Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2010, 07:14:21
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Exclamation

Se vede ca a inceput postul Craciunului,caci in posturi crestinii sunt incercati si mai greu decat in restul anului.
Eu zic sa avem grija sa ne pazim,caci diavolii nu fac decat sa se bucure cand vad crestinul ca posteste de mancare,vicii,relatii intime,in schimb nutreste sentimente de manie,trufie si altele asemenea fata de aproapele.

Last edited by heaven; 17.11.2010 at 07:20:52.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2010, 07:55:30
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Sfantul Ioan Damaschinul iata ce scrie la "Dogmatica" (cu mana cea lipita si vindecata de Preasfanta Nasctoare de Dumnezeu dupa ce ii fusese retezata ca scrisese spre a demasca ratacirea iconoclasta):
(din capitolul "Despre credinta si botez")
"Apa izvorâtă din coasta Sa este spre renaștere si inundarea păcatului și a stricăciunii, iar sângele este băutura pricinuitoare vieții veșnice. Ne-a dat porunci ca să ne renaștem prin apă si prin Duh, deoarece prin rugăciune
și invocare Sfântul Duh se pogoară asupra apei. Dar pentru că omul este dublu, din suflet și corp, ne-a dat dublă si curățirea, prin apă și prin Duh. Duhul, pe de o parte, reînnoiește în noi starea după chipul si asemănarea lui
Dumnezeu; iar apa, pe de altă parte, curățeste, prin harul Duhului, corpul de păcat, și-l eliberează de stricăciune."
.
.
.
"Prin botez se dă tuturora în mod egal iertare de păcate; harul Duhului însă, în măsura credinței și a curățirii antecedente. Prin urmare, luăm acum prin botez pârga Sfântului Duh; iar renașterea este pentru noi începutul unei alte vieți, pecete, talisman si luminare."
Eu nu prea inteleg de unde zic unii de copii ca ar mosteni pacatul desfranarii de la parinti cat ar fi stat in pantecele mamei lor.
Sau de unde se zice de copil ca mosteneste de la parinti sau bunici nu stiu ce pacate.Normal prin educatie poate sa ii fie date anumite apucaturi pacatoase.
Si sincer ma indoiesc ca ar fi zis asa ceva parintele Arsenie Boca.
Da acum au aparut tot felul de carti de se zice ca le-ar fi scris parintele Arsenie Boca.
mostenirea copiilor se realizeaza prin adn de la o generatie la alta copii avind de obicei apucaturile bunicilor sau unchilor cei mai apropiati.se mai schimba ceva uneori prin incrucisare de calitate.iar in ce priveste educatia unii copii sunt rebeli la educatie tocmai datorita mostenirii adn,dar toate aceste lipsuri omul si-le poate corecta prin credinta si infrinare,post si rugaciune.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2010, 08:29:34
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
mai cocuta, ia-ti biberonul si bea usurel un laptic cald si citeste cu atentie MARE ceea ce am scris ... am scris ca daca intr-un fel sau altul accept ca oamenii fumeaza asta NU INSEAMNA CA EU APROB FUMATUL SAU CA EU FUMEZ !!!! NU APROB SI NU FUMEZ ABSOLUT DELOC !!!

EXACT la fel, asa cum accept ca exista desfrau in casatorie, IN LUME, asta NU INSEAMNA CA APROB DESFRAUL si ca in casnicia mea exista desfrau. tuca, tu nu ma cunosti si nu stii cum imi petrec viata eu cu sotul meu, dar daca tot ma provoci, iti spun ca tinem fiecare zi din post sau de sarbatoare si nu exista nimic impotriva firii in casnicia noastra. dar stiu foarte cateva prietene maritate care imi povestesc multe din casatoria lor. oricat as fi incercat eu sa dau sfaturi, ele le ies pe o ureche si ies pe alta. si de asta zic ca exista desfrau in lume, si nu putem face nimic. CREZI ca daca m-as fi apucat ca multi altii si ca tine de altfel, sa critic, si sa JUDEC, da bai uite ala face si drege si uite ce pacatos este as fi fost un ORTODOX mai bun ??? ideea mea era sa NU JUDECAM PE ALTII !!!!

