Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 21:30:52
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
asa sa faci sau daca apari pe undeva si deschizi gura GRESIT te taxez
Nu va fi cazul, șefu, promit!
Dar daca-mi vei parea interesant asa... ca pacient, iti pot pot pune cateva intrebari in mesaj privat?
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 21:36:43
Avoss85 Avoss85 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

the_Listener vad in tine un tupeu care numai la necredinciosi si la atei am vazut....eu sunt cel mai tare ...de pe forum ...daca te crezi tare...imi place sa vad ca Adevarul care tu ziceai ca e o varza si care nu il acepti ca venind din partea LUi Dumnezeu te face sa iti dai arama pe fata...Fariseule
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 21:42:24
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Nu va fi cazul, șefu, promit!
Dar daca-mi vei parea interesant asa... ca pacient, iti pot pot pune cateva intrebari in mesaj privat?
pacient ? esti medic ? daca nu, eu zic sa nu mai visezi ok ?
multa iubire
ps fa-o in direct ca eu nu ma ascund
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 21:46:42
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Avoss85 Vezi mesajul
the_Listener vad in tine un tupeu care numai la necredinciosi si la atei am vazut....eu sunt cel mai tare ...de pe forum ...daca te crezi tare...imi place sa vad ca Adevarul care tu ziceai ca e o varza si care nu il acepti ca venind din partea LUi Dumnezeu te face sa iti dai arama pe fata...Fariseule
waw .... si tu in ce calitate vorbesti ? ca nu iti vad confesiunea ? eu macar am bunul simt si spun ce sunt .... tu ?
nu amice, ORTODOXIA E CEA MAI TARE ... si ma bucur ca ma vezi asa ....
multa iubire
ps stai si nu fi confuz .... despre ce adevar vorbesti ? CONCRET SI CU VERSETE ..... dar mai intai confesiunea sa vad de unde sa te apuc , ca nu are rost sa iti explici lucruri pe care confesiune ta nu le crede .... ha ha ha
multa iubire
ps as putea sa iti spun ce e ŽŽ tupeul ŽŽ ala dar nu ai pricepe ... asadar atit iti spun ... gresita analiza
multa iubire

Last edited by the_Listener; 01.08.2011 at 21:52:36.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 21:59:15
Junior Member

Implicit

deci nu conteaza daca sunt credincios lui Dumnezeu si daca il urmez pe Isus...cea mai importanta e confesiunea ...exact asa vad si evreii despre ei ...nu conteaza in ce crezi sau daca Chiar a Venit Mesia ...daca nu esti deal lor esti mort in fata lor...aratami undeva in scriptura unde sa zica "daca nu esti in confesiunea x esti pagan"...stoarce Scriptura daca vrei....Daca tot asa mare teolog esti ,primi crestini care au fost crestinizati dupa ziua cinzecimii in ce confesiune au fost crestinizati? si daca Ortodoxia e cea mai tare...Spunene si noua ce e asa tare la voi...nu inteleg Tare asta
sper ca sti ce faceau Fariseii toata ziua nu....oare nu te regasesti

Last edited by Avoss85; 01.08.2011 at 22:02:27.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 22:27:49
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
deci nu conteaza daca sunt credincios lui Dumnezeu si daca il urmez pe Isus...cea mai importanta e confesiunea ...exact asa vad si evreii despre ei ...nu conteaza in ce crezi sau daca Chiar a Venit Mesia ...daca nu esti deal lor esti mort in fata lor...aratami undeva in scriptura unde sa zica "daca nu esti in confesiunea x esti pagan"...stoarce Scriptura daca vrei....Daca tot asa mare teolog esti ,primi crestini care au fost crestinizati dupa ziua cinzecimii in ce confesiune au fost crestinizati? si daca Ortodoxia e cea mai tare...Spunene si noua ce e asa tare la voi...nu inteleg Tare asta
sper ca sti ce faceau Fariseii toata ziua nu....oare nu te regasesti
serios? si cum il urmezi , nerespecind DUHUL SFINT DAT APOSTOLILOR - PREOTILOR - CREDINCIOSILOR adica BISERICA ORTODOXA ? asadar mladita care nu mai e in vita de vie , SE USUCA si e aruncata in foc .... se vede ca NU IL CREZI PE IISUS , cind el a facut 12 apostoli SI APOSTOLII AU PORPOVADUIT prin har ADEVARUL , LA CREDINCIOSI IAR PE UNII IA FACUT PREOTI ...... daca lucruri simple nu le intelegi cum vrei sa intelegi in ce sa crezi ? hmmmm si vad ca esti confuz rau cind poti afirma ca fariseismul si SFINTA SOBORNICEASCA SI APOSTOLICEASCA BISERICA ORTODOXA sunt acelasi lucru ?????
iti spun eu in ce confesiune.... ORTODOXA, in traducere pentru tine DREAPTA CREDINTA ..... caci APOSTOLII AVEAU SI OFERIT DUHUL SFINT PREOTILOR SI CREDINCIOSILOR si nu putea sa existe neadevar si acest duh sfint SE TRANSMITE DE LA EI LA NOI PRIN PREOTI .... e simplu .... FARA BISERICA ORTODOXA esti mort sufleteste .... ( sfintul sange si trup a lui iisus hristos prin care si noi credinciosi suntem partasi prin sfintele taine ( botez , etc) si toti in IISUS HRISTOS )...

