Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2011, 12:51:52
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Deci ar trebui sa ne rugam si pentru altii,sa se indrepte,insa eu am spus ,personal nu pot sa ma rog nici pentru mine cum trebuie.
Nu stiu unde scria: "Cea mai buna putere de convingere este... PUTEREA EXEMPLULUI"
Cum poti sa spui ca nu poti sa te rogi? Sa te fereasca bunul Dumnezeu, Daniele, sa ajungi clipele prin care doar rugaciunea te mai poate salva pe tine sau pe cineva de mare pret pentru sufletul tau! Unii se roaga sa ia un examen la care nu si-au pregatit decat un subiect: si... reusesc! Altii se roaga pentru un loc de munca: si primesc! Altii vor un acoperis deasupra capului: si il obtin! Iar altii ... mai vor sa traiasca fiindca sunt inca prea tineri: si chiar obtin o amanare consistenta, in ciuda parerii medicilor!...
Dumnezeu nu are constrangeri in privinta darurilor. La El e intreaga vistierie. Doar comoditatea noastra si lipsa de vointa (ca sa nu-i zic "credinta de fatada") ne tine departe de adevarata relatie cu Dumnezeu. Daca vorbim zilnic despre legile Lui, dar uitam esentialul - dialogul direct (pentru chiar e un dialog, atat timp cat primim raspuns la tot si toate) inseamna ca undeva ne-am pierdut in detalii si am ratacit cararea!

Last edited by OmuBun; 14.01.2011 at 13:03:49.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Salvati Copenhaga! andreicozia Generalitati 7 03.01.2010 04:45:16
salvati o viata andreicosminus Umanitare 0 30.12.2009 17:57:32
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! heaven Umanitare 8 10.09.2009 21:13:19
Salvati Iconostasul de la Cotroceni simona76 Stiri, actualitati, anunturi 1 26.03.2009 09:56:37
salvati un suflet bm Generalitati 18 02.09.2007 15:10:53