PUR SI SIMPLU nu se poate schimba in lume acest lucru, este imposibil sa schimbi gandirea unei lumi intregi, eu nu inteleg ce este asa de greu de inteles. eu doar la asta ma refer, SA NU MAI JUDECAM PE ALTII, PENTRU CA ARE DUMNEZEU GRIJA DE FIECARE.

si sa nu se mai tot inteleaga GRESIT ca aprob DESFRAUL intre soti, sau mai rau, ca exista din punctul meu de vedere . PUNCT.

asa ca ai tu grija sa fii tu ortodox cu numele, cu gandul cu fapta si cu vorba, nu mai judeca pe altii, si vezi-ti de mantuirea ta, ca eu imi vad singura de mantuirea mea. NU MA CUNOSTI ABSOLUT DELOC , asa ca ar fi bine sa iti ceri scuze.

SI INVATA SA SCRII CORECT.

PS RODICA50 , SA VA FIE RUSINE !!!!!!! , daca puteti sa scrieti asa ceva. invatati fratilor sa cititi atent, nu printre randuri !!!!! SI NU MAI JUDECATI !!!
un crestin adevarat nici nu aminteste de gretoseniile ce le-ai postat,sunt destui neintemeiati in credinta si se smintesc de asemenea postari.iti multumesc pentru epitetele adresate acum la inceput de post al nasterii Domnului,poate sunt primele daruri adresate de nastereaDomnului.DOMNUL SI MAICA DOMNULUI sa te binecuvinteze, sa te lumineze si sa aiba mila de tine.esti ca un resort comprimat care isi descatuseaza energia in directia care nu trebuie,lupta-te cu tine insuti si cu cel rau.omul scoate din visteria sufletului sau ceia ce are pus acolo,cum poti sa spui ca nu te cunosc cind arunci un torent de rautate asupra mea si asupra altora,incit acest torent nu poate fi inghitit doar de marea neagra.un crestin nu cauta lucrurile cele lumesti ci se impodobeste cu cele duhovnicesti.daca cineva ti-a gresit cu ceva, dumneata cu cea mai mare blindete duhovniceasca il desfigurezi pur si simplu.si daca e cazul sa ne cerem scuze cred,ca ar fi bine si frateste ca doar suntem frati intru Domnul sa o facem reciproc ca si Domnul sa ne ierte pe noi.te rog iartama daca crezi ca te-am lezat la integritatea ta spirituala,si ti -am pus mintuirea in cumpana.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2010, 09:47:24
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
un crestin adevarat nici nu aminteste de gretoseniile ce le-ai postat,sunt destui neintemeiati in credinta si se smintesc de asemenea postari.iti multumesc pentru epitetele adresate acum la inceput de post al nasterii Domnului,poate sunt primele daruri adresate de nastereaDomnului.DOMNUL SI MAICA DOMNULUI sa te binecuvinteze, sa te lumineze si sa aiba mila de tine.esti ca un resort comprimat care isi descatuseaza energia in directia care nu trebuie,lupta-te cu tine insuti si cu cel rau.omul scoate din visteria sufletului sau ceia ce are pus acolo,cum poti sa spui ca nu te cunosc cind arunci un torent de rautate asupra mea si asupra altora,incit acest torent nu poate fi inghitit doar de marea neagra.un crestin nu cauta lucrurile cele lumesti ci se impodobeste cu cele duhovnicesti.daca cineva ti-a gresit cu ceva, dumneata cu cea mai mare blindete duhovniceasca il desfigurezi pur si simplu.si daca e cazul sa ne cerem scuze cred,ca ar fi bine si frateste ca doar suntem frati intru Domnul sa o facem reciproc ca si Domnul sa ne ierte pe noi.te rog iartama daca crezi ca te-am lezat la integritatea ta spirituala,si ti -am pus mintuirea in cumpana.
mai ce va mai dati voi smeriti si "buni crestini" doar pentru ca a inceput postul.... lasa-ma cu vrajeli cu torente de rautate, ca poate nu ai cunoscut cu adevarat oameni rai. un om rau e acela care lasa pe unu sa moara de foame cand el tine ditamai bucata de paine in mana. un om rau e unu care vede un animalut ca sta cuminte in coltul lui si incepe sa il. loveasca sau sa ii arunce cu pietre. un om rau e acela care isi paraseste copilul sau nu ii da de mancare, si il lasa vai si amar de capul lui, doar ca sa cheltuie el banii pe bautura sau alte prostii. un om rau e acela care vede pe cineva ca este in impas si nu il ajuta. a spune lucrurilor pe fata si de a fi sincer si direct nu consider ca face o persoana a fi rea. da, poate intr-adevar tonul meu este mai agresiv si mai dur, dar asta nu inseamna ca arunc torente de rautate. torente de rautate le arunca aia care i-am mentionat mai sus. si asta a spune adevarul in fata si sa fiu directa am invatat de la o dna preoteasa. imediat iti taia macaroana daca faceai ceva sau spuneai ceva rau, si totusi are un suflet de aur. o apreciez foarte mult. ea zicea intotdeauna ca cu ea se face armata, nimeni nu se poate pune cu ea la vorba. e ca un general dur, dar totusi cu foarte mult har si cu un suflet de aur.