multa iubire
ps inapoia mea satana

Last edited by the_Listener; 01.08.2011 at 22:32:02.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 22:56:19
Junior Member

Implicit

"si acest duh sfint SE TRANSMITE DE LA EI LA NOI PRIN PREOTI"
Chiar asa spune si scriptura ia sa vedem:
Cand va veni Mangaietorul, pe care-L voi trimite de la Tatal, adica Duhul adevarului, care purcede de la Tatal, El va marturisi despre Mine. (Ioan.15:26)
Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare. (Ioan.16:13)
Si voi, dupa ce ati auzit Cuvantul adevarului (Evanghelia mantuirii voastre), ati crezut in El si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfant care fusese fagaduit (Efes.1:13)
Si Dumnezeu, care cunoaste inimile, a marturisit pentru ei si le-a dat Duhul Sfant ca si noua. (Fapt.15:8)
deci pana la urma scriptura zice alceva si tu alceva...documenteazate si staruieste asupra scripturilor....sa nu te trezesti ca pacatuiesti impotriva Duhului Sfant ...care e un pacat de neiertat....Dumnezeu sa te dinecuvanteze cu o inima in care sa creasca dragostea Lui cea neconditionata..ai mare nevoie...dupa cun te vad de razvratit esti cam singur prietene...spiritual vorbind
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 23:11:24
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
În prealabil postat de faniela Vezi mesajul
am spus in general, inclusiv de mine... si deci credeti ca doar ortodocsi vor fi in cer, in rai?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ Ce intrebarei asta ??????
oare nati citit scrpturile si nu intelegeti ca nu se vorbeste In ele de altceva numai de Biserica lui Hristos care este O R T O D O X A care nu sa schimbat de la Intemeiere si pina azi si nu o vor birui nici portile Iadului pentru ca este Intemeiata pe H R I S T O S care este adevarul .
S L A V I T sa fie D O M N U L AMIN AMIN AMIN
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 23:24:19
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ Ce intrebarei asta ??????
oare nati citit scrpturile si nu intelegeti ca nu se vorbeste In ele de altceva numai de Biserica lui Hristos care este O R T O D O X A care nu sa schimbat de la Intemeiere si pina azi si nu o vor birui nici portile Iadului pentru ca este Intemeiata pe H R I S T O S care este adevarul .
S L A V I T sa fie D O M N U L AMIN AMIN AMIN
dami o referinta din Biblie unde sa scrie ca Biserica Lui Hristos e biserica Ortodoxa si te cred
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 23:24:57
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
"si acest duh sfint SE TRANSMITE DE LA EI LA NOI PRIN PREOTI"
Chiar asa spune si scriptura ia sa vedem:
Cand va veni Mangaietorul, pe care-L voi trimite de la Tatal, adica Duhul adevarului, care purcede de la Tatal, El va marturisi despre Mine. (Ioan.15:26)
Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare. (Ioan.16:13)
Si voi, dupa ce ati auzit Cuvantul adevarului (Evanghelia mantuirii voastre), ati crezut in El si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfant care fusese fagaduit (Efes.1:13)
Si Dumnezeu, care cunoaste inimile, a marturisit pentru ei si le-a dat Duhul Sfant ca si noua. (Fapt.15:8)
deci pana la urma scriptura zice alceva si tu alceva...documenteazate si staruieste asupra scripturilor....sa nu te trezesti ca pacatuiesti impotriva Duhului Sfant ...care e un pacat de neiertat....Dumnezeu sa te dinecuvanteze cu o inima in care sa creasca dragostea Lui cea neconditionata..ai mare nevoie...dupa cun te vad de razvratit esti cam singur prietene...spiritual vorbind
stai nu te grabi sectare SI TI-AM SPUS SA NU DAI DECIT UN VERSET CA SA IL PRICEPI ...iau unu ca sa ti-l explic ..... ia sa vedem IN TOTALITATE versetele
fapte 15
6.Și apostolii și preoții s-au adunat ca să cerceteze despre acest cuvânt.
7.Și făcându-se multă vorbire, s-a sculat Petru și le-a zis: Bărbați frați, voi știți că, din primele zile, Dumnezeu m-a ales între voi, ca prin gura mea neamurile să audă cuvântul Evangheliei și să creadă.
8.Și Dumnezeu, Cel ce cunoaște inimile, le-a mărturisit, dându-le Duhul Sfânt, ca și nouă.

deci sectare CINE A PROPOVADUIT ? si acolo scrie APOSTOLI SI PREOTI .... upsss .... asadar eu zic SA CERCETEZI TU ca minti cu nerusinare ....
care e urmatorul pe care sa il discutam ? alege tu din cele de mai sus ca sa te invat si despre acela DAR DA VERSETUL COMPLET .... esti in stare ?
multa iubire
ps inapoia mea satana
multa iubire

Last edited by the_Listener; 01.08.2011 at 23:34:11.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45