Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2011, 11:31:04
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Dar nu merită ura noastră.
Desigur. De aceea nici nu îi urăsc. Îi ucid fără nici o ură, ca să îndepărtez un pericol. Nici vânătorii nu am auzit să urască animalele vânate.
Iar în ceea ce privește mușcatul, avem experiențe diferite. Am fost mușcat de două ori de câini vagabonzi, o dată necesitând spitalizare. Fiul meu a fost mușcat și a dezvoltat comportament fobic (evită cele mai scurte drumuri daca sunt caini, evita chiar si sa treaca prin fața gardurilor din curțile cu câini, deși știe că sunt închiși). Culmea este că tatăl meu a fost mușcat cel mai frecvent, fiind singurul din familie care dă de mâncare câinilor vagabonzi. Locuiesc vizavi de Spitalul Colentina: dacă vreți să aflați de există ori nu mușcați de câini în București, cel mai bine este să vă uitați în condica de primiri de la Boli Infecțioase de acolo.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:34:58
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
eu am gasit solutia:yasmina sa adune toti cainii din romania si sa-i duca la adaposturile ei ,acolo unde sta ea.
hehehehehehe,bineinteles!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:39:25
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
N-ai de ce sa te superi, e dreptul ei sa aleaga, banuiesc ca nici "barbate" nu i-ar fi convenit, poate o fi trans
Nu este treaba mea, poa' să fie și uandăr-women sau chiar femeia-men, chestia e că n-o scoți la capăt cu ea indiferent ce zici.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:52:24
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu este treaba mea, poa' să fie și uandăr-women sau chiar femeia-men, chestia e că n-o scoți la capăt cu ea indiferent ce zici.
Imi pare rau ca ti-am lasat impresia asta,desi eu incercam sa expun lucrurile din prisma mea.
Imi pare rau si pt cei care au fost muscati,cred ca este terifiant,nu trebuie sa experimentezi ca sa realizezi asta.
Eu imi doream o solutie lipsita de traumatisme,pacifista,superioara.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 13:14:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Imi pare rau ca ti-am lasat impresia asta,desi eu incercam sa expun lucrurile din prisma mea.
Imi pare rau si pt cei care au fost muscati,cred ca este terifiant,nu trebuie sa experimentezi ca sa realizezi asta.
Eu imi doream o solutie lipsita de traumatisme,pacifista,superioara.
Pai care ar fi aia?

Sa-i lasi pe strazi, clar nu e.
Sa-i tii 5-10 ani intr-un spatiu de 2m2, iarasi nu cred ca este.
Sa fie adoptati - solutia exista de cand lumea, dar nu se intampla.

Sa-i duci undeva intr-o padure, cu miile, si sa-i abandonezi acolo si sa-i lasi sa se manince intre ei, ar fi una?
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 13:26:10
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Uraa...liber la omoruri,paruri in cap,caini arsi in acid sulfuric si care se mananca intre ei de foame...a,pardon,eutanasie am vrut sa spun!A,da si sa nu uit..liber la toti psihopatii sa isi reverse violenta refulata si care se vor simti si mai indreptatiti sa isi arate latura bestialitatii care zace in ei...ura,de trei ori ura!!!Da,ura si intunericul care au pus stapanire pe aceasta tara...
Oare,Doamne,care-i omul si care-i animalul ...?
IARTA-ne Tata,ca romanii nu au invatat nimic din trecutul lor,si-au inchis ochii mintii si ai sufletului si nu inteleg jocurile cui le fac cand aplauda frenetic varsarea de sange,care nu va avea ca rezultat decat ingrosarea buzunarelor mafiotilor si nicidecum disparitia cainilor de pe strazi!Vor intelege abia cand dupa caini vor urma ei...
Si IERTATI-ne voi,nevinovate necuvantatoare,pe noi,fiintele astea mult prea iubite de Dumnezeu si numite oameni,caci mai avem mult pana sa intelegem ce inseamna sa fii OM si sa traiesti IUBIREA!
Tata,ai in paza Ta pe cei nevinovati,iar atunci cand sabia urii se va apleca asupra lor,acopera-i Tata cu mare mila Ta si inmoaie sufletul calailor ori fa ca suferinta sa nu o mai simta!Amin!

Last edited by heaven; 23.11.2011 at 13:30:54.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 13:30:31
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Bine punctat...sa ii ierte Dumnezeu ca nu stiu ce fac..totul se plateste....

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Uraa...liber la omoruri,paruri in cap,caini arsi in acid sulfuric si care se mananca intre ei de foame...a,pardon,eutanasie am vrut sa spun!A,da si sa nu uit..liber la toti psihopatii sa isi reverse violenta refulata si care se vor simti si mai indreptatiti sa isi arate latura bestialitatii care zace in ei...ura,de trei ori ura!!!Da,ura si intunericul care au pus stapanire pe aceasta tara...
IARTA-ne Tata,ca romanii nu au invatat nimic din trecutul lor,si-au inchis ochii mintii si ai sufletului si nu inteleg jocurile cui le fac cand aplauda frenetic varsarea de sange,care nu va avea ca rezultat decat ingrosarea buzunarelor mafiotilor si nicidecum disparitia cainilor de pe strazi!Vor intelege abia cand dupa caini vor urma ei...
Si IERTATI-ne voi,nevinovate necuvantatoare,pe noi,fiintele astea mult prea iubite de Dumnezeu si numite oameni,caci mai avem mult pana sa intelegem ce inseamna sa fii OM si sa traiesti IUBIREA!
Tata,ai in paza Ta pe cei nevinovati,iar atunci cand sabia urii se va apleca asupra lor,acopera-i Tata cu mare mila Ta si inmoaie sufletului calailor ori fa ca suferinta sa nu o mai simta!Amin!

Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 13:37:36
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

E cineva din Oradea sa ne spuna ce solutie au gasit acolo?
Citisem undeva ca acolo ii aduna pe toti in centre, ii castreaza si vaccineaza, apoi ii dau spre adoptie iubitorilor de animale, care au unele facilitati daca se ingrijesc de acel animal. Cei ramasi neadoptati parca erau eutanasiati. Iata un articol de acum cateva luni:

http://bihorstiri.ro/canii-comunitar...parcul-olosig/

În ciuda vremii destul de răcoroase și cu posibilitate de ploaie, orădenii iubitori de animale s-au adunat în Parcul Olosig cu mult înainte de sosirea cățeilor pe care Fundația SOS Dogs i-a scos spre adopție. Vineri, 10 iunie, în prima zi a Târgului desfășurat în premieră, în mai puțin de o oră de la deschiderea oficială, vreo 10 patrupede și-au găsit stăpâni. De fapt, fanii animalelor au fost atât de nerăbdători încât și-au ochit „victimele” încă din cuștile în care acestea au fost aduse în parc. Directorul SOS Dogs, Carol Lazăr, spune că scopul primordial al acestui târg de adopții este încercarea de a elibera din spațiul destinat câinilor comunitari și asta pentru a face loc altor exemplare adunate de pe străzile Oradiei. Poliția Locală a identitficat în jur de 350 de câini fără stăpân, mai ales în zonele periferice ale urbei, în multe cazuri aceste animale deranjând locatarii și devenind chiar și periculoși. Astfel, prinderea lor și depozitarea la SOS Dogs se tranformă într-o acțiune de binefacere la adresa patrupedelor: acestea sunt spălate, deparazitate, vaccinate și sterilizate. Directorul Lazăr a declarat pentru bihorstiri.ro că printre câinii de adoptat se numără și câteva exemplare de rasă, inclusiv un rottweiler pe care doritorii îl pot vedea la sediul fundației (str. Corneliu Baba). Cât despre stăpânii adoptivi, aceștia primesc gratuit o lesă, carnetul de sănătate completat la zi, dar și un bonus constând într-o coafare. Pe măsură ce cățeii comunitari aduși în Parcul Olosig sunt adoptați, oamenii de la SOS Dogs se angajează să împrospăteze oferta de la târg. De asemenea, cei care azi nu au timp să meargă pe acolo vor putea face acest lucru sâmbătă, 11 iunie.
Vechi 23.11.2011, 13:44:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Pai cam asta ar trebui sa fie procedura legala doar ca nu vad de ce sa vaccinezi si sterilizezi un caine daca adoptia nu e sigura..costa cateva sute de ron ca pe urma peste 1-2 luni sa-l eutanasiezi.

Si sa nu va faceti iluzii ca cei 350 caini vor fi adoptati, probabil nici 10%.

Iar daca legea nu ii obliga sub sanctiuni pe cei care ii adopta sa nu-i lase iar pe strazi si adoptia este degeaba.

Asa faceau "iubitorii" de animale pana acum, nu de putine ori, ii "adoptau" ca sa le dea drumul iar pe strazi.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 13:50:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Femeie, ai probleme serioase, mergi la un psiholog, nu refula asupra altora ceea ce simti tu in interiorul tau la adresa tovarasii tai, oamenii in numele animalelor, doar pentru ca s-au saturat sa fie muscati si fugariti de caini.

Citat:
Care mafioti?
Te referi la cei care castiga acum de pe urma vaccinurilor pentru caini, mancarii pentru cainii din adaposturi, sterilizarea cainilor (care e doar pe hartie) si care atat timp cat problema ramane asa cum e acum vor castiga mult si bine in continuare?

Nu aplauda, aproba, cu parere de rau pentru ca cei care zic ca is iubitori de caini foarte raman majoritatea la stadiul de vorbe, dar alta solutie nu exista decat ce ai zis tu mai sus, cu imbogatirea mafiotilor si oameni fugariti si mancati in continuare de caini.

Citat:
Tata,ai in paza Ta pe cei nevinovati,iar atunci cand sabia urii se va apleca asupra lor,acopera-i Tata cu mare mila Ta si inmoaie sufletul calailor ori fa ca suferinta sa nu o mai simta!Amin!
Sigur ca da, cu "iubire" fugaresc pe oameni, cu "iubire" isi infig coltii in picioarele lor, cu "iubire" ii maninca de vii, de asa "iubire" tu sa ai parte daca iti convine, lasa-ne pe noi sa ne lipsim de "iubirea" asta.

[/quote]

Imaginea asta patetica este cumva si pentru cainii care se maninca intre ei pe strazi si se hranesc din gunoaie si propriile excremente sau traiesc in spatii de 2 m2 cu anii, pentru ca asa cred "fanii" lor ca e mai bine pentru ei?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36