Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2011, 12:58:52
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Mergi mai departe....
11.Simon-Petru s-a suit în corabie și a tras mreaja la țărm, plină de pești mari: o sută cincizeci și trei, și, deși erau atâția, nu s-a rupt mreaja

cine a indeplinit cererea lui iisus ? simon petru
cum erau pestii? MARI
si nu s/a rupt mreaja desi erau atitia

ce concluzii putem trage de aici ?
astept raspuns si unda verde si continuam .....
ps nici prin cap nu iti trece unde ajung .....
multa iubire
.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 13:08:02
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.lacasuriliterare.com/article-23278361.html

aici vrei sa ajungi

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 13:29:50
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
mai ''nimerit '' dar din pacate pentru tine e NU
multa iubire
ps daca pina acum nu ti/ai dat seama eu nu repet ce spun altii ..... de asta PROVOCAREA MEA RAMINE IN PICIOARE ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 13:57:02
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
11.Simon-Petru s-a suit în corabie și a tras mreaja la țărm, plină de pești mari: o sută cincizeci și trei, și, deși erau atâția, nu s-a rupt mreaja

cine a indeplinit cererea lui iisus ? simon petru
cum erau pestii? MARI
si nu s/a rupt mreaja desi erau atitia

ce concluzii putem trage de aici ?
astept raspuns si unda verde si continuam .....
ps nici prin cap nu iti trece unde ajung .....
multa iubire
.
am sa-ti raspund in stilul tau...Petru (piatra) s-a suit in corabie (simbol al salvarii si protectiei) in cazul de fata al noii religii crestine...a tras mereaja plina de pesti (lumeai)...care...desi earu atatia nu s-a rupt ( crestinismul e nou...ieri, azi si maine...a biruit lumea).Multa iubire!
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 18:20:55
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
am sa-ti raspund in stilul tau...Petru (piatra) s-a suit in corabie (simbol al salvarii si protectiei) in cazul de fata al noii religii crestine...a tras mereaja plina de pesti (lumeai)...care...desi earu atatia nu s-a rupt ( crestinismul e nou...ieri, azi si maine...a biruit lumea).Multa iubire!
stai si nu fugi
nu amice , ai ceva de obiectat in mod concret la ce am spus eu ? lasa interpretarea aceea ca o stim cu totii .... astept sa imi raspunzi la intrebari si continuam ca sa iti demonstrez ca ce minca iisus si ce maninca omul nu au nici o legatura .si ca acele versete nu te indeamna sa maninci peste ca asa a facut iisus ... haide ca pina acum erati toti ortodocsi cu gura mare si imi dadeati lectii .... astept in continuare pina la final ca mie nu imi plac jumatatile de masura in adevar asadar astept raspunsurile la intrebari si unda verde ....
multa iubire
ps nu te mai incumeti ? nu te intereseaza adevarul?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 10.08.2011 at 21:50:25.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 21:55:42
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
stai si nu fugi
nu amice , ai ceva de obiectat in mod concret la ce am spus eu ? lasa interpretarea aceea ca o stim cu totii .... astept sa imi raspunzi la intrebari si continuam ca sa iti demonstrez ca ce minca iisus si ce maninca omul nu au nici o legatura .si ca acele versete nu te indeamna sa maninci peste ca asa a facut iisus ... haide ca pina acum erati toti ortodocsi cu gura mare si imi dadeati lectii .... astept in continuare pina la final ca mie nu imi plac jumatatile de masura in adevar asadar astept raspunsurile la intrebari si unda verde ....
multa iubire
ps nu te mai incumeti ? nu te intereseaza adevarul?
multa iubire
prietene, ti-am mai zis ai unda verde! PANA LA FINAL
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 21:57:04
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
NUMAI CA TU AI UN MOD ORIGINAL DE A LE INTERPRETA.M-ai facut curios sa vad ce pesti a oferit Iisus ucenicilor
