![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() dupa cum vezi . pina aici in demonstratie ai ceva de obiectat? e ceva incorect? ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
eeeiii..nu e vorba de rabdare la dragosP..el nu intelege nici lucrurile simple...vezi dialogul lui cu Glados de pe "citatul pasnic si neserios"..:-)))
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu smerenie îți mulțumesc Melaso că-mi reamintești necontenit micimea putinței mele de a înțelege subtilitățile din postările fraților noștri.
![]() Și, bineînțeles, te rog în continuare să-mi urmărești cu ardoare posturile și să-ți aduci contribuția minunată indicându-mi greșelile. Te rog să mă scuzi! @the_Listener: ai legătura!
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 10.08.2011 at 11:32:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ia sa vedem in continuare 9.Deci, când au ieșit la țărm, au văzut jar pus jos și pește pus deasupra, și pâine ![]() 10.Iisus le-a zis: Aduceți din peștele pe care l-ați prins acum ce reiese de aici ? ca versetul tau cu iisus a mincat peste de mai sus ESTE FALS ca argument la a minca tu peste .... ha ha ha ![]() dupa cum vezi SUNT DOUA TIPURI DIFERITE de peste .... pestele omului(pe care voi il mincati) si care era pe jar si pestele lui iisus oferit ucenicilor .... asadar ce peste a mincat iisus ? acela pe care il mincati voi _ ? ![]() multa iubire ps daca nu ai, imi dai unda verde s continui pina la final ca sa pricepi . multa iubire . . Last edited by the_Listener; 10.08.2011 at 12:15:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps ucenici nu au prins nimic 2 iisus , corabie , partea dreapta , veti afla , pesti(nu se stie ce fel de pesti ) 3. iisus s-a descoperit ucenicilor si ucenicii au venit la el si au ajutat la tragerea pestilor 4 jar , pesti , paine NU SE STIE cine le/a pus pe mal 5. pesti de pe jar nu au fot consumati de iisus pentru ca a cerut sa se aduca pestii prinsi ATUNCI (2 tipuri diferite de pesti corect pina aici ? ![]() multa iubire . Last edited by the_Listener; 10.08.2011 at 12:53:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Mergi mai departe....
|
|
||||
|
||||
![]()
desi intuiesc unde vrei sa ajungi!multa iubire!
|
|
||||
|
||||
![]()
abia acum?
![]()
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|