Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2010, 21:05:58
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Imi aduci aminte de un alt user care se comporta la fel ca tine.Sa stii ca lovesti intr-ale lui Dumnezeu si rau faci.
Nu lovesc in niciunele ale lui Dumnezeu!
Tu de ex, prin aceste amenintari imi aduci aminte de puciosi(Noul Ierusalim) si aberatiile lor!

De ex:

“Voința lui Dumnezeu aceasta este: sfințirea voastră, ca să vă feriți de desfrânare, ca să știe fiecare dintre voi să-și stăpânească vasul său în sfințenie și cinste, nu în patima poftelor, cum fac necredincioșii, care nu cunosc pe Dumnezeu. Căci Dumnezeu nu ne-a chemat la necurăție, ci la sfințire”.
A.Boca

..Generalizarea ca toti necredinciosii sunt in patima poftelor bagati pina peste cap, si astfel nu-l cunosc pe Dumnezeu. Oare parintii care ne-au crescut nu neaparat in Biserica, rudele care nu neaparat sunt mari credinciosi, prietenii, etc sunt niste nemernici impatimiti?... cumva stie el mai bine ca Insusi Dumnezeu?
Nici nu mi-a trebuit mult sa gasesc... cum poate un "mare teolog" sa afirme asa ceva si sa judece arbitrar? este o exagerare adusa de fanatism si neadevar!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre regimul comunist din Romania Florinvs Generalitati 562 16.09.2016 18:36:38
despre aurul din Romania sunsray Generalitati 15 11.12.2011 15:14:15
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Profeția lui Agatanghel de la 1272 colaps Generalitati 33 17.09.2010 15:03:48
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01