![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Merg si la biserica foarte des. M-am si spovedit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Simona, curaj! Oricine trece prin perioade din astea. Este o ispita, in general. Important este sa nu te lasi batuta.
In afara de rugaciune si spovedanie, ce face bine este si o ocupatie interesanta, sa vezi persoane dragi, sa citesti carti care iti plac, sa descoperi ceva nou care te intereseaza, sa inveti ceva nou.. ce ma ajuta pe mine ste si sa fac ordine, sa arunc lucruri care doar stau degeaba in casa, hartoage nefolositoare etc.. Asa parca se mai aeriseste si mintea.
|
||||
|
||||
![]()
Aici cred ca eu te pot contrazice cu mare tarie, desi nu te cunosc deloc. Nu te-ai dus la biserica si nu te-ai spovedit. Te rog sa gasesti logica din ce am spus eu.
|
|||
|
|||
![]()
poate ai depresie si vb serios asa eram si ei si acum iau antidepresive bine mai aveam si alte simptome nu doar tristete. totusi consulta si un dr psihiatru si el va stii sigur daca e sau nu depresie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum,Simona nu a mai postat de luni pe forum.Sa speram ca totul este bine si a venit soarele si pe strada ei.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bunica zice ca este pacat. Sunt foarte derutata si am nevoie de un raspuns | Dorina8 | Generalitati | 13 | 18.08.2011 20:40:32 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
sunt foarte suparat!!!! | miha_i | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 30.03.2007 22:33:23 |
|