Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2010, 01:16:45
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit LHC Geneva, motivatie

Scopul nedeclarat dar (parase) "real" al LHC, este calatoria in timp. De ce fac aceasta afirmatie ? Ei bine, iluminatii care au comandat si finantat constructia lhc-ului, au plecat de la premisa ca Dumnezeu Este(a nu se confunda cu "exista", pentru ca asta ar presupunere o limitare a Dumnezeirii in timp), prin urmare, concluzia logica a acestora a fost ca Dumnezeu este atemporal, mai mult decat atat, timpul exista in El in toate cele trei(3) ipostaze, si anume, trecut, prezent si viitor. Asa ca, urmatoarea miscare a iluminatiilor a fost, in mod "firesc", sa construiasca o masina a timpului, cu un singur scop, masina cu care sa "vada"(!?) daca planul lor maret de globalizare(cand zic globalizare nu ma refer doar la aspectul practic si imediat in plan fizic, ci la stalcirea sufletului) va avea sau nu sorti de izbanda. Chestiunea e ca au cam dat-o in bara, s-ar parea ca Cineva le-a cam trantit usa in nas...Inca odata "trufia si mandria" unora...

Last edited by eodor nastasa; 05.04.2010 at 01:20:03.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 02:28:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu mai fii asa naiva si inghiti pe nemestecate toate povestile care le gasesti pe Internet.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 02:41:17
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu mai fii asa naiva si inghiti pe nemestecate toate povestile care le gasesti pe Internet.
Prietene nu sunt NAIV(A) si pot sa-ti spun ca nu ma "documentez" de pe net, si nici nu cred ca tot ce zboara se'npusca si pe deasupra se mai si mananca. Cred mai degraba ca-i tocmai invers ! Pot sa-ti mai spun ceva, toata "stiinta" ta sta scrisa pe tablite de lut(asta daca ma'ntelegi, pardon, scuzati, nenicule...).
Vechi 05.04.2010, 03:10:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Aha, nu de pe net, atunci sa inteleg ca ai citit povestea atsa dintr-o carte?
Care carte ne spui si noua?

Sau ai avut o revelatie si esti profeta trimisa sa ne lumineze?

Sau te pomenesti ca esti fizician de profesie si ne spui si noi cam care sunt bazele teoretice si aparatul matematic ale calatoriei in timp.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 03:16:55
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Aha, nu de pe net, atunci sa inteleg ca ai citit povestea atsa dintr-o carte?
Care carte ne spui si noua?

Sau ai avut o revelatie si esti profeta trimisa sa ne lumineze?

Sau te pomenesti ca esti fizician de profesie si ne spui si noi cam care sunt bazele teoretice si aparatul matematic ale calatoriei in timp.
Mai AlinB, mai baiatule, nu pot sa-ti spui, ii secret, ma'ntelegi ,nu-i d'ajuns ca'ti spui, mai vrei sa stii si da unde... Ma baiatule, da multe mai vrei...Totusi iti spui ceva, sunt (para)fizician autodoct, sau cum m..ma d..lui s-o spune, autodact d'ala, sau lasa...
Vechi 05.04.2010, 03:19:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Da, chiar se vede.

Dar termenul corect nu era "fizicist"?
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 03:41:28
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, chiar se vede.

Dar termenul corect nu era "fizicist"?
Asa-i, uite Aline (pot sa-ti zic asa), fiecare dintre noi avem dreptul la o parere da ? Bun. Atunci, cred ca daca cineva isi expune o parere, nu inseamna ca o alta persoana trebuie neaparat sa si-o insuseasca, daca nu esti de acord cu ea, nu esti si gata. Insa, Faptul ca tu
te inversunezi in a-mi arata ca nu este conforma cu realitatea, ma face sa cred ca, in mod paradoxal, stii ca asa ESTE si te deranjeaza(nu cunosc care ar fi motivatia deranjului) ca un individ o spune in gura mare, si, pe cale de consecinta, te straduiesti prin orice mijloc sa ascunzi adevarul.
Vechi 05.04.2010, 03:43:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Este perfect conforma cu realitatea.

Sa speram ca asta te va convinge contrariul. E singurul ajutor pe care ti-l pot da.
Pentru mai mult, trebuie sa cauti pe cineva de specialitate.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 11:55:13
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Scopul nedeclarat dar (parase) "real" al LHC, este calatoria in timp.
Fizicienii nu stiu cum functioneaza atomul si tu crezi in calatoriile in timp? Mai intai asteapta-i sa explice formarea unui balon de sapun sau electrizarea prin frecare! :))

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 15:00:33
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Fizicienii nu stiu cum functioneaza atomul si tu crezi in calatoriile in timp? Mai intai asteapta-i sa explice formarea unui balon de sapun sau electrizarea prin frecare! :))
Oare ? Atunci instalatia de la Geneva, de ce te contrazice ? Ti se pare ca au contruit-o niste ignorati in ale atomului ? Nu "cred" in calatoria in timp, altii cred, si anume cei care s-au strans la Geneva, eu numai constat si atat. Si, mai pot sa-ti spun ca in sminteala lor cauta o modalitate(posibilitate), daca exista cumva, sa, cum sa-ti zic(asta ca sa nu ziceti ca deraiez iara), sa ne izole pe noi (adicatelea chiar si pe tine) de planul Divin(este atat de fantastica ideea incat probabil zici tu : asta ori ii prost or bate campii, oare ?).

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
LHC Geneva, Noul Babilon ? eodor nastasa Teologie si Stiinta 13 09.04.2010 09:14:58