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 22:22:26
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
NUMAI CA TU AI UN MOD ORIGINAL DE A LE INTERPRETA.M-ai facut curios sa vad ce pesti a oferit Iisus ucenicilor
asta am invatat/o de la sfintii parinti (exemplu SFINTUL IOAN GURA DE AUR ) ..SFINTA SCRIPTURA are profunzimi de nebanuit si o intelepciune de te cutremuri ..
multa iubire
si pentru ca imi dai unda verde iti si raspund pe celalalt raspuns al tau
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 22:35:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
recapitulam
1 ucenici nu au prins nimic
2 iisus , corabie , partea dreapta , veti afla , pesti(nu se stie ce fel de pesti )
3. iisus s-a descoperit ucenicilor si ucenicii au venit la el si au ajutat la tragerea pestilor
4 jar , pesti , paine NU SE STIE cine le/a pus pe mal
5. pesti de pe jar nu au fot consumati de iisus pentru ca a cerut sa se aduca pestii prinsi ATUNCI (2 tipuri diferite de pesti
6 . pestii prinsi erau MARI , si interesant este ca mreaja nu s.a rupt ..... aici daca esti atent poti sa tragi o concluzie extraordinara pe care nici unu din voi , care ati adus'' intepretarea pe care o stie toata lumea '' , nu ati observat/o ....mreaja nu s/a rupt .... inseamna ca greutatea pestilor era mare , peste posibilitatile mrejei ... dar iisus a facut sa nu se rupa ... concluzia simbolica , daca vrei , crestinismul NU SE VA RUPE cu IISUS ca si capul lui (ortodoxia )desi se incearca ...ce spun eu e confirmat de alte versete in care se spune ca biserica va dainui , si portile iadului nu o vor birui .....
multa iubire
ps esti de acord pina aici ? ai ceva de obiectat ?
multa iubire
astept unda verde
multa iubire
ps ce parere ai din punct de vedere simbolic asupra cuvintelor '' pestii MARI'' ....care poate fi intelesul ?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 11.08.2011 at 03:34:51.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 08:49:29
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
recapitulam
1 ucenici nu au prins nimic
2 iisus , corabie , partea dreapta , veti afla , pesti(nu se stie ce fel de pesti )
3. iisus s-a descoperit ucenicilor si ucenicii au venit la el si au ajutat la tragerea pestilor
4 jar , pesti , paine NU SE STIE cine le/a pus pe mal
5. pesti de pe jar nu au fot consumati de iisus pentru ca a cerut sa se aduca pestii prinsi ATUNCI (2 tipuri diferite de pesti
6 . pestii prinsi erau MARI , si interesant este ca mreaja nu s.a rupt ..... aici daca esti atent poti sa tragi o concluzie extraordinara pe care nici unu din voi , care ati adus'' intepretarea pe care o stie toata lumea '' , nu ati observat/o ....mreaja nu s/a rupt .... inseamna ca greutatea pestilor era mare , peste posibilitatile mrejei ... dar iisus a facut sa nu se rupa ... concluzia simbolica , daca vrei , crestinismul NU SE VA RUPE cu IISUS ca si capul lui (ortodoxia )desi se incearca ...ce spun eu e confirmat de alte versete in care se spune ca biserica va dainui , si portile iadului nu o vor birui .....
multa iubire
ps esti de acord pina aici ? ai ceva de obiectat ?
multa iubire
astept unda verde
multa iubire
ps ce parere ai din punct de vedere simbolic asupra cuvintelor '' pestii MARI'' ....care poate fi intelesul ?
multa iubire

Cred ca pestii simbolizeaza marile natiuni ale lumii sau marii oameni ai omenirii (un Ioan Hrisostom, Vasile cel Mare, Ioan Damaschin etc).Dar sa nu iutam ca Iisus a pranzit impreuna cu apostolii.Ce au mancat apostolii? Multa iubire!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
post, vegan, vegetarian

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) Bilibox Generalitati 118 05.12.2011 08:03:26
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
De ce Dumnezeu ne a creat? KittyNou Generalitati 186 13.09.2010 21:47:09
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! T-Bone Generalitati 13 25.08.2007 19:36:20