![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma refeream la faptul ca doi penticostali stand de vorba despre un ortodox, spun ceva de genul "a, nu, X nu este pocait", sau "eu m-am pocait, dar X nu vrea sa se pocaiasca, merge tot la BOR"... De unde stiu ei daca X este sau nu pocait?... Asta ma intriga: daca nu esti sectant, nu esti pocait...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inainte sa dai cu bita in balta mai intreaba!
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg. Ma consideri din "echipele adverse"? De ce?....
|
||||
|
||||
![]() ![]() Scuze daca te-am luat de altceva. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca tricesimusquintus a evidentiat treaba asta undeva pe pagina 2, dar nu s-a luat in seama.
Adevarul este ca "pocaitii" NU ISI SPUN ASA !!! NOI LE SPUNEM ASA !!! Acest cuvant este o porecla pe care ortodocsii, catolicii si chiar ateii din Romania o folosesc la adresa neo-protestantilor, la fel cum catolicilor li se spune papistasi !!! Este absurd sa-i acuzam pentru folosirea unui termen pe care ei nu-l folosesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Fara Ortodoxie nu exista mantuire .
Adica Dumnezeu o sa mantuiasca din toate semintiile dar care nu sunt Ortodoxi sau chiar Catolici nu vor vedea in veci Lumina. Adica nu il vor vedea niciodata pe Dumnezeu. Si inca ceva , nu dati crezare si nu va enervati , lasati sectele sa faca ce vor noi avem alt plan , noi vrem sa ne mantuim , sa ii lasam pe ei sa studieze in diferite carti si sa caute diferite raspunsuri , dar noi sa nu ne lasa pacaliti Dumnezeu sa ne ajute pe toti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum mai vine si asta „chiar catolici”, daca „fara Ortodoxie nu exista mantuire”? De ce, le obturezi tu campul vizual? Daca te dai tu putin in dreapta, Il vor vedea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si cu tepusa mereu inpungi,cam ispitesti. lasa-te de forum si mai vezi-ti de cele duhovnicesti, esti intr-un mare con de umbra, departeaza-te de intuneric, iesi la lumina si smecheria las-o altuia, da slava celui preainalt si cuminteste-te pina inca se mai poate si nu e prea tirziu!. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai domnule Alin,
Poate ca sunt singur, dar in mod sigur nu sunt impotriva tuturor. Doar impotriva celor care spun prostii foarte mari. Cum ar fi zicerea ca „cine nu e ortodox sau catolic nu il va vedea niciodata pe Dumnezeu”. De la Anatolie citire. Dar dumnevoastra prea vorbiti la pertu cu mine ca sa nu cred ca ne cunoastem de undeva :). Hmm, ce ziceti, nu cumva ati mai fost banat de doua ori pe acest forum si sunteti acum la al treilea ID? Daca este asa, bine ati revenit :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma puteti ajuta? | mirela1990 | Generalitati | 10 | 12.09.2010 23:40:20 |