![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am Inteles atunci de ce spun uni ca ei nu cinstec pe Sfinti Oare nu spune Hristos cIte nu ati facut acestor mai mici frati ai Mei Mie nu meati facut Slavit sa fie Domnul Dumnezu In veacul veacului amin |
|
|||
|
|||
![]()
Eu încă n-am auzit neoprotestant să zică că nu-i apreciază și nu-i cinstesc. Doar că nu-i "cinstesc" prin închinare idolatră.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai crede nici daca ai vedea pentru ca asa este dat unora sa nu creada si sa nu vada dupa cum spune Parintele Avraahm bogatului care la rugat sa trimita pe cineva in casa tatalui sau ca sa spuna fratilor lui ca sa nu ajunga si ei acolo unde este el . asa cum spune nici daca cineva ar invia din morti nu ar crede au avut prooroci au avut marturie INVIEREA LUI HRISTOS si nu au crezut asa si cu cei ce au infintat toate aceste asa zise Biserici .dela Inceput a fost una biserica primara pIna 1054 cInd asa despartit si sa facut catolicismul iar mai pe urma mult mai rIrziu au venit ceilalti cu ale lor rataciri |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps noi ortodocsi cu astia luptam ....VOI II ASCULTATI inapoia mea satana MULTA IUBIRE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire iisus a zis ŽŽ EU cu TATAL una suntemŽŽ daca te inchini lui iisus , te inchini si tatalui sau nu ? MULTA IUBIRE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raspunsul corect este: "nu am nici o parere. Nu am auzit despre aceasta asociatie." Sa trecem acum la intrebari mai complexe. Dupa cum v-am anuntat gradul de complexitate va creste continuu. Pentru dumneavoastra va creste pana aproape de nivelul testelor de la Scolile Ajutatoare. - Intrebarea nr. 2 - Numele Fiului lui Dumnezeu se scrie cu litera mica de mana sau cu litera mare de tipar? Fiind o intrebare mai grea va dau si un indiciu: Last edited by penticostalul; 02.08.2011 at 20:32:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Convorbirea cu diavolul I-am zis: - Bine, răspunde-mi, care este calea cea adevărată spre mântuire? Diavolul mi-a răspuns: - Credinta ortodoxă este dreapta credintă, iar Biserica Catolică este aproape soră. - M-am lămurit acum, i-am zis, dar ortodocsii au numai un copil sau doi, fac avorturi, beau, trăiesc în desfrâu. Nu am văzut la ei fapte care să dovedească dreapta credintă. Diavolul mi-a spus: - A fi ortodox e lucru mare. Trebuie să te împărtăsesti în fiecare lună cu Sfintele Taine. Mai întâi de spovedesti de tot ce ai făcut si după aceea, dacă duhovnicul îti dă voie, te împărtăsesti. Credinta ortodoxă nu-ti dă voie să mai faci păcate după Sfânta Împărtăsanie. Ea îti cere să te feresti de toate păcatele, te învată să nu fii betiv, să nu fii lacom, să nasti copii, nu să-i omori. o adevarata capodopera daca vrei sa fi ratacit de la adevar, cum vine asta sa intrebi pe tatal minciuni,pacatului,inselatoriei,etc. care este calea cea adevărată spre mântuire?...Rog pe Dumnezeu sa lucreze La Inima,mintea si sufletul vostru Singura cale este Isus Hristos doar prin El ....asa spune scriptura negru pe alb Last edited by Avoss85; 02.08.2011 at 19:22:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|