![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() :)) sunt hilari. bine ca nu mai canta :=)) canta despre un biet cartier de parca ar fi centrul coruptiei si mafiei mondiale :))))) nu e nimic p-acolo, e doar un cartier. toata muzica bug mafie e contruita in jurul mafiei imaginare din Pantelimon, cartierul mafiotilor, la cum canta te astepti sa vezi lume impuscandu-se pe strada, smog ca in vechea anglie, copii de 10-11 ani tragand pe nas pe la coltzuri, betivi si hotzi de n-ai loc sa arunci un ac... Nu-s sanatosi la cap. Tragic e ca e lume care chiar crede asa ceva, "respekt pt cartierul meu Pantelimounnn... m-a invatzat sa rezist- sa nu mor! gye" poate sa sune mai stupid de atat? cat de spalat pe creier sa fii sa asculti asa ceva?... |
|
||||
|
||||
![]()
N-aveti de unde sa stiti daca nu ati trait ca ei.. si mafia inca (,) canta, trebuie sa scoata album. Oricum, cat de spalat pe creier trebuie sa fi sa asculti Inna sau Dan Balan ? Aia e muzica ? Pune 2-3 cuvinte pe un beat comercial si toata lumea innebuneste, nu inteleg. Hip hop-ul e arta, Cedry2k e dovada pura al acestui fapt, un geniu liric, un adevarat poet contemporan si crestin convins.
Cedry2k - Neprevazutul Cand batranul sau tata in chinuri murea, Harpagon privindu-l cazu pe ganduri, Si ingrijorat si agitat se tot intreba: „Oare or fi in pod destule scanduri?” Isi zice Celimena bucuroasa: „Nu e normal sa am inima curata Pe cat sunt de frumoasa?” Inima ei arsa! Prajindu-se inca in iad la foc infinit de pucioasa Stiu un emcee, e monument de prostie, Convins si el ca scrie filozofie. Se da destept ca-i ateu, Ma ia cu tampenii mereu gen „Arata-mi-l tu pe Dumnezeu!”. Da' dintre toti cel mai bine-l stiu pe unu' Care seamana cu mine si nu-si alege drumu’. Fa un cui, bre, ca ma las de maine, Da' pana una-alta hai sa ne mai dregem cu unu'! Timp in care ceasul ingana: "Degeaba-l mai avertizezi, Nu vezi si tu, ma, cat de orb, surd si trecator e omul? Ca un zid vechi pe care insectele-l farama si-l darama…" La urma vine unu’ sarcastic cu tupeu fantastic: „V-amintiti - spun eu - ca l-ati negat zilnic pe Dumnezeu? Idolatrizand chipul meu, beti morti din vinul meu! In sufletele voastre mi-ati facut altar, M-ati si pupat in cur, ca asta va e firea Ma stii? Sunt Satana, cu rasul de barbar Enorm si invalid ca insasi omenirea Cum sa credeti, bai uratilor mascati, Ca-l pacaliti pe maestru cu asa o farsa proasta? Si cum sa sperati c-o sa va cumparati Un loc in rai cu averea voastra fabuloasa? E rasplata vanatorului batran Ce se-ascunde-n ceata pana-nhata prada-n viata Prin marile tenebre am sa va duc in zbor Acolo unde toata bucuria va-ngheata Prin marile tenebre, prin muntii fara creasta Imi croiesc drum prin cenusa voastra! Gonesc spre un palat cat mine de mare si de grotesc Facut pe temelia pacatului omenesc. Si-n el mi-am pus mandria, faima, istoria...” In acest timp, pe deal, un inger suna gloria Acelor care refuza sa piarda credinta; Si cad in genunchi simtind din plin umilinta: "Doamne, iti multumesc ca ma lasi sa simt durere caci calea e cainta Si vazand ca viata mea e-n mainile Tale simt cum prind putere in toata fiinta, Implineasca-Ti-se vointa!" Trompeta o umple dulce cu sunetele ei calde Apusul acestui cules de vie sfanta Si vocea ei urca spre cer si incanta Pe toti acei a caror lauda o canta… Cedry2k - Cuvintecevindeca Si viata nu-i roz, si ea-i o t****-n mov, cand Dïavolu' te pune la-ncercare, ca pe Iov. Haarp Cord - Dragoste sau frica N-am trait in secolu’ intai Da’ inca aud ecou’ vocii lui Iisus vorbind de dragoste fratilor