![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.Asta e un pui de drac.Ai grija cu el.Face pe mironosita da ii iese coada afara din fustita.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina! Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei! Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Cu o asemenea atitudine, postul și împărtășania valorează exact cât o ceapă degerată
Isaia 58,4-7. |
|
|
|||
|
|||
|
Marș..............
|
|
|
|||
|
|||
|
de unde stii?toti cei ce parasesc biserica dsi nu au fost niciodata in ea incep sa spuna ca in ea se pierdea si nu se mantuia dar cat au fost ortodoxi faceau orce voiau fara nici o regula ca sa nu mai zic ca nu stiu nimic de ortodaxie dar stiu acum sa o blameze !!!!!! vai voua fatarnicilor ca inconjurati marea si uscatul sa faceti un prozelit si cand il gasiti il faceti fiu al gheenei mai mare decit voi .stii sa arunci cu pietre in ortodocsi ca nuti vorbeste delicat dar tu nu ai nici o retinere ca adventista .toti sectarii nu sunt decit niste mincinosi si ignoranti care daca au invatat citeva versete cred ca sau mantuit si sunt si pot arunca cu noroi in biserica ortodoxa ca nu e buna si doar dominatiunile au adevarul.se inseala de dracul si nu vad decat inselaciunea draceasca a sectelor care le spala creieriisi nu mai accepta alta opinie.gresit si gresiti
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Pe undeva ai dreptate. Cu toate acestea am găsit răspunsuri pe aici, și nu puține. Și nu neapărat confirmări la unele prejudecăți de-ale mele.... asta ca să fiu sincer până la capăt...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 11:31:35 |
| Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 |
| O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 03:20:05 |
|
|