![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
11.Simon-Petru s-a suit în corabie și a tras mreaja la țărm, plină de pești mari: o sută cincizeci și trei, și, deși erau atâția, nu s-a rupt mreaja
cine a indeplinit cererea lui iisus ? simon petru cum erau pestii? MARI si nu s/a rupt mreaja desi erau atitia ce concluzii putem trage de aici ? astept raspuns si unda verde si continuam .... ![]() ps nici prin cap nu iti trece unde ajung ..... multa iubire . |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire ps daca pina acum nu ti/ai dat seama eu nu repet ce spun altii ..... de asta PROVOCAREA MEA RAMINE IN PICIOARE .... ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() nu amice , ai ceva de obiectat in mod concret la ce am spus eu ? lasa interpretarea aceea ca o stim cu totii .... astept sa imi raspunzi la intrebari si continuam ca sa iti demonstrez ca ce minca iisus si ce maninca omul nu au nici o legatura .si ca acele versete nu te indeamna sa maninci peste ca asa a facut iisus ... haide ca pina acum erati toti ortodocsi cu gura mare si imi dadeati lectii .... astept in continuare pina la final ca mie nu imi plac jumatatile de masura in adevar ![]() ![]() multa iubire ps nu te mai incumeti ? ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 10.08.2011 at 21:50:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
NUMAI CA TU AI UN MOD ORIGINAL DE A LE INTERPRETA.M-ai facut curios sa vad ce pesti a oferit Iisus ucenicilor
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire si pentru ca imi dai unda verde iti si raspund pe celalalt raspuns al tau ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
recapitulam
1 ucenici nu au prins nimic 2 iisus , corabie , partea dreapta , veti afla , pesti(nu se stie ce fel de pesti ) 3. iisus s-a descoperit ucenicilor si ucenicii au venit la el si au ajutat la tragerea pestilor 4 jar , pesti , paine NU SE STIE cine le/a pus pe mal 5. pesti de pe jar nu au fot consumati de iisus pentru ca a cerut sa se aduca pestii prinsi ATUNCI (2 tipuri diferite de pesti 6 . pestii prinsi erau MARI , si interesant este ca mreaja nu s.a rupt ..... aici daca esti atent poti sa tragi o concluzie extraordinara pe care nici unu din voi , care ati adus'' intepretarea pe care o stie toata lumea '' , nu ati observat/o ....mreaja nu s/a rupt .... inseamna ca greutatea pestilor era mare , peste posibilitatile mrejei ... dar iisus a facut sa nu se rupa ... concluzia simbolica , daca vrei , crestinismul NU SE VA RUPE cu IISUS ca si capul lui (ortodoxia )desi se incearca ...ce spun eu e confirmat de alte versete in care se spune ca biserica va dainui , si portile iadului nu o vor birui ..... multa iubire ps esti de acord pina aici ? ai ceva de obiectat ? multa iubire astept unda verde multa iubire ps ce parere ai din punct de vedere simbolic asupra cuvintelor '' pestii MARI'' ....care poate fi intelesul ? multa iubire Last edited by the_Listener; 11.08.2011 at 03:34:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca pestii simbolizeaza marile natiuni ale lumii sau marii oameni ai omenirii (un Ioan Hrisostom, Vasile cel Mare, Ioan Damaschin etc).Dar sa nu iutam ca Iisus a pranzit impreuna cu apostolii.Ce au mancat apostolii? Multa iubire! |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|