![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu o peroana care a facut vreo 8 avorturi ( adica I.V.S. intrerupere voluntara de sarcina- a nu se confunda cu celelalte tipuri de aort ) 1 fiind in luna a 6-a. si inca doua persoane care au facut tot in luna a 6-a.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si de ce in luna a sasea, cand este extrem de tarziu si de riscant? Femeia aia se joaca cu propria viata.
|
|||
|
|||
![]()
Dacă în medie o femeie face 3 avorturi, înseamnă că unele fac o grămadă.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca as fi femeie si n-as avea nimic cu ideea de avort, tot m-as feri sa ajung in situatia aia. A fi de acord cu avortul nu e tot una cu a te supune de 8 ori la un supliciu fizic si poate si psihic. Pot accepta ca explicatii doar prostia sau lipsa de discernamant din cauza vreunui handicap mental si o spun fara sa am ceva personal cu respectiva.
Cele care au facut avort de trei ori probabil traiesc ca niste râme, in voia sortii. Ce-o fi, o fi. N-ai cum sa nu condamni asemenea specimene, indiferent de pozitia personala fata de avort.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 21.02.2011 at 14:05:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca poate suna a discriminare (?) dar unele ..hm..rase umane sunt foarte rezistente si se mai si inmultesc ca iepurii. Sa fereasca Bunul Dumnezeu sa se auda ceea ce mi-au auzit mie urechile in ultimii doi ani de zile ! |
|
||||
|
||||
![]()
Camy, ia du-te tu la orice sectie de ginecologie... si ai sa vezi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt destule. De exemplu o fosta prietena (avea vreo 14-15 ani) mi-a marturisit ca mama ei a facut o gramada de avorturi,chiar si pe ea a trimis-o sa-i faca programare... Traiasca democratia! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sistemul politic e de vina pentru iresponsabilitatea unora, dar probabil nu ratezi nici o ocazie ca sa promovezi cine stie ce alternative fascisto-teocrate.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Poate ca nu dar inainte uite ca nu se intampla! Daca eram tot sub comunism nu mai aveam cifrele astea! Deci... unde e buba?? Si lasa-ma te rog cu ironiile tale de doi lei...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
manuscrisele de la marea moarta | pavel92 | Generalitati | 3 | 14.06.2018 15:17:08 |
un cap si doua aripi | Silencer | Generalitati | 1 | 04.05.2011 00:31:41 |
Romanie, Romanie... | eodor nastasa | Generalitati | 45 | 06.06.2010 02:03:32 |
Dulcea Romanie | Anca-Miha | Generalitati | 92 | 07.03.2009 23:34:21 |
|