Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2010, 17:50:16
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
"Dimensiunea acestui virus e fabricata"?
Unde ai citit asta? Pe un blog conspirationist?

Ei bine, atunci nu mai fii asa naiva..
Pai adineauri ai spus ca tu crezi ca acest virus este acelasi dintotdeauna...

Mai omule nu imi spui tu mie cum sunt, ok...si te rog reciteste atent cele scrise de mine si vei vedea ca eu nu imi iau din timpul in care imi expun pur si simplu opinia, pentru a te caracteriza pe tine...ma abtin!!!

Eu nu am facut nici un vaccin si nu am nici o treaba, deci vorbesc si imi permit sa tratez exact asa cum vreau acest virus, intelegi... nu am dubii/frici ca mi-as fi putut injecta ceva fara nici un sens!!

Last edited by AndruscaCIM; 25.01.2010 at 17:56:16.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2010, 18:52:30
vlad90's Avatar
vlad90 vlad90 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Implicit

Sa-l lasam pe domnul Alin sa abereze in continuare. Noi sa fim naivi si sanatosi :D
Vechi 26.01.2010, 13:04:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vlad90 Vezi mesajul
Sa-l lasam pe domnul Alin sa abereze in continuare. Noi sa fim naivi si sanatosi :D
Abereaza cei care vorbesc fara un minim de cunostinte medicale sau/si informatii solide.

Una e sa zici "eu nu ma vaccinez", fiecare o face pe barba lui pana la urma, la fel si cu cei care se vaccineaza, dar sa vorbesti despre virusuri prefabricate sau mercurul din vaccinuri cu certitudini care vin de nicaieri, asta da aberatie.

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai adineauri ai spus ca tu crezi ca acest virus este acelasi dintotdeauna...

Mai omule nu imi spui tu mie cum sunt, ok...si te rog reciteste atent cele scrise de mine si vei vedea ca eu nu imi iau din timpul in care imi expun pur si simplu opinia, pentru a te caracteriza pe tine...ma abtin!!!

Eu nu am facut nici un vaccin si nu am nici o treaba, deci vorbesc si imi permit sa tratez exact asa cum vreau acest virus, intelegi... nu am dubii/frici ca mi-as fi putut injecta ceva fara nici un sens!!
Eu stiu ce am scris, tu cred ca ca ai probleme atunci cand trebuie sa-ti exprimi ideile in scris, eu cel putin n-am inteles mai nimic din ce ai zis, in orice caz se pare ca sunt singurul care il intereseaza ce ai de spus, deci nu ai cauzat nici un rau nimanui printr-o eventuala neintelegere. :)
Reply With Quote
Vechi 26.01.2010, 13:12:30
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
"Dimensiunea acestui virus e fabricata"?
Unde ai citit asta? Pe un blog conspirationist?

Ei bine, atunci nu mai fii asa naiva..
ai auzit de incalzirea globala? aveau calcule, cercetari, savanti de renume mondial,teste, probe de necontestat, deja inebunise lumea ca vom avea decat 2 anotimpuri..... si????? un mare fasssss.... exact cum erau probele de la incalzirea globala asa sunt si cele de la gripa porcina. nu te mai oripila la postarile celor care nu cred aceasta farsa.
sau crezi si in incalzirea globala?
Vechi 26.01.2010, 13:29:04
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Sigur ca exista incalzire globala care duce la fenomene meteorologice extreme precum trecerea de la o temperatura mare la una scazuta foarte repede...
Reply With Quote
Vechi 26.01.2010, 13:34:11
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Abereaza cei care vorbesc fara un minim de cunostinte medicale sau/si informatii solide.

Una e sa zici "eu nu ma vaccinez", fiecare o face pe barba lui pana la urma, la fel si cu cei care se vaccineaza, dar sa vorbesti despre virusuri prefabricate sau mercurul din vaccinuri cu certitudini care vin de nicaieri, asta da aberatie.
Lucrezi tu la Institutul Cantacuzino cumva?...pentru ca am impresia ca ar trebui sa te abtii sa mai sustii necesitatea unui asemenea vaccin...iar daca imi spui tu mie ca in urma unui vaccin trebuie sa ai frisoane zile la rand, stari de rau, paralizie, atunci eu mananc acum o mozzarela .... deci cu totul altceva inseamna sa fii naiv, mai exact sa te trezesti ca in urma unei decizii proaste, regreti ca ai facut acel lucru!!!!
Citat:
Eu stiu ce am scris, tu cred ca ca ai probleme atunci cand trebuie sa-ti exprimi ideile in scris, eu cel putin n-am inteles mai nimic din ce ai zis, in orice caz se pare ca sunt singurul care il intereseaza ce ai de spus, deci nu ai cauzat nici un rau nimanui printr-o eventuala neintelegere. :)
Deci, iti raspund din nou " Eu nu sunt naiva!" desi tu te-ai exprimat asa : Nu mai fii asa naiva!!!!...( scuze, tu de fapt ar fi trebuit sa te exprimi asa " Nu mai fi asa naiva!!!" dar am lasat de la mine m-am facut ca am inteles ce exprimi tu in scris!)

