![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai omule nu imi spui tu mie cum sunt, ok...si te rog reciteste atent cele scrise de mine si vei vedea ca eu nu imi iau din timpul in care imi expun pur si simplu opinia, pentru a te caracteriza pe tine...ma abtin!!! ![]() Eu nu am facut nici un vaccin si nu am nici o treaba, deci vorbesc si imi permit sa tratez exact asa cum vreau acest virus, intelegi... nu am dubii/frici ![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 25.01.2010 at 17:56:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Sa-l lasam pe domnul Alin sa abereze in continuare. Noi sa fim naivi si sanatosi :D
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Una e sa zici "eu nu ma vaccinez", fiecare o face pe barba lui pana la urma, la fel si cu cei care se vaccineaza, dar sa vorbesti despre virusuri prefabricate sau mercurul din vaccinuri cu certitudini care vin de nicaieri, asta da aberatie. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau crezi si in incalzirea globala? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sigur ca exista incalzire globala care duce la fenomene meteorologice extreme precum trecerea de la o temperatura mare la una scazuta foarte repede...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
De asemenea corect ar fi fost sa te exprimi asa ( din nou in scris, pentru ca asta e unul din lucrurile pe care ai tu sa mi le reprosezi!!!)...Sunt singurul interesat de ce ai tu de spus/ Singurul pe care il intereseaza ce ai de spus!!! si nu cum ai facut-o!!!! Naiv in opinia mea inseamna sa nu poti sa discerni intre o prostie si ceva real( exact la momentul cand trebuie sa faci asta), asta daca intelegi ceva din ceea ce exprim eu pe aici ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps. daca de la temperatura mare trec la temperatura mica, pot sa-i spun "incalzire" ?
Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Last edited by anaana71; 26.01.2010 at 13:45:30. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=AlinB;204908]Una e sa zici "eu nu ma vaccinez", fiecare o face pe barba lui pana la urma, la fel si cu cei care se vaccineaza, dar sa vorbesti despre virusuri prefabricate sau mercurul din vaccinuri cu certitudini care vin de nicaieri, asta da aberatie.
Domnule Alin, nu știu care este neinformat în vreme ce internetul este plin de mărturii ale unor oameni avizați ba mai mult oameni care au lucrat la vaccin sau gripă !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IPCC Peer Review Process an Illusion, finds SPPI Analysis Written by SPPI Staff Monday, 10 September 2007 In “Peer Review? What Peer Review? The IPCC would have us believe that its reports are diligently reviewed by many hundreds of scientists and that these reviewers endorse the contents of the report. Analyses of reviewer comments show a very different and disturbing story.” |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|