si "gretoseiniile" alea postate nu sunt de mine, nu eu am deschid aceste subiect, eu doar l-am dezbatut in ideea sa nu mai judecam pe altii. dar vad ca multi interpreteaza gresit. sunt asa de multi oameni ori naivi, ori pur si simplu falsi. ti-e asa de greu sa recunosti ca exista desfrau in lume ? este asa de tabu subiectul acesta? ai asa de multe prejudecati ?? de ce zici ca e gretosenie daca asta e adevarul ?? hai sa facem ceva sa nu mai existe. daca ne ascundem dupa deget, sau dupa o masca, vai draga ce bun crestin sunt eu, caut mantuire, si sunt numai lapte si miere, sunt foarte smerit, si sunt foarte placut lui Dumnezeu, si cei care pacatuiesc sunt lupii rai din poveste , ei sunt pacatosi, nici nu ma uit la ei, este mai bine ??? tocmai la aia trebuie sa ne uitam pe aia trebuie sa ii ajutam. mai cata falsitate mai este in lume....

eu stiu ca am poate un caracter mai dur, ca zic ceea ce gandesc pe un ton mai agresiv, si cu asta incerc eu sa ma lupt, dar de multe ori ma las dusa de val. mai ales cand sunt acuzata pe nedrept sau inteleasa gresit. nu a zis nimeni ca ma consoder crestina, asta Dumnezeu stie mai bine cum sunt. eu intotdeauna am recunoscut, sunt cea mai mare pacatoasa din lumea asta si merit tot ce e mai rau in lume, dar sper totusi sa aiba Dumnezeu mila de mine. poate am sa incerc sa schimb modul in care spun lucrurile dar niciiodata nu am sa incetez a spune omului adevarul in fata.

eu cred ca de acuma nici nu mai intru pe acest forum pentru ca oricum sunt numai ciondaneli si subiecte contradictorii. nu imi trebuie mie asa ceva. eu am intrat crezand ca pot invata ceva bun, sa citesc cate ceva placut pentru suflet, dar vad ca mai mult mi-l amarasc cand vad atatia oameni falsi si care nu vad decat raul de la altii nu si-l vad pe al lor, care doar judeca pe altii nu pe ei insisi. asa asta este la tot pasul, ma gandeam ca poate aici a fi altfel dar tot o apa si un pamant. cred ca sunt foarte putin inscrisi aici care intr-adevar sunt onesti, cu adevarat smeriti, intelepti si buni crestini in adevaratul sens al cuvantului, fara nici un dram de falsitate.

sa ne deschida Dumnezeu ochii si sa ne lumineze calea si sa se faca doar voia Lui, multa sanatate la toata lumea si ... nu ne mai auzim deloc.....

