Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2009, 23:11:23
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Cum te mai simti acum, Simona-Marilena? Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine!
Vechi 03.05.2010, 19:52:41
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Mergi la biserica des, iubeste-l pe Dumnezeu din toata inima ta, fa fapte bune, fii altruista, spovedeste-te, cere sfat de la duhovnic, iar daca nu rezolvi, cere ajutorul unui medic.Indiferent ce ti se intampla, tine legatura cu Dumnezeu, iar cand esti in pericol, ia cartea de rugaciuni , inchina-te la sfintele icoane, dar nu fa greseli...daca te simti apasata, iesi urgent in natura...
Reply With Quote
Vechi 03.05.2010, 20:30:43
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Merg si la biserica foarte des. M-am si spovedit.
poate ai depresie si vb serios asa eram si ei si acum iau antidepresive bine mai aveam si alte simptome nu doar tristete. totusi consulta si un dr psihiatru si el va stii sigur daca e sau nu depresie.
Reply With Quote
Vechi 03.05.2010, 20:33:07
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
poate ai depresie si vb serios asa eram si ei si acum iau antidepresive bine mai aveam si alte simptome nu doar tristete. totusi consulta si un dr psihiatru si el va stii sigur daca e sau nu depresie.
E suficient un psiholog,nu un psihiatru.
Oricum,Simona nu a mai postat de luni pe forum.Sa speram ca totul este bine si a venit soarele si pe strada ei.
Vechi 03.05.2010, 22:06:52
198708 198708 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.04.2009
Implicit probleme

si eu am foarte multe probleme merg tot timpul suparata trista imi vine mereu sa pling nu mai pot suporta pe nimeni in jurul meu am inceput sa obosesc cred ca imi perd mintile si mie frica sa nu fac ceva necrestinesc nu mai stiu unde sa merg sa ma destainui
Reply With Quote
Vechi 03.05.2010, 22:09:33
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 198708 Vezi mesajul
si eu am foarte multe probleme merg tot timpul suparata trista imi vine mereu sa pling nu mai pot suporta pe nimeni in jurul meu am inceput sa obosesc cred ca imi perd mintile si mie frica sa nu fac ceva necrestinesc nu mai stiu unde sa merg sa ma destainui
La un duhovnic bun. Spovedania facuta cu pocainta face minuni si, mai ales, prin ea, ti se iarta pacatele. Pana gasesti un duhovnic, vorbeste la rugaciune cu Maicuta Domnului, pentru ca ea nu lasa pe nimeni indurerat.Citeste cu credinta paraclisul Maicii Domnului! Sa-ti ajute Dumnezeu!
Vechi 03.05.2010, 22:20:58
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:

Cum puteți fi așa de triști și de supărate ? Nu ați auzit ce s-a întâmplat ? Nu ați aflat încă Vestea ? Cristos a înviat !

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 03.05.2010, 22:53:42
de pasti de pasti is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2010
Locație: bihor
Implicit

Citat:
Buna seara....Numnele meu este Simona-Marilena. De la un timp...obisnuiesc sa am diverse ganduri urate, ce ma chinuie si...nu stiu sunt foarte trista si sunt pe punctul de a cadea in pacat din cauza acestor ganduri. Sunt foarte foarte trista. Inainte ma bucuram de toata splendoarea naturii, insa de cateva zile sunt din ce in ce mai egosita. Nu ma mai impresioneaza nimic, si am inceput sa injur. Simt un gol, o tristete mare in suflet si chiar nu stiu de ce....
dragá simona !cu citiva ani ín urmá aveam si eu gínduri foarte uríte,(nici nu pot sá mi le aduc aminte cá stiu precisn nu-au fost ale mele IIIieram singurá nu aveam,unde merge la preot nici prieteni nici sait cui sá má plíg,dar am avut UN DUMNEZEU CUI M-AM RUGAT SI MAICA DOMNULUI A FOST CU MINE ,,,,MÁ RUGAM SI NU PUTEAM !!CEVA NU MÁ LÁSA .STRINGEAM CRUCEA DIN GÍT SI MEDALIA MAICI DOMNULUI SI PLÍNGEAM ,A FOST FFFFFFFFFF GREU SI ACUM MÁ GÍNDESC CÁ NUMAI EI M-UA SALVAT .ACUM AM SUFLETU ÍMPÁCAT MÁ BUCUR .SI MULTUMESC !!!!!!
Reply With Quote
Vechi 03.05.2010, 23:30:00
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
Buna seara....Numnele meu este Simona-Marilena. De la un timp...obisnuiesc sa am diverse ganduri urate, ce ma chinuie si...nu stiu sunt foarte trista si sunt pe punctul de a cadea in pacat din cauza acestor ganduri. Sunt foarte foarte trista. Inainte ma bucuram de toata splendoarea naturii, insa de cateva zile sunt din ce in ce mai egosita. Nu ma mai impresioneaza nimic, si am inceput sa injur. Simt un gol, o tristete mare in suflet si chiar nu stiu de ce....
Nu trebuie sa te ingrijorezi de gandurile urate, caci se stie, gandurile nu sunt nici pacat dar nici virtute. Atata timp cat nu dai curs gandurilor, nu ai a te teme, ele vin si pleaca.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2010, 07:17:29
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Este vorba de depresie,nu stiu exact de ce grad,doar un psiholog ti-ar putea spune,insa ar fi bine sa cauti ajutor specializat in acest sens.Nu inseamna ca daca apelezi la astfel de servicii ceva nu este in regula cu tine,ci doar ca situatia in care te afli in momentul de fata te depaseste si ai nevoie sa fii ajutata.
S-ar putea spune ca este printre suferintele secolului si chiar din ce in ce mai multi tineri sufera de asa ceva.
In tot cazul nu te izola si vorbeste despre ceea ce simti.Izolarea este dusmanul care te poate duce in prapastie.
Situatia prin care treci in prezent are rezolvare,chiar daca din unghiul in care tu te afli acum poate nu iti pare asa.
Deci,parerea mea,daca imi permiti sa ti-o dau:ai putea apela la ajutor specializat-psiholog,dar si duhovnic,persoane apropiate care sa iti poate fi alaturi,sa eviti orice lucruri care transmit negativism (inclusiv cele din media) si sa te inconjori de ceea ce stii ca iti bucura sufletul si iti face placere,sa cauti sa ai mereu o preocupare care sa iti tina mintea ocupata si sa faci sport,chiar si jumatate de ora pe zi,ar fi ideal.
Curaj,Dumnezeu iti da incercari pe care le poti duce,sunt lectii de viata si ai puterea sa mergi mai departe,totul este sa fii ajutata sa o descoperi in tine!

Last edited by heaven; 04.05.2010 at 07:22:02.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bunica zice ca este pacat. Sunt foarte derutata si am nevoie de un raspuns Dorina8 Generalitati 13 18.08.2011 20:40:32
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13
sunt foarte suparat!!!! miha_i Biserica Ortodoxa Romana 9 30.03.2007 22:33:23