![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios, si care-i cea care ti-am servit-o?Chiar am fost sa vaddespre ce este vorba
Nu tu ai afirmat cu gurita ta ca esti o desfrinata in ceea ce priveste idolii societatii de consum de care esti inconjurata si fara de care nu poti trai, si vai, o recunosti cu mina pe inima..si banuiesc ca te si spovedesti la doua saptamini, insa ...tot greu iti este, vai... si revii la cumparaturi :)) Mor de ris, nu alta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca asa s-a mers in credinta noastra ortodoxa Estica! Cu Dumnezeu tot inainte! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca mai degraba par. Dumitru Staniloae ar merita titulatura asta. Si parca nu e voie sa ne adresam cu "Sfantul..." atata vreme cat nu este canonizat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi macar in sfinte moaste? Spune de la inceput, ca sa stiu cu cine am de-a face... Cand te opresti din jignit Sfintii Parinti ai tarisoarei noastre, sa ma anunti si pe mine. imi dai un bip pe telefon ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceva lozinci nu ne servesti? Ceva, gen: Nu ne vindem tara! sau Jos cu speculantii! sau ... Stima noastra si mandria, bla-bla-bla masoneria... Esti si tu un membru de nadejde... Ca in fond fiecare pupa pana unde ajunge... si daca faci temenele, e limpede cam pana unde ajungi, nu?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A-si pastra fiecare vasul sau in sfintenie si in cinste inseamna a duce o viata crestina. Ce vezi aici fanatic sau deplasat sau arbitrar? Unde e fanatismul, omule? Chiar unde e? Adica tu ce ai vrea? Sa-ti faci toate poftele, sa faci toate pacatele, si preotii sa zica: "Lasa-l, saracul, ca e si el om, nu poate mai mult! Hai sa-l mantuim si pe el cu dispensa, ca doara n-om fi fanatici!"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar Ortodoxia nu este o chestie de care sa ne vedem fiecare asa cum consideram de cuviinta. Au fost mari si sfinti parinti care au invatat cum trebuie sa ne apropiem de Ortodoxie. In orice caz, ar fi bine sa fii mai cu bagare de seama, pentru ca Dumnezeu nu va ingadui mult sa fie batjocoriti sfintii Sai. Vei da socoteala pentru ... hai sa zicem, lipsa de buna cuviinta! Dar nu e doar atat!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre regimul comunist din Romania | Florinvs | Generalitati | 562 | 16.09.2016 18:36:38 |
despre aurul din Romania | sunsray | Generalitati | 15 | 11.12.2011 15:14:15 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Profeția lui Agatanghel de la 1272 | colaps | Generalitati | 33 | 17.09.2010 15:03:48 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|