Last edited by Mirela0110; 17.11.2010 at 10:01:45.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2010, 09:53:52
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Nu exista om bun sau rau,deoarece binele si raul se impletesc in fiecare dintre noi.Totul tine de alegerile pe care le facem:

Citat:
Un bătrân indian Cherokee stătea împreună cu nepotul său și-l învăța:
"În viața fiecărui om de pe pământul ăsta se dă o luptă formidabilă - o luptă între doi lupi. Unul rău: el întruchipează frica, mânia, invidia, lăcomia, autocompătimirea, aroganța, viclenia, resentimentele.
Celălalt e unul bun: el aduce bucuria, liniștea, smerenia, încrederea, dărnicia, adevărul, blândețea și mila."
Copilul se uita întrebător spre bunicul lui: "Și care dintre ei va învinge?" Batranul îl privește în ochi: "Cel pe care îl vei hrăni!"
Vechi 17.11.2010, 10:17:35
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit Duhul miau-miau si cel pis-pis !

Exista pe forum si se manifesta cu putere la cei mai multi useri un duh fatarnic, o smerenie mindra , cum spun monahii, un duh asa de, miau-miau si pis-pis prin care userii se dau mai cumsecade decit sfintii parinti care au intocmit sfintele si de D.zeu inspiratele canoane si chiar de catre insusi Hristos cautind , vezi-doamne, sa ierte , sa iubeasca si sa ajute fara discernamint si fara rigori prezentindu-se asa cum am spus, mult mai cumsecade decit parintii bisericii .
Si folosesc din abundenta ton mieros, formule de gratulare si iertare lumesti , citate din indieni ori africani ori bahaisti ori D.zeu mai stie pe unde ii duce ...inspiratia lasindu-se atrasi de toate ,,vorbele de duh" nepatristice (pai nu suntem patrunsi de orotdoxie ?)si se fac numai lapte si miere ... si uite asa pina ce orbi fiind ajung sa dea de fapt in groapa judecarii aproapelui , a neiubirii sale precum si a celorlalte , adica exact acolo unde nu vor in ruptul capului sa ajunga .
Atita timp cit fandoseala lor este fara rigori precise, fara limite clare, fara a avea la baza o lege bine inteleasa si traita nu ramin decit niste miorlaiti , iubitori de poze frumoase si de dosar cumsecade de ,,f. buni crestini" !

Exemplul sorei Mirela este mai mult decit graitor ! Si unde nu pui ca ne si deranjeaza tonul ei realist si puterea marturisirii adevarului atit de franca incit noi astia pudibondistii de serviciu ne suparam tare si ne produce asa o greata, vai doamne, de nu stim ce sa ne mai facem !!!!!!??
Iacata , cit de putin o intelegem pe aceasta sora , interventia ei defapt, atit de aproape suntem de Hristos ! De, noi suntem cei care nu vorbim prostii pe fata ca ne taie popa limba dar suntem cei care le facem , care ducem in sufletul nostru toate pacatele lumii de care nu voim sa ne descugetam si despatimi , precum frumos spunea userul Traditie pe threadul despre ,,iubirea gresit inteleasa"

Este mai mult decit graitor exemplul sorei Mirela mai ales ca acei dintre userii care acum sunt contra ei marturiseau si culmea argumentau acordul lor privind aceleasi desfrinari pe un alt tread , stimulate fiind de corifeii catolici si alte userite.
Ce frumoasa este aceasta intimplare si ce scoate ea la suprafata si cit de repede survine in timp aratind minjeala ,,iubitorilor si nejudecatorilor fara frontiere" Macar de ar lua cineva seama si le-ar fi spre folos toate acestea !
Pfiiiii, la scos citate de prin carti ne pricepem de minune , dar la induhovnicirea noastra ... nu prea !