De asemenea corect ar fi fost sa te exprimi asa ( din nou in scris, pentru ca asta e unul din lucrurile pe care ai tu sa mi le reprosezi!!!)...Sunt singurul interesat de ce ai tu de spus/ Singurul pe care il intereseaza ce ai de spus!!! si nu cum ai facut-o!!!!

Naiv in opinia mea inseamna sa nu poti sa discerni intre o prostie si ceva real( exact la momentul cand trebuie sa faci asta), asta daca intelegi ceva din ceea ce exprim eu pe aici ...fara sa scriu cu " fi, fii, fiii, fiiiii" fara sa stiu ce si cum!!!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2010, 13:43:06
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Sigur ca exista incalzire globala care duce la fenomene meteorologice extreme precum trecerea de la o temperatura mare la una scazuta foarte repede...
eu nu i-as spune "globala". recent au recunoscut ca au gresit la niste "calcule" si ca de fapt nu mai este incalzire globala. cred ca le-a crapat obrazul de rusine cand au vazut ce a fost in china. nu mai spun de europa.
ps. daca de la temperatura mare trec la temperatura mica, pot sa-i spun "incalzire" ?

Last edited by anaana71; 26.01.2010 at 13:45:30.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2010, 14:29:22
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Implicit

[quote=AlinB;204908]Una e sa zici "eu nu ma vaccinez", fiecare o face pe barba lui pana la urma, la fel si cu cei care se vaccineaza, dar sa vorbesti despre virusuri prefabricate sau mercurul din vaccinuri cu certitudini care vin de nicaieri, asta da aberatie.

Domnule Alin, nu știu care este neinformat în vreme ce internetul este plin de mărturii ale unor oameni avizați ba mai mult oameni care au lucrat la vaccin sau gripă !!!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2010, 16:06:23
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
ai auzit de incalzirea globala? aveau calcule, cercetari, savanti de renume mondial,teste, probe de necontestat, deja inebunise lumea ca vom avea decat 2 anotimpuri..... si????? un mare fasssss.... exact cum erau probele de la incalzirea globala asa sunt si cele de la gripa porcina. nu te mai oripila la postarile celor care nu cred aceasta farsa.
sau crezi si in incalzirea globala?
Pentru ca ai adus in discutie incalzirea globala, as vrea sa subliniez ca inca din 2007, oamenii de stiinta (de exemplu, cei de la SPPI) au spus ca IPCC, organizatia care a introdus in forta acest subiect in agenda publica, nu respecta metoda stiintifica de cercetare si ca rezultatele lor nu sint verificate de terti, asa cum sustinea.

IPCC Peer Review Process an Illusion, finds SPPI Analysis
Written by SPPI Staff
Monday, 10 September 2007

In “Peer Review? What Peer Review? The IPCC would have us believe that its reports are diligently reviewed by many hundreds of scientists and that these reviewers endorse the contents of the report. Analyses of reviewer comments show a very different and disturbing story.”
Reply With Quote
Vechi 26.01.2010, 16:11:34
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Pentru ca ai adus in discutie incalzirea globala, as vrea sa subliniez ca inca din 2007, oamenii de stiinta (de exemplu, cei de la SPPI) au spus ca IPCC, organizatia care a introdus in forta acest subiect in agenda publica, nu respecta metoda stiintifica de cercetare si ca rezultatele lor nu sint verificate de terti, asa cum sustinea.

IPCC Peer Review Process an Illusion, finds SPPI Analysis
Written by SPPI Staff
Monday, 10 September 2007

In “Peer Review? What Peer Review? The IPCC would have us believe that its reports are diligently reviewed by many hundreds of scientists and that these reviewers endorse the contents of the report. Analyses of reviewer comments show a very different and disturbing story.”
Interesant.....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit gripa porcina? Lavrentiu Generalitati 11 24.04.2011 15:52:10
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
Gripa porcina sau gripa porceasca? iulyaan Generalitati 38 18.11.2009 17:16:56
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Stiri, actualitati, anunturi 1 11.05.2009 00:24:45
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Generalitati 0 08.05.2009 12:09:17