Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2012, 00:40:49
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Un articol folositor pe site, din care imi permit sa citez:

Traiesc cu convingerea ca la finalul chipului acestei lumi, fiecare sot trebuie sa aiba chipul sotiei. Si invers. Cel care se va duce la judecata cu chipul sau, va da dovada de lipsa de iubire. Sa ne aducem aminte ca Fiul venind in aceasta lume, nu ne opreste niciodata la El, trimite catre Tatal sau Sfantul Duh: "Cel ce Ma vede pe Mine Il vede pe Cel ce M-a trimis pe Mine (Ioan 12,45)".

Putini se mai roaga lui Dumnezeu sa le daruiasca omul caruia ii pot lua chipul, cu care poate intra in Imparatia Cerurilor.

http://www.crestinortodox.ro/editori...ta-128420.html
Vechi 23.01.2012, 02:02:10
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Traiesc cu convingerea ca la finalul chipului acestei lumi, fiecare sot trebuie sa aiba chipul sotiei. Si invers. Cel care se va duce la judecata cu chipul sau, va da dovada de lipsa de iubire.
Ooooo!... Ce frumusete, ce vorba minunata!
Sa ne traiesti Ana-Maria!
Binecuvantare, pace, bucurie!!!
Reply With Quote
Vechi 23.01.2012, 14:05:54
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Un articol folositor pe site, din care imi permit sa citez:

Traiesc cu convingerea