Last edited by zaharia_2009; 17.11.2010 at 10:23:40.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2010, 10:53:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Vechi 17.11.2010, 11:07:43
mihaila_alin
Guest

Implicit zaharia fratia ta vezi lucrurile enumerate de doamna

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Exista pe forum si se manifesta cu putere la cei mai multi useri un duh fatarnic, o smerenie mindra , cum spun monahii, un duh asa de, miau-miau si pis-pis prin care userii se dau mai cumsecade decit sfintii parinti care au intocmit sfintele si de D.zeu inspiratele canoane si chiar de catre insusi Hristos cautind , vezi-doamne, sa ierte , sa iubeasca si sa ajute fara discernamint si fara rigori prezentindu-se asa cum am spus, mult mai cumsecade decit parintii bisericii .
Si folosesc din abundenta ton mieros, formule de gratulare si iertare lumesti , citate din indieni ori africani ori bahaisti ori D.zeu mai stie pe unde ii duce ...inspiratia lasindu-se atrasi de toate ,,vorbele de duh" nepatristice (pai nu suntem patrunsi de orotdoxie ?)si se fac numai lapte si miere ... si uite asa pina ce orbi fiind ajung sa dea de fapt in groapa judecarii aproapelui , a neiubirii sale precum si a celorlalte , adica exact acolo unde nu vor in ruptul capului sa ajunga .
Atita timp cit fandoseala lor este fara rigori precise, fara limite clare, fara a avea la baza o lege bine inteleasa si traita nu ramin decit niste miorlaiti , iubitori de poze frumoase si de dosar cumsecade de ,,f. buni crestini" !

Exemplul sorei Mirela este mai mult decit graitor ! Si unde nu pui ca ne si deranjeaza tonul ei realist si puterea marturisirii adevarului atit de franca incit noi astia pudibondistii de serviciu ne suparam tare si ne produce asa o greata, vai doamne, de nu stim ce sa ne mai facem !!!!!!??
Iacata , cit de putin o intelegem pe aceasta sora , interventia ei defapt, atit de aproape suntem de Hristos ! De, noi suntem cei care nu vorbim prostii pe fata ca ne taie popa limba dar suntem cei care le facem , care ducem in sufletul nostru toate pacatele lumii de care nu voim sa ne descugetam si despatimi , precum frumos spunea userul Traditie pe threadul despre ,,iubirea gresit inteleasa"

Este mai mult decit graitor exemplul sorei Mirela mai ales ca acei dintre userii care acum sunt contra ei marturiseau si culmea argumentau acordul lor privind aceleasi desfrinari pe un alt tread , stimulate fiind de corifeii catolici si alte userite.
Ce frumoasa este aceasta intimplare si ce scoate ea la suprafata si cit de repede survine in timp aratind minjeala ,,iubitorilor si nejudecatorilor fara frontiere" Macar de ar lua cineva seama si le-ar fi spre folos toate acestea !
Pfiiiii, la scos citate de prin carti ne pricepem de minune , dar la induhovnicirea noastra ... nu prea !
spre induhovnicire no sa ma ierteDumnezeu daca cineva poate sa se induhovniceasca cu asa ceva,fao frate 'io no fac.fara sa vrei te faci purtatorul de cuvint al cuiva, purtindu-i trena.eu ce am postat am postat din visteria sufletului si nici-decum din citate stralucite.iti place sa bagi totul in aceias oala unde rezulta un ghiveci ce nu foloseste nici cui.crezi ca daca bajocoresti la nesfirsit ca si manelistii zidesti sufletul tau sau al altcuiva o nici-decum te adincesti incetisor si pe nesimtite in noroiul gilcevitorilor si crede-ma nu ai nevoie de asa ceva.eu am abordat problema intrun mod pasnic si ma trezesc luat de torent de vorbe nepotrivite,neduhovnicesti,si neziditoare de suflet,ca rezultat a indrazneli mele de a scrie ce un crestin nu are voie sa faca.iti spun mai mult un bun crestin nu are voie la o discutie nici sa reproduca injuratura care a auzi-to cindva caci e pacat, dara-mite sa scrie saemenea lucruri care dupa cum bine stim,in vechiul testament Dumnezeu pedepsea cu foc si pucioasa.sa iti dea Dumnezeu inima buna

