![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar daca imi plac Parazitii, realizez ca muzica e un instrument foarte eficient de manipulare in masa (chiar daca artistii care iti plac si ii asculti nu au nicio intentie sa te manipuleze pe tine), deci e bine sa asculti, insa in acelasi timp trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hip hop-ul nu se asculta, se simte. Cu tot respectul, nu poti critica ce nu intelegi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu l-as incadra la pacat, atat timp cat e doar vorba de a auzi/asculta o melodie, insa fara ca ea sa ajunga sa influenteze sau sa domine. Atunci cand insa devine litera de lege devine o problema.
Intradevar lumea e destul de mizera, asa cum o descriu in versuri. Dar daca ajungi sa crezi doar asta, atunci riscul de a cadea in deznadejde e mare, si acolo deja, da, cadem in latura pacatului (pacat= despartire de Dumnezeu). Este multa lume rea, dar suficient de multa buna, si poate fi facuta si mai buna prin propriul exemplu. E bine sa fim realisti, dar sa ne tinem credinta tare, ca nu vom fi parasiti si e loc si de mai bine.
|
|||
|
|||
![]()
Link-ul duce la un capitol din Epistolele Sf. Pavel. Însă era evidențiat un verset: „Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos; toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva”.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
injura in rime si fac misto de absolut orice, bun sau rau, nu conteaza. E usor sa fii sarcastic, ei duc nesimtirea si sarcasmul la limitele maxime ... expresia unei generatii frustrate, asta sunt "parazitii". Pe sistemul "ne aparam de depresii prin nesimtire si sarcasm". |
|
|||
|
|||
![]()
Exista o vorba care nu este deplasata: spune-mi ce muzica asculti, ca sa iti spun ce fel de om esti ! Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca odata ce identifici minciuna sa incetezi s-o asculti. Nu poti sa tii carbuni in bratze fara sa te murdaresti... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |
Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 13.08.2010 23:19:44 |
e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 22:30:06 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|