![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu o peroana care a facut vreo 8 avorturi ( adica I.V.S. intrerupere voluntara de sarcina- a nu se confunda cu celelalte tipuri de aort ) 1 fiind in luna a 6-a. si inca doua persoane care au facut tot in luna a 6-a.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si de ce in luna a sasea, cand este extrem de tarziu si de riscant? Femeia aia se joaca cu propria viata.
|
|||
|
|||
![]()
Dacă în medie o femeie face 3 avorturi, înseamnă că unele fac o grămadă.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca as fi femeie si n-as avea nimic cu ideea de avort, tot m-as feri sa ajung in situatia aia. A fi de acord cu avortul nu e tot una cu a te supune de 8 ori la un supliciu fizic si poate si psihic. Pot accepta ca explicatii doar prostia sau lipsa de discernamant din cauza vreunui handicap mental si o spun fara sa am ceva personal cu respectiva.
Cele care au facut avort de trei ori probabil traiesc ca niste râme, in voia sortii. Ce-o fi, o fi. N-ai cum sa nu condamni asemenea specimene, indiferent de pozitia personala fata de avort.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 21.02.2011 at 14:05:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Degeaba o tot dam noi cu cea tara ortodoxa, Romania are nevoie de educatie in familie, in societate, la scoala, in manastire si in orice mediu in care oamenii relartioneaza si detin un anumit statut fata de ceilalti.
Este nevoie de educatie morala, educatie religioasa, educatie economica, educatie sexuala, educatie fizica, educatie nutritionala, tot ceea ce formeaza individul si-i modeleaza personalitatea pentru el insusi si pentru societate. Din pacate, aceasta credinta ortodoxa nu prea reuseste sa-si arate latura ei pozitiva atunci cand vine vorba de avorturi, de fapt o are , dar nu se vede fiindca, inca sunt multe alte avorturi nerealizate pe considerente religioase . Si totusi, am intrebat adesea aici pe forum, de ce o tara ca Japonia care este budista si, in mare parte ateista, are mai putine avorturi decat o tara ortodoxa ca a noastra ? De ce oare ? In primul rand datorita educatiei si puterii economice a tarii, a increderii si constiinciozitatii, a lipsei de coruptie si a constientizarii factorului medical al acestui flagel. Deci, astfel de lucruri nu ucid doar sufletul , ci si trupul . Oricum, daca as spune sa incercam a lua in seama si metodele contraceptive, mi-ati sari in cap, asa ca stati cu ortodoxia in buzunar, in continuare, si cu cozile la ginecolog in vederea realizarii chiuretajelor voluntare.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 21.02.2011 at 17:29:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ferească Dumnezeu!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, în timpul operației nu simți, dar după, doare foarte tare, trebuie să iei morfină.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca poate suna a discriminare (?) dar unele ..hm..rase umane sunt foarte rezistente si se mai si inmultesc ca iepurii. Sa fereasca Bunul Dumnezeu sa se auda ceea ce mi-au auzit mie urechile in ultimii doi ani de zile ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
manuscrisele de la marea moarta | pavel92 | Generalitati | 3 | 14.06.2018 15:17:08 |
un cap si doua aripi | Silencer | Generalitati | 1 | 04.05.2011 00:31:41 |
Romanie, Romanie... | eodor nastasa | Generalitati | 45 | 06.06.2010 02:03:32 |
Dulcea Romanie | Anca-Miha | Generalitati | 92 | 07.03.2009 23:34:21 |
|