezeu, pe cei adormiți întru Iisus, îi va aduce împreună cu El. " (1 Tes.4,14) Citat:
____________________________ * Alo domnu' ovidiu-s, mai am un exemplu de traducere defectuoasă pentru dumneata: Exemplul nr.7: "Și, îngenunchind, a strigat cu glas mare: Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta! Și zicând acestea, a murit." (Fapte 7,60 versiunea sinodală) termenul în originalul grecesc este ekoimethe (a adormit) și nu apothanon (a murit). |
|
|||
|
|||
![]()
mai are un pic si il converteste tricesimuquintus pe iustin10 :)
|
|
||||
|
||||
![]()
"Cei vii știu că vor muri, dar cei morți nu știu nimic și parte de răsplată nu mai au, căci numele lor a fost uitat." (Ecl. 9,5)
Pilda cu bogatul cel nemilostiv si saracul Lazar e cea mai elocventa, ca dupa moarte exista iad si rai. Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, așa zice Scriptura, în moarte nu mai există activitate. Pilda cu bogatul cel nemilostiv si saracul Lazar e o ... pildă. Dacă nu e pildă, ci realitate, e "dovada cea mai elocventă" că administratorul Raiului e Avraam, că se poate conversa între Rai și Iad, că unii ar putea dori să treacă din Rai în Iad (!!), că... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]()
Pe de o parte ca să ilustreze niște adevăruri, în cazul de față că trebuie să ascultăm de ce zice Scriptura ("Moise și Proorocii"). Și pe de altă parte să nu înțeleagă dușmanii Lui, recte fariseii și preoții - chiar cei ce au inventat poveștile astea evreești cu "sânul lui Avraam".
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|