![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Se vede ca a inceput postul Craciunului,caci in posturi crestinii sunt incercati si mai greu decat in restul anului.
Eu zic sa avem grija sa ne pazim,caci diavolii nu fac decat sa se bucure cand vad crestinul ca posteste de mancare,vicii,relatii intime,in schimb nutreste sentimente de manie,trufie si altele asemenea fata de aproapele.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 17.11.2010 at 07:20:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si "gretoseiniile" alea postate nu sunt de mine, nu eu am deschid aceste subiect, eu doar l-am dezbatut in ideea sa nu mai judecam pe altii. dar vad ca multi interpreteaza gresit. sunt asa de multi oameni ori naivi, ori pur si simplu falsi. ti-e asa de greu sa recunosti ca exista desfrau in lume ? este asa de tabu subiectul acesta? ai asa de multe prejudecati ?? de ce zici ca e gretosenie daca asta e adevarul ?? hai sa facem ceva sa nu mai existe. daca ne ascundem dupa deget, sau dupa o masca, vai draga ce bun crestin sunt eu, caut mantuire, si sunt numai lapte si miere, sunt foarte smerit, si sunt foarte placut lui Dumnezeu, si cei care pacatuiesc sunt lupii rai din poveste , ei sunt pacatosi, nici nu ma uit la ei, este mai bine ??? tocmai la aia trebuie sa ne uitam pe aia trebuie sa ii ajutam. mai cata falsitate mai este in lume.... eu stiu ca am poate un caracter mai dur, ca zic ceea ce gandesc pe un ton mai agresiv, si cu asta incerc eu sa ma lupt, dar de multe ori ma las dusa de val. mai ales cand sunt acuzata pe nedrept sau inteleasa gresit. nu a zis nimeni ca ma consoder crestina, asta Dumnezeu stie mai bine cum sunt. eu intotdeauna am recunoscut, sunt cea mai mare pacatoasa din lumea asta si merit tot ce e mai rau in lume, dar sper totusi sa aiba Dumnezeu mila de mine. poate am sa incerc sa schimb modul in care spun lucrurile dar niciiodata nu am sa incetez a spune omului adevarul in fata. eu cred ca de acuma nici nu mai intru pe acest forum pentru ca oricum sunt numai ciondaneli si subiecte contradictorii. nu imi trebuie mie asa ceva. eu am intrat crezand ca pot invata ceva bun, sa citesc cate ceva placut pentru suflet, dar vad ca mai mult mi-l amarasc cand vad atatia oameni falsi si care nu vad decat raul de la altii nu si-l vad pe al lor, care doar judeca pe altii nu pe ei insisi. asa asta este la tot pasul, ma gandeam ca poate aici a fi altfel dar tot o apa si un pamant. cred ca sunt foarte putin inscrisi aici care intr-adevar sunt onesti, cu adevarat smeriti, intelepti si buni crestini in adevaratul sens al cuvantului, fara nici un dram de falsitate. sa ne deschida Dumnezeu ochii si sa ne lumineze calea si sa se faca doar voia Lui, multa sanatate la toata lumea si ... nu ne mai auzim deloc.....
Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de tot ce e mai rau in lumea asta... Last edited by Mirela0110; 17.11.2010 at 10:01:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu exista om bun sau rau,deoarece binele si raul se impletesc in fiecare dintre noi.Totul tine de alegerile pe care le facem:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Exista pe forum si se manifesta cu putere la cei mai multi useri un duh fatarnic, o smerenie mindra , cum spun monahii, un duh asa de, miau-miau si pis-pis prin care userii se dau mai cumsecade decit sfintii parinti care au intocmit sfintele si de D.zeu inspiratele canoane si chiar de catre insusi Hristos cautind , vezi-doamne, sa ierte , sa iubeasca si sa ajute fara discernamint si fara rigori prezentindu-se asa cum am spus, mult mai cumsecade decit parintii bisericii .
Si folosesc din abundenta ton mieros, formule de gratulare si iertare lumesti , citate din indieni ori africani ori bahaisti ori D.zeu mai stie pe unde ii duce ...inspiratia lasindu-se atrasi de toate ,,vorbele de duh" nepatristice (pai nu suntem patrunsi de orotdoxie ?)si se fac numai lapte si miere ... si uite asa pina ce orbi fiind ajung sa dea de fapt in groapa judecarii aproapelui , a neiubirii sale precum si a celorlalte , adica exact acolo unde nu vor in ruptul capului sa ajunga . Atita timp cit fandoseala lor este fara rigori precise, fara limite clare, fara a avea la baza o lege bine inteleasa si traita nu ramin decit niste miorlaiti , iubitori de poze frumoase si de dosar cumsecade de ,,f. buni crestini" ! Exemplul sorei Mirela este mai mult decit graitor ! Si unde nu pui ca ne si deranjeaza tonul ei realist si puterea marturisirii adevarului atit de franca incit noi astia pudibondistii de serviciu ne suparam tare si ne produce asa o greata, vai doamne, de nu stim ce sa ne mai facem !!!!!!?? Iacata , cit de putin o intelegem pe aceasta sora , interventia ei defapt, atit de aproape suntem de Hristos ! De, noi suntem cei care nu vorbim prostii pe fata ca ne taie popa limba dar suntem cei care le facem , care ducem in sufletul nostru toate pacatele lumii de care nu voim sa ne descugetam si despatimi , precum frumos spunea userul Traditie pe threadul despre ,,iubirea gresit inteleasa" Este mai mult decit graitor exemplul sorei Mirela mai ales ca acei dintre userii care acum sunt contra ei marturiseau si culmea argumentau acordul lor privind aceleasi desfrinari pe un alt tread , stimulate fiind de corifeii catolici si alte userite. Ce frumoasa este aceasta intimplare si ce scoate ea la suprafata si cit de repede survine in timp aratind minjeala ,,iubitorilor si nejudecatorilor fara frontiere" Macar de ar lua cineva seama si le-ar fi spre folos toate acestea ! Pfiiiii, la scos citate de prin carti ne pricepem de minune , dar la induhovnicirea noastra ... nu prea !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 17.11.2010 at 10:23:40. |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa luam aminte pace tuturor -si duhului tau |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul si Maica Domnului sa-ti inunde sufletul de fericire,tu ai ceva pe suflet dar nu spui din acea cauza dai fru liber rautatii ce strica pina si la frumusete,eu te iert Dumnezeu sa te ierte si sa te binecuvinteze suflet pribeag. Last edited by mihaila_alin; 17.11.2010 at 11:40:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te mihni asa de rau doar dintr-o coincidenta ! Primesc revarsarea visteriei tale sufletesti cu multa apreciere si bunavointa ! Iarta-ma sunt un biet ticalos si pacatos , un incurcat in multe feluri de pacate ! Iarta-ma !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|