Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 13:40:13
cristinadaciana
Guest

Implicit

Stiu o peroana care a facut vreo 8 avorturi ( adica I.V.S. intrerupere voluntara de sarcina- a nu se confunda cu celelalte tipuri de aort ) 1 fiind in luna a 6-a. si inca doua persoane care au facut tot in luna a 6-a.
Vechi 21.02.2011, 13:46:43
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Stiu o peroana care a facut vreo 8 avorturi ( adica I.V.S. intrerupere voluntara de sarcina- a nu se confunda cu celelalte tipuri de aort ) 1 fiind in luna a 6-a. si inca doua persoane care au facut tot in luna a 6-a.
Cu tot respectul, de 8 ori suna a prostie. Sa zicem ca gresesti odata, de doua ori, dar cum te poti aduce in situatia asta de 8 ori? Chiar nu a auzit respectiva de metode de contraceptie?

Si de ce in luna a sasea, cand este extrem de tarziu si de riscant? Femeia aia se joaca cu propria viata.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 21.02.2011, 13:48:32
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Cu tot respectul, de 8 ori suna a prostie. Sa zicem ca gresesti odata, de doua ori, dar cum te poti aduce in situatia asta de 8 ori? Chiar nu a auzit respectiva de metode de contraceptie?
Dacă în medie o femeie face 3 avorturi, înseamnă că unele fac o grămadă.
Vechi 21.02.2011, 14:02:42
horatiu.miron's Avatar
Senior Member

Implicit

Daca as fi femeie si n-as avea nimic cu ideea de avort, tot m-as feri sa ajung in situatia aia. A fi de acord cu avortul nu e tot una cu a te supune de 8 ori la un supliciu fizic si poate si psihic. Pot accepta ca explicatii doar prostia sau lipsa de discernamant din cauza vreunui handicap mental si o spun fara sa am ceva personal cu respectiva.

Cele care au facut avort de trei ori probabil traiesc ca niste râme, in voia sortii. Ce-o fi, o fi. N-ai cum sa nu condamni asemenea specimene, indiferent de pozitia personala fata de avort.

Last edited by horatiu.miron; 21.02.2011 at 14:05:26.
Vechi 21.02.2011, 14:08:52
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:

Si de ce in luna a sasea, cand este extrem de tarziu si de riscant? Femeia aia se joaca cu propria viata.
Cum sa nu auda de metode contraceptive? Dar la fiecare le-a gasit o "hiba". Prima persoana cica nu si-a dat seama ca era insarcinata ( desi dupa parerea mea si o vaca isi poate da seama- scuze! ) celelalte doua din lipsa banilor cred ..dar mai mult din ignoranta ( au zis poate "las' ca trece" :) )

Stiu ca poate suna a discriminare (?) dar unele ..hm..rase umane sunt foarte rezistente si se mai si inmultesc ca iepurii.

Sa fereasca Bunul Dumnezeu sa se auda ceea ce mi-au auzit mie urechile in ultimii doi ani de zile !
Vechi 21.02.2011, 14:16:42
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Mi-aș dori să putem intra în contact, mai ales pe messenger, cu femei care vor să avorteze și să le convingem să nu facă asta. Și o viață dacă salvăm, e mult. Dar nu știu unde să le găsesc, aveți vreo idee?
Camy, ia du-te tu la orice sectie de ginecologie... si ai sa vezi.
Vechi 21.02.2011, 16:15:16
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
nu,ca asta nu face parte din sectiunea"avorturi",ci face parte din generalitati -romania "democrata" VS romania comunista.
stii tu ca iulyaaaaannnn are ceva probleme cu acel regim,deci este un alt post cu acelasi iz,alta marie cu alta palarie!
deh obsesiile...
Yasmina tu nu traiesti in Romania,deci NU ai dreptul sa critici modul nostru de gandire si mai ales nu cunosti cauzele care i-au determinat pe oameni sa traiasca asa! Sunt sondaje clare,facute de democrati,care spun ca peste 50% din romani l-ar vota acum pe Ceausescu! Oare toti sa fie batuti in cap? Ia sa vi tu sa traiesti cu familia pe un salariu de 150-200 de dolari! Sunt curios cat ai mai iubi democratia atunci! Stii vorba aia: ti s-a urcat democratia la cap!

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Dacă în medie o femeie face 3 avorturi, înseamnă că unele fac o grămadă.
Sunt destule. De exemplu o fosta prietena (avea vreo 14-15 ani) mi-a marturisit ca mama ei a facut o gramada de avorturi,chiar si pe ea a trimis-o sa-i faca programare... Traiasca democratia!
Vechi 21.02.2011, 16:32:22
horatiu.miron's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Sunt destule. De exemplu o fosta prietena (avea vreo 14-15 ani) mi-a marturisit ca mama ei a facut o gramada de avorturi,chiar si pe ea a trimis-o sa-i faca programare... Traiasca democratia!
Nu sistemul politic e de vina pentru iresponsabilitatea unora, dar probabil nu ratezi nici o ocazie ca sa promovezi cine stie ce alternative fascisto-teocrate.

Vechi 21.02.2011, 16:34:38
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
22-milioane-de-avorturi
Vroiai sa-i adopti ?
Vechi 21.02.2011, 16:41:35
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Nu sistemul politic e de vina pentru iresponsabilitatea unora, dar probabil nu ratezi nici o ocazie ca sa promovezi cine stie ce alternative fascisto-teocrate.
Poate ca nu dar inainte uite ca nu se intampla! Daca eram tot sub comunism nu mai aveam cifrele astea! Deci... unde e buba?? Si lasa-ma te rog cu ironiile tale de doi lei...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
manuscrisele de la marea moarta pavel92 Generalitati 3 14.06.2018 15:17:08
un cap si doua aripi Silencer Generalitati 1 04.05.2011 00:31:41
Romanie, Romanie... eodor nastasa Generalitati 45 06.06.2010 02:03:32
Dulcea Romanie Anca-Miha Generalitati 92 07.03.2009 23:34:21