lui. Doua milenii mai tarziu vad bancheri si politicieni Imprastiind frica si neincredere intre cetateni (Cedry2k) Ca totu-i dualist, vom salva iubirea din haul ei hedonist Si-o vom transforma intr-o arma impotriva lui Antichrist (Sisu Tudor) Dragoste sau frica? Aha… Asta indica emotii complexe la ambele sexe Constiinta crestina cu frica de cel Care ne-a creat din dragoste universala, Praf de stele si-a suflat, Ziditorul Si-a facut omu’ Decaderea somnul Izgonirea din Eden a vrut Domnul Raul si cu binele, Liberul Arbitru Libertatea ta morala, mantuirea, stii tu. In drum doar idoli din aur, bivoli, Secte, discipoli, te rog fa un ????. Masonii controleaza mecanismu’ superstitiei, Religiei, Babilonu’ ne intra in traditie! Vechiul Testament – destul de coerent Chivotul Legii, Decalogul, Iesirea din Egipt Legea Talionului si Moise Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte Noul Testament se leaga prea perfect: Legea iubirii, legile firii… Blandetea privirii si nobletea gandirii Vine din Nazaret speranta omenirii: Iisus Hristos, dragoste, frica, indepartare Iisus Hristos, dragoste, frica, instrainare Din Dumnezeul Tata, nascut nu facut Si a inviat cu moarte, pe moarte calcand! (Dragonu AK47) ..si multe alte pasaje biblice.. Last edited by WhiteChakra; 31.08.2011 at 20:04:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Dedic refrenul:
http://www.youtube.com/watch?v=x6VgBAcKqKQ Are doar o singura dracuitura (pentru o formatie ca BUG mafia este ceva). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar suportati sa ascultati o asa muzica?E pierdere de vreme, credeti-ma!
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce ? Si ce fel de muzica recomanzi in schimb ? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma, eu nu sunt in masura sa recomand, dar imi exprim opinia vizavi de muzica in discutie! Eu unul ascult complet altceva, asta sigur in functie de starea mea din acel moment! Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
:)) cedryk asta s-a lovit la cap cred de s-a apucat de de-astea. Sau doar ca sa atraga atentia... si de ar avea intentii bune, nu-i tocmai cel mai nimerit mod de a transmite toate astea... parerea mea. Si-n plus, e nasol sa transmiti mesaje despre Dumnezeu si sa dai exemple din Biblie vorbind VULGAR. Se impleteste mesajul cu vulgaritatea in mintea celui ce asculta, alterand mesajul si scopul lui. Parerea mea...
P.S.-eu ascult muzica clasica(moderna),muzica baroc (cel mai mult) si muzica bisericeasca/bizantina. Dar decat hip hop, daca n-as avea alta alternativa, sigur as prefera nu numai Dan Balan sau Inna, as fi in stare sa ascult si manele, scuza-ma dar mai bine aud "of viata mea, of inima mea, ma scald in bani ca-s piscina, nevasta-mea-i nebuna, suntem 2 briliante, vreau sa-mi impart viatza cu tine,tu romanca eu tigan, vagabontul vietii mele, buzele tale doua petale, nu vreau banii tai nu sunt pe interes",etc.decat sa aud injuraturi de partile anatomice si alte chestii "secundare,perisabile" pe un ritm din care transpare rebeliune si ura. |
|
||||
|
||||
![]()
Fiecare cu ce-i place pan' la urma.
Deliric 1 - Negru http://www.youtube.com/watch?v=h6tnI...eature=related Ignorand tonul agresiv care sugereaza frustrarea, deznadejdea protagonistului, spuneti-mi ceva ce NU este adevarat in melodie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |
Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 13.08.2010 23:19:44 |
e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 22:30:06 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|