sa luam aminte pace tuturor -si duhului tau
Reply With Quote
Vechi 17.11.2010, 11:32:16
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
mai ce va mai dati voi smeriti si "buni crestini" doar pentru ca a inceput postul.... lasa-ma cu vrajeli cu torente de rautate, ca poate nu ai cunoscut cu adevarat oameni rai. un om rau e acela care lasa pe unu sa moara de foame cand el tine ditamai bucata de paine in mana. un om rau e unu care vede un animalut ca sta cuminte in coltul lui si incepe sa il. loveasca sau sa ii arunce cu pietre. un om rau e acela care isi paraseste copilul sau nu ii da de mancare, si il lasa vai si amar de capul lui, doar ca sa cheltuie el banii pe bautura sau alte prostii. un om rau e acela care vede pe cineva ca este in impas si nu il ajuta. a spune lucrurilor pe fata si de a fi sincer si direct nu consider ca face o persoana a fi rea. da, poate intr-adevar tonul meu este mai agresiv si mai dur, dar asta nu inseamna ca arunc torente de rautate. torente de rautate le arunca aia care i-am mentionat mai sus. si asta a spune adevarul in fata si sa fiu directa am invatat de la o dna preoteasa. imediat iti taia macaroana daca faceai ceva sau spuneai ceva rau, si totusi are un suflet de aur. o apreciez foarte mult. ea zicea intotdeauna ca cu ea se face armata, nimeni nu se poate pune cu ea la vorba. e ca un general dur, dar totusi cu foarte mult har si cu un suflet de aur.

si "gretoseiniile" alea postate nu sunt de mine, nu eu am deschid aceste subiect, eu doar l-am dezbatut in ideea sa nu mai judecam pe altii. dar vad ca multi interpreteaza gresit. sunt asa de multi oameni ori naivi, ori pur si simplu falsi. ti-e asa de greu sa recunosti ca exista desfrau in lume ? este asa de tabu subiectul acesta? ai asa de multe prejudecati ?? de ce zici ca e gretosenie daca asta e adevarul ?? hai sa facem ceva sa nu mai existe. daca ne ascundem dupa deget, sau dupa o masca, vai draga ce bun crestin sunt eu, caut mantuire, si sunt numai lapte si miere, sunt foarte smerit, si sunt foarte placut lui Dumnezeu, si cei care pacatuiesc sunt lupii rai din poveste , ei sunt pacatosi, nici nu ma uit la ei, este mai bine ??? tocmai la aia trebuie sa ne uitam pe aia trebuie sa ii ajutam. mai cata falsitate mai este in lume....

eu stiu ca am poate un caracter mai dur, ca zic ceea ce gandesc pe un ton mai agresiv, si cu asta incerc eu sa ma lupt, dar de multe ori ma las dusa de val. mai ales cand sunt acuzata pe nedrept sau inteleasa gresit. nu a zis nimeni ca ma consoder crestina, asta Dumnezeu stie mai bine cum sunt. eu intotdeauna am recunoscut, sunt cea mai mare pacatoasa din lumea asta si merit tot ce e mai rau in lume, dar sper totusi sa aiba Dumnezeu mila de mine. poate am sa incerc sa schimb modul in care spun lucrurile dar niciiodata nu am sa incetez a spune omului adevarul in fata.

