![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii foarte bine cind apare un grup de cocalari, oriunde ne-am afla, cum se uita lumea la ei. Acea privire denota orice numai iubire nu! :) Iar ei ca raspuns la aceste sageti cum ai vrea sa raspunda? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cunosc", "bunicii mi-au zis" si alte bazaconii rusofile... Multe tampenii mai poti afirma tavares Andrij! Noi n'am invadat pe nimeni! Noi ne-am luat Basarabia si Bucovina noastra si dupa am luptat cot la cot cu nemtii impotriva dusmanului comun care trebuia distrus! Simplu! Cat despre satele in care romanii si nemtii isi luau resurse si alimente, bine faceau! Bineinteles ca nu e chiar asa cum afirmi tu, dar in razboi totul e permis! Acesti diavoli ne-au furat Basarabia in secolul 19 si noi trebuia sa'i distrugem! Pacat ca n'am castigat razboiul alaturi de Germania! In acest mod ne-am fi extins hotarele pana la Bug recuperand Transilvania de Nord pierduta din cauza politicienilor masoni si ajutand pe fratii nostri aromani din Peninsula Balcanica! Si zici pe final "cunosc multi romani ca si mine"...Tu chiar nu esti roman, atata timp cat crezi in profetii bazate pe axa "belgrad-moscova"... Last edited by Antoni0; 23.03.2010 at 17:11:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:))) In sfirsit ai pus punctul pe i, si te-ai demascat pentru cine "lucrezi". Asta-i diferenta intre noi, privind prin prisma prapastiei care continua sa se caste in tara. Tu ramii linistit cu rugatorii tai "adevaratii romani" care gindesc ca tine( si poti sa-i incluzi in "armata ta si pe puciosii de la Tirgoviste, care tot idei legionare au in bibilica lor schizofrenica") iar noi, si te asigur ca suntem multi,... ne vom indrepta privirile spre axa de care vorbesti si care PRIN FAPTE si PRIN ROADE este cea a ADEVARULUI, ca la urma urmei asta conteaza sa ne ghidam dupa rezultate, nu dupa lozinci "patriotice". Deci , concluzia,"the bottom line" este ca voi sunteti inselati de draci pe cind axa Belgrad Rusia este cea aparata de Dumnezeu( BINE DOCUMENTATA). Ca raspuns vreau sa-mi aduci argumente nu jigniri legionare cu care stii foarte bine ce fac! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Daa, uite acum o sa incep sa cred ce-mi comanzi tu si Capitanu' sa cred :)))))) mor de ris, nu alta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca tu crezi ca Dumnezeu este de partea diavolului rusesc imperialist... ! Andrij, tu crezi ca Basarabia apartine de drept Rusiei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te crezi asa de informat si incarcat cu victorii pe front, de cafteala corp la corp la care tu si ideologia ta au triumfat adu-mi-le vere acum! Aaaa, nu ai cu ce sa te lauzi? Pai te rog atunci deschde larg calea celor care au cistigat cu Dumnezeu de partea lor. Nu-ti convine?...asta-i alta poveste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu chiar asa de naiv si de limitat esti incit sa crezi ca marea rusie are nevoie sa ne ciunteasca noua tara, pentru ce? acum de exemplu este regiune cea mai amarita si saraca de la ei. Pina si Basescu le-a dat cu flit initiativelor de reunificare, de saraci ce sunt |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspunde la intrebare cu da sau nu, fara multa vorbareala! Crezi ca acest teritoriu apartine rusilor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si este scris, Izbavirea OMENIRII, TOT de la ei va veni! Sa luam aminte! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:))) ...poate doar locurile de la cimitir ne mai apartin NOUA |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Spovedanie neterminata a poporului meu | C.tin | Pocainta | 20 | 08.01.2009 02:52:26 |
Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 10:57:00 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|