![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Poate pentru că ți-ai luat tu "ramas bun?!". |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu sunt de parere ca nu putem schimba nimic în afară de propria noastra persoana. De ce?
Pentru că țara este vandută iar conducatorii noștri sunt păpuși în mâna unor grupuri financiare. Remember... La sfarsitul lui Decembrie 98, undeva, într-o instituție de invațământ superior rasuna in noapte "Nu ne vindem țara" și "noi suntem români" Tot ce putem salva este bruma de credință autentica care mai este. Să ne rugam bunului și milostivului Dumnezeu să ne dea putere în aceste vremuri apocaliptice și să nu ne pierdem nadejdea. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pune si tu sare pe rana, Dorina! Ai facut prea mult bine ca sa-l dai acum pe rau!...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine, cred ca am ințeles gresit. ![]() Oricum, eu voi fi ultima care voi renunța. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sunt microbisti care spera ca Romania va lua campionatul mondial la fotbal,dar asta nu se va realiza niciodata. Asa si cu Romania! Eu cred ca va fi pazita de Dumnezeu de cataclisme fata de alte tari,insa cu conditia sa facem mai putine pacate. Deci ar trebui sa ne rugam si pentru altii,sa se indrepte,insa eu am spus ,personal nu pot sa ma rog nici pentru mine cum trebuie. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi pare bine ca s-a reactivat acest topic,imi era dor de el....Fata de celelalte threadu-ri,chiar era ceva ce imi lipsea :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum poti sa spui ca nu poti sa te rogi? Sa te fereasca bunul Dumnezeu, Daniele, sa ajungi clipele prin care doar rugaciunea te mai poate salva pe tine sau pe cineva de mare pret pentru sufletul tau! Unii se roaga sa ia un examen la care nu si-au pregatit decat un subiect: si... reusesc! Altii se roaga pentru un loc de munca: si primesc! Altii vor un acoperis deasupra capului: si il obtin! Iar altii ... mai vor sa traiasca fiindca sunt inca prea tineri: si chiar obtin o amanare consistenta, in ciuda parerii medicilor!... Dumnezeu nu are constrangeri in privinta darurilor. La El e intreaga vistierie. Doar comoditatea noastra si lipsa de vointa (ca sa nu-i zic "credinta de fatada") ne tine departe de adevarata relatie cu Dumnezeu. Daca vorbim zilnic despre legile Lui, dar uitam esentialul - dialogul direct (pentru chiar e un dialog, atat timp cat primim raspuns la tot si toate) inseamna ca undeva ne-am pierdut in detalii si am ratacit cararea! Last edited by OmuBun; 14.01.2011 at 13:03:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Mesaj editat si postat pe un topic aparut ulterior.
Last edited by OmuBun; 14.01.2011 at 15:00:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intai trebuie sa ne salvam pe noi insine,si apoi sa ne gandim la lucruri mai mari,sau de alta dimensiune. In ceea ce priveste rugaciunea personala am spus doar o realitate,nu e ceea ce imi doresc,ci una din neputintele mele. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Daniel in mare parte ai dreptate, dar permite-mi sa spun si eu doua cuvinte.Eu stau in Germania si tu ai scris ca in Germania statul incurajeaza femeile sa aibe copii, si ca femeile care au copii o duc bine.Din Romania vazut da, dar vazut de aici si cunoscind bine situatia iti spun ca nu este chiar asa.In primul rind femeile cu copii mai multi sunt vazute foarte prost sunt o gramada de show-ri unde sunt luate peste picior ajung sa se scuze femeile ca au copii, am auzit si dinalea cu ce sa fac cu un copil mai bine imi cumpar un catel sau merg in vacanta.Germania din punctul asta de vedere al natalitatii sta foarte prost.E adevarat ca primeste bani de copii dar dai mult mai mult afara pe mincare la gradinita si altele,... sigur ca e mai bine decit deloc.Intotdeauna cind intilnesc pe cineva prima oara ma intreaba citi copii aveti de unde veniti si raspund ,dupa care ce studii am si ce meserie apoi ce face sotul, eventual m-ar intreba si cit platesc chirie, sunt foarte directi , si doar intreaba ca sa te judece daca ai raspuns gresit sau nu le convine ceva te jignesc si spun ca de ce faci copii chiar daca citeodata nici n-au motive, si spun in fata lucruri foarte urite, mie nu mi s-a intimplat insa sa ma jigneasca cineva urit dar cunosc cazuri.Nu le plac copiii deloc si sunt foarte ciudati in cresterea si educatia copiilor , ce am auzit de pe la parinti la sedinta cu parintii as putea umple un roman de ciudatenii.Femeile care au copii si au nenorocul sa fie singure sunt cele mai sarace din toata societatea germana si nu putine au datorii mari...Nu stiu daca exista o tara in lumea asta mare care sa incurajeze natalitatea poate stiti voi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|