eu cred ca de acuma nici nu mai intru pe acest forum pentru ca oricum sunt numai ciondaneli si subiecte contradictorii. nu imi trebuie mie asa ceva. eu am intrat crezand ca pot invata ceva bun, sa citesc cate ceva placut pentru suflet, dar vad ca mai mult mi-l amarasc cand vad atatia oameni falsi si care nu vad decat raul de la altii nu si-l vad pe al lor, care doar judeca pe altii nu pe ei insisi. asa asta este la tot pasul, ma gandeam ca poate aici a fi altfel dar tot o apa si un pamant. cred ca sunt foarte putin inscrisi aici care intr-adevar sunt onesti, cu adevarat smeriti, intelepti si buni crestini in adevaratul sens al cuvantului, fara nici un dram de falsitate.

sa ne deschida Dumnezeu ochii si sa ne lumineze calea si sa se faca doar voia Lui, multa sanatate la toata lumea si ... nu ne mai auzim deloc.....
bine ar fi daca ai vorbi fara vorbe ce nu fac cinste unei doamne:vrajeli,taie macaroana sunt expresii ce nu ar trebuii folosite intre fratii de credinta aici pe forum acestea fiind niste expresii ce se folosesc in cartier.aici se seamana si se culeg cuvintele ce ne intaresc duhovniceste.tonul agresiv nu are ce cauta caci ai ocazia sa-i culegi roadele,de la mine in nici un caz.poti sa ma certi cit vrei ca eu nu ripostez cu raul,dar te indemn frateste moaie-te si duhul tau va zburda de fericire
Domnul si Maica Domnului sa-ti inunde sufletul de fericire,tu ai ceva pe suflet dar nu spui din acea cauza dai fru liber rautatii ce strica pina si la frumusete,eu te iert Dumnezeu sa te ierte si sa te binecuvinteze suflet pribeag.

Last edited by mihaila_alin; 17.11.2010 at 11:40:32.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2010, 11:48:35
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
spre induhovnicire no sa ma ierteDumnezeu daca cineva poate sa se induhovniceasca cu asa ceva,fao frate 'io no fac.fara sa vrei te faci purtatorul de cuvint al cuiva, purtindu-i trena.eu ce am postat am postat din visteria sufletului si nici-decum din citate stralucite.iti place sa bagi totul in aceias oala unde rezulta un ghiveci ce nu foloseste nici cui.crezi ca daca bajocoresti la nesfirsit ca si manelistii zidesti sufletul tau sau al altcuiva o nici-decum te adincesti incetisor si pe nesimtite in noroiul gilcevitorilor si crede-ma nu ai nevoie de asa ceva.eu am abordat problema intrun mod pasnic si ma trezesc luat de torent de vorbe nepotrivite,neduhovnicesti,si neziditoare de suflet,ca rezultat a indrazneli mele de a scrie ce un crestin nu are voie sa faca.iti spun mai mult un bun crestin nu are voie la o discutie nici sa reproduca injuratura care a auzi-to cindva caci e pacat, dara-mite sa scrie saemenea lucruri care dupa cum bine stim,in vechiul testament Dumnezeu pedepsea cu foc si pucioasa.sa iti dea Dumnezeu inima buna

sa luam aminte pace tuturor -si duhului tau
Vai puiule, te rog sa ma ierti , nu la tine faceam atingere ; ai inteles gresit !
Nu te mihni asa de rau doar dintr-o coincidenta !
Primesc revarsarea visteriei tale sufletesti cu multa apreciere si bunavointa !
Iarta-ma sunt un biet ticalos si pacatos , un incurcat in multe feluri de pacate ! Iarta-ma !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Grija sotului fata de sotie ! windorin Nunta 48 08.12.2012 01:38:38
Despre casatoria intre rude de familie. radugherasim Nunta 6 10.03.2011 18:40:07
Femeia:sotie,mama,profesionista caty_deea Nunta 52 06.01.2011 10:54:57
Desfranarea intre sot si sotie part 2 ionut12 Generalitati 20 16.11.2010 08:06:45
Postul si relatiile dintre sot si sotie cmihai Pocainta 30 10.02.2009 14:23:52