![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
EXACT la fel, asa cum accept ca exista desfrau in casatorie, IN LUME, asta NU INSEAMNA CA APROB DESFRAUL si ca in casnicia mea exista desfrau. tuca, tu nu ma cunosti si nu stii cum imi petrec viata eu cu sotul meu, dar daca tot ma provoci, iti spun ca tinem fiecare zi din post sau de sarbatoare si nu exista nimic impotriva firii in casnicia noastra. dar stiu foarte cateva prietene maritate care imi povestesc multe din casatoria lor. oricat as fi incercat eu sa dau sfaturi, ele le ies pe o ureche si ies pe alta. si de asta zic ca exista desfrau in lume, si nu putem face nimic. CREZI ca daca m-as fi apucat ca multi altii si ca tine de altfel, sa critic, si sa JUDEC, da bai uite ala face si drege si uite ce pacatos este as fi fost un ORTODOX mai bun ??? ideea mea era sa NU JUDECAM PE ALTII !!!! PUR SI SIMPLU nu se poate schimba in lume acest lucru, este imposibil sa schimbi gandirea unei lumi intregi, eu nu inteleg ce este asa de greu de inteles. eu doar la asta ma refer, SA NU MAI JUDECAM PE ALTII, PENTRU CA ARE DUMNEZEU GRIJA DE FIECARE. si sa nu se mai tot inteleaga GRESIT ca aprob DESFRAUL intre soti, sau mai rau, ca exista din punctul meu de vedere . PUNCT. asa ca ai tu grija sa fii tu ortodox cu numele, cu gandul cu fapta si cu vorba, nu mai judeca pe altii, si vezi-ti de mantuirea ta, ca eu imi vad singura de mantuirea mea. NU MA CUNOSTI ABSOLUT DELOC , asa ca ar fi bine sa iti ceri scuze. SI INVATA SA SCRII CORECT. PS RODICA50 , SA VA FIE RUSINE !!!!!!! , daca puteti sa scrieti asa ceva. invatati fratilor sa cititi atent, nu printre randuri !!!!! SI NU MAI JUDECATI !!!
Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de tot ce e mai rau in lumea asta... Last edited by Mirela0110; 16.11.2010 at 21:08:19. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|