![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Am spus la un moment dat o gluma, dar nu stiu cati au patruns-o, si-am sa fiu mai direct. In loc de "Veti vedea astazi sarpele zburator care o zi zboara, o zi nu zboara, iar azi... nu zboara" o sa spun: " Dragi insuratei, veti vedea astazi duetul "pasarica in colivie si cocoselul inaripat" care sunt capabili de maiestrie absoluta, cand se deschide colivia. O zi canta, o zi nu canta. Azi ... nu canta... Dar nici maine nu cred ca sunt sanse, si nici saptamana viitoare... Poate pe 29 februarie sa dea vreun concert, dar numai de nu s-o imbolnavi chiar atunci, ca se mai intampla sa se amane concertul din cand in cand. N-am nimic cu Parintele, dar in mod normal, cine face notele, trebuie sa cunoasca si portativul. Daca n-ai fost beat niciodata nu stii ce inseamna sa fii... tulbure! Psalmistul (David) stia bine asta, si se smerea, iar Dumnezeu l-a iubit si l-a iertat. Rasfoieste Psaltirea (ca tot suntem in post) si-ai sa vezi ce frumoasa este si cat folos aduce! Citat:
Cat despre 50 de ani... cu tristete constat ca nu ai simtul umorului. Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
ps: te rog daca poti sa raspunzi la ultima intrebare concret in cateva cuvinte (incearca sa nu deviezi...rapunde ce i-ai sfatui din ce am postat eu din sfaturile parintelui) Last edited by ovidiu b.; 14.12.2011 at 01:11:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea ne intelegem dar nu mai are sens. Doar asa, imi vine sa merg inapoi cu gandul la exemplul cu medicul fumator care ii spune fumatorului sa nu mai fumeze!... E trist ca nu vrei sa intelegi acest lucru.
Citat:
De fapt, chiar si acum, tu... "te straduiesti"... Pai eu ce spuneam, sa ne iubim pe tunuri? Nu; spuneam ceva de cumpatare, iar daca se intampla sa alunecam uneori, sa nu facem din asta un derdelus... Ceea ce ureaza parintele ("Sa ne intalnim si la botez") nu limiteaza actul sexual pana in prima zi dupa ce sotia a aflat ca este insarcinata. In situatia asta suntem toti, dragul meu, TOTI! Si fiecare dintre noi are toate motivele sa spuna din adancul sufletului: "Doamne, nu-mi socoti pacatele tineretii ca de te vei uita la pacate, Doamne, Doamne, cine le va suferi?" Cei tineri de acum, vor ajunge intr-o zi sa puna ce spunem si noi acum. Totul e sa vrea sa spuna, fiindca Dumnezeu le va arata cararea, numai ei sa nu-si impietreasca inimile! |
|
|||
|
|||
![]()
OmuBun...Povesti, povesti si iarasi povesti! De unde stii tu cum traiesc eu? Ce legatura are cu subiectul topicului? Schimba placa! Ma tot aduci in discutia topicului fara nici un rezultat.
Te-am rugat sa-mi raspunzi la o simpla intrebare. Dar din nou povesti, povesti... Last edited by ovidiu b.; 14.12.2011 at 01:47:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe copii mei i-as invata doar atat: "Dragii mei, nu luati credinta in Dumnezeu ca pe o lectie de viata ce se potriveste intotdeauna celorlalti. In masura in care voi il iubiti pe Dumnezeu si faceti voia Lui, la fel va va ajuta si el in viata. Deci, orice-ati face, ganditi-va daca El va va ierta vreodata! Nu-L faceti sa fuga de la voi si sa nu vrea vreodata sa va mai vada! Tot ce avem, Lui ii datoram si nu avem dreptul sa profanam. Dumnezeu sa binecuvinteze toate gandurile voastre!" Asta le-as spune copiilor mei. Celorlalti... "Intrebati-va parintii, nasii, duhovnicii... Eu sunt mult prea subiectiv si nu vreau sa-mi asum responsabilitatea unor sfaturi care pot fi interpretabile. " |
|
|||
|
|||
![]()
Faceam referire la subiectul topicului. Sincer nu are rost se pare ca vorbim doua limbi diferite.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ovidiu b.; 14.12.2011 at 02:00:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Absolut de acord. Nu-mi permit sa dau sfaturi pe care eu insumi nu sunt (si nici n-am fost) capabil sa le tin. Si nici de-as fi capabil, tot nu sunt in masura sa vorbesc, fiindca Dumnezeu stie si cine-am fost, nu doar cel ce sunt acum. Cand Sf. Antonie a auzit pe cineva urland intr-o groapa, s-a dus si l-a intrebat: "Ce-ai, ma de urli-asa? Te-ai ticnit?" "Vai de capu' meu, sunt aici de trei zile si n-am mancat nimic" "Ei si ce, eu n-am mancat de 40 si tot nu urlu in halul asta!" Dupa un moment de liniste se aude vocea lui Dumnezeu: "Cu harul Meu, Antonie! Cu harul Meu!..."
Harul lui Dumnezeu nu vine peste noapte, nu vine la toti odata si nu vine la intamplare. Trebuie osteneala, dar si multa smerenie. Iar smerenia apare de obicei dupa ce suntem cu constiinta facuta praf. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 14.12.2011 at 02:11:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Celor apropiati? "Nu lasati slabiciunile voastre sa va jaloneze viata! Iubiti frumos, dar nu ipocrit si nu-L dezamagiti pe Dumnezeu, niciodata atat de rau incat sa nu va mai poata ierta! Pentru ca El poate ierta orice, dar o sa ajungeti sa nu va mai puteti ierta voi insiva, iar asta e mult mai grav!"
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria crestina | NECTARIE | Generalitati | 8 | 06.01.2011 18:54:50 |
Iubirea crestina | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 03.12.2010 21:12:14 |
Credinta crestina si musulmanii | ana macovei | Intrebari utilizatori | 4 | 07.09.2010 00:21:26 |
eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 22:06:28 |
HOMO-sexualitatea si bolile contagioase | cozia | Homosexualitatea | 31 | 15.05.2007 20:40:05 |
|