Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2010, 13:04:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vlad90 Vezi mesajul
Sa-l lasam pe domnul Alin sa abereze in continuare. Noi sa fim naivi si sanatosi :D
Abereaza cei care vorbesc fara un minim de cunostinte medicale sau/si informatii solide.

Una e sa zici "eu nu ma vaccinez", fiecare o face pe barba lui pana la urma, la fel si cu cei care se vaccineaza, dar sa vorbesti despre virusuri prefabricate sau mercurul din vaccinuri cu certitudini care vin de nicaieri, asta da aberatie.

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai adineauri ai spus ca tu crezi ca acest virus este acelasi dintotdeauna...

Mai omule nu imi spui tu mie cum sunt, ok...si te rog reciteste atent cele scrise de mine si vei vedea ca eu nu imi iau din timpul in care imi expun pur si simplu opinia, pentru a te caracteriza pe tine...ma abtin!!!

Eu nu am facut nici un vaccin si nu am nici o treaba, deci vorbesc si imi permit sa tratez exact asa cum vreau acest virus, intelegi... nu am dubii/frici ca mi-as fi putut injecta ceva fara nici un sens!!
Eu stiu ce am scris, tu cred ca ca ai probleme atunci cand trebuie sa-ti exprimi ideile in scris, eu cel putin n-am inteles mai nimic din ce ai zis, in orice caz se pare ca sunt singurul care il intereseaza ce ai de spus, deci nu ai cauzat nici un rau nimanui printr-o eventuala neintelegere. :)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit gripa porcina? Lavrentiu Generalitati 11 24.04.2011 15:52:10
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
Gripa porcina sau gripa porceasca? iulyaan Generalitati 38 18.11.2009 17:16:56
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Stiri, actualitati, anunturi 1 11.05.2009 00:24:45
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Generalitati 0 08.05.2009 12:09:17