![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, aș avea foarte multe de spus, însă reacția pe care a provocat-o postările mele pe acest sub-forum a fost suficientă pentru a mă descuraja. Am găsit multe subiecte interesante, în unele am opinii personale nu neapărat diferite de cele ale userilor, însă deocamdată ma mărginesc să postez doar aici...
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=hanico;212051]
Citat:
Eminamente ortodox este Cristos si atat, nici forumul, nici cei care scriu frumos asta in dreptul lor, nici cei care se declara pe la recensaminte, El va stabili asta, pana atunci suntem toti cu credinta noastra asa cum o intelegem si putem trai care numai dreapta nu e. Nu inca, nu ne pierdem speranta. Sa ne vedem asa cum suntem si rostim cuvinte pentru zidire sufleteasca, si nu pentru acuzare, nu e nevoie sa fii crestin pentru asta, o fac altii. Gata, fara incrancenare, nu avem de ce. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana una alta, sper sa observi si ca am " renuntat" ( cel pe putin de cateva mesaje incoace) la ironie si inteptaturi ![]() Numai bineeeeeeee!
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.Asta e un pui de drac.Ai grija cu el.Face pe mironosita da ii iese coada afara din fustita.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina! Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei! Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"! ![]() Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Pe undeva ai dreptate. Cu toate acestea am găsit răspunsuri pe aici, și nu puține. Și nu neapărat confirmări la unele prejudecăți de-ale mele.... asta ca să fiu sincer până la capăt...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am observat, m-am mirat și apreciez ![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|