![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Cunosc", "bunicii mi-au zis" si alte bazaconii rusofile... Multe tampenii mai poti afirma tavares Andrij! Noi n'am invadat pe nimeni! Noi ne-am luat Basarabia si Bucovina noastra si dupa am luptat cot la cot cu nemtii impotriva dusmanului comun care trebuia distrus! Simplu! Cat despre satele in care romanii si nemtii isi luau resurse si alimente, bine faceau! Bineinteles ca nu e chiar asa cum afirmi tu, dar in razboi totul e permis! Acesti diavoli ne-au furat Basarabia in secolul 19 si noi trebuia sa'i distrugem! Pacat ca n'am castigat razboiul alaturi de Germania! In acest mod ne-am fi extins hotarele pana la Bug recuperand Transilvania de Nord pierduta din cauza politicienilor masoni si ajutand pe fratii nostri aromani din Peninsula Balcanica! Si zici pe final "cunosc multi romani ca si mine"...Tu chiar nu esti roman, atata timp cat crezi in profetii bazate pe axa "belgrad-moscova"... Last edited by Antoni0; 23.03.2010 at 18:11:29. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 14:58:23 |
| Spovedanie neterminata a poporului meu | C.tin | Pocainta | 20 | 08.01.2009 03:52:26 |
| Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 11:57:00 |
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 |
|
|