![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Îți recomand călduros să mai meditezi la problemă, că uite ce blasfemii îngrozitoare produci. Păi stimabile, compari sufletul păcătos și pieritor al omului cu Dumnezeu Sfântul și Nemuritorul?
Pentru că a început Ziua Domnului, eu mă voi duce la biserică. Aveți deci un binemeritat răgaz de studiu și căutare a textului cu "suflet nemuritor" Mult succes! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu o sa fie. Niciodata acest om cu mai multe nume pe aici (de ce nu ar fi el acelasi cu Grasul?) nu o sa renunte! Diavolul nu o sa il lase decat daca se va smeri si se va ruga Domnului sa il calauzeasca spre adevar. Dar calauzirea lui se face nu prin Domnul ci prin interpretarea biblica dupa cum o vede el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logica asta a lor defapt nu prea e logica. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa fie bun cu tine si cu noi, pacatosii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca traieste in China ca la mine nu s-a intunecat. Poate i s-a intunecat vederea...
Ps cand a vazut conducerea forumului ca nu ai ce sa-i faci cu acest om care il dai afara pe usa si intra pe ferestre l-a lasat sa scrie tampenile lui ca sa se faca de ras. A bagat treaba cu sabatul ca sa se uite ca nu mai gasea raspunsuri !Ca a intrat in fundatura! Last edited by bairstow; 30.12.2011 at 16:02:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, Pavel spune ca vom fi schimbati, vom lua un alt trup, ceresc, renuntand la acesta pamantesc, dar nu spune nimic ca sufletul iese din trup dupa moarte, ducandu-se in Cer sau ca sufletul ar avea ca proprietate intriseca nemurirea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
parabolele sunt deformari are realitatii, pentru a exprima ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
gasiti in toate mitologiile, dar nu in Scripturi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|