![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma din nou! Nu te-am invitat la masa!
No, șezi și mâncă! E slană de la noi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma, ca tot mancam impreuna, zi-mi si mie, mata esti ortodox ca ii spui fratelui neo-protestant (poate ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Omule al lui Dumnezeu, iarta-ma, plec un pic. Trebuie sa vorbesc cu cineva!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma Maica mea cea preabuna, acum cateva posturi am strigat la tine spunandu-ti "Marie". Te-am mai pus si sa-mi aduci de-ale gurii pentru strainii astia, ca pe o slujnica... Iarta-ma! Cand o sa ma invat minte sa nu te mai folosesc. Iarta-ma!
Acum plec, ca astia de dincolo cine stie ce-or mai dori (la masa)! Aaaa... iarta-ma din nou! Nu ti-am multumit pentru darul de bucate! Multumesc, Maica, ai grija de toti românii, te rog! |
|
|||
|
|||
![]()
No mă, ăstia or mâncat din slana de la șoareci, nu din aia de pe masă! Ptiu, amu s-or țîpat pe jos! Mă, numa de n-or da ortu' popii, că popa nost ii plecat!
Last edited by Pr.Gheorghe; 24.09.2010 at 18:38:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Botezul nu este similar cu circumcizia, apostolul Pavel face doar o paralelă: 11. "În El ați și fost tăiați împrejur, cu tăiere împrejur nefăcută de mână, prin dezbrăcarea de trupul cărnii, întru tăierea împrejur a lui Hristos. 12. Îngropați fiind împreună cu El prin botez, cu El ați și înviat prin credința în lucrarea lui Dumnezeu, Cel ce L-a înviat pe El din morți." (Coloseni 2) Dacă ar fi o similitudine identică (ca să folosesc un pleonasm), ar trebui ca botezul să fie efectuat la vârsta de opt zile și doar la băieți. Or se știe că nu e așa... Dacă tot aduci vorba de această "tăiere împrejur" a lui Hristos, ar trebui să se respecte botezul la maturitate așa cum l-a făcut El și nu la vârsta de câteva zile. Ce "dezbrăcare de trupul cărnii" (renunțarea la poftele firii pământești) poți pretinde de la un bebe și ce "credință în lucrarea lui Dumnezeu" manifestă un prunc pentru a putea fi botezat? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Botezul acorda discernamantul spiritual.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adică? Dezvoltă te rog...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-as invita la masa, dar "slana" aceea de la Maica "so gătat". Tre' sa mai cer! Oricum m-ai fi refuzat, cred, ca ziceai ca-i de porc si-i spurcat! Mai bine-asa! Ca am mai facut binete cu doi azi si n-au spus nici "saru'mana pentru masa" macar; ba poate ca vor sa ma dea si pe la "trebunal" ca, cica i-am otravit! Pai eu i-am pus sa manace slana aia pentru soareci? Aia le-o fi placut lor. Si nici macar eu n-am otravit-o, ca mi-i mila si de soareci; vecinu ala rau, vrasmasu' meu, cred ca a facut asta! Da ei, de ce oare le-o fi placut aia mai mult? |
|
|||
|
|||
![]()
Părinte, noi discutăm pe aici lucruri serioase și matale îți arde de șagă. Bine măcar că v-a revenit simțul umorului. Sărumâna (pentru masă, să nu fiu înțeles greșit
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|