![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am cerut texte care să "ateste existența sufletului", ci faptul că (chipurile) "sufletul e nemuritor". Succes! |
|
|||
|
|||
![]()
Doctrina ortodoxa arata ca sufletul poate fi nimicit de cine l-a creat adica de Dumnezeu. Nu e normal? Fac o paranteza si spun ca Dumnezeu nu nimiceste sufletul deoarece ne judeca dupa faptele bune sau rele care le-am facut. Scrasnirea dintilor!Dar sufletul e diferit de corp. Cand spunem ca Iisus este primul inviat din morti o spunem ca e primul inviat in corp perfect! Ai vazut ce a spus Pavel (din cate stiu eu) : doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine;
Last edited by bairstow; 30.12.2011 at 15:31:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca da, se pare ca nu ai inteles-o. |
|
|||
|
|||
![]()
Sufletul e nemuritor in masura in care Dumnezeu e nemuritor! Daca e atotputernic nu se poate autodistruge? Iar te impiedici de litera baietas. Citeste geneza. Ce zice Domnul? "Sa nu mancati din el si nici sa nu va atingeti de el, ca sa nu muriti." Au murit cand au mancar din rod? Nu au murit! Dar corpul a devenit muritor ! vezi daca interpretezi aiurea poti spune ca Dumnezeu i-a mintit pe Adam si pe Eva ca ei nu au murit! Litera ucide Duhul da viata!
P.s Se stie ca celule se regenereaza si nu ar trebui sa imbatranim niciodata! Dar in Adn-ul nostru a fost introdus ceva care ne facem sa imbatranim! Care imbatraneste celule care ar trebui sa se regenereze! Acela e pacatul. Ve-ti muri ve-ti avea ceva adaugat in corp care va v-a imbatrani! Last edited by bairstow; 30.12.2011 at 15:42:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
DAR, cine esti tu oare? Care dintre cei bannati? Sustii ca de trei ani incoace/gura nu-ti mai tace, dar sub acest user esti inregistrat din iulie acest an... Ce ganduri te anima si a cui voie o faci, oare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai s-a postat Matei 10,28 care te contrazice flagrant! Dumnezeu nimicește (άπόλλυμι) sufletele nepocăite la judecata finală. Aceea era doar o dorință a lui. El nu spune că în trupul lui s-ar afla un mic homunculus numit "suflet" ce stă încătușat, așteptând momentul în care să se desprindă de carcasă și să zboare spre înălțimi. O fi fost Pavel un filosof, dar nu a fost [păgân ca] Platon! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu e el diavolul dar face lucrarea lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ps daca suflarea de viata vine de la Dumnezeu dupa mintea ta de ce Domnul sa o piarda? A murit trupul de ce sa moara si suflarea de viata care e a Domnului?!? Last edited by bairstow; 30.12.2011 at 15:52:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Auzi aia e numai o dorinta a lui Pavel dar el nu e pagan ca noi .Da ce-a vrut sa spuna mai crestinule ? Cum adica doresc sa ma despart de trup si sa fiu cu Hristos ? Tu nu vezi ca esti intr-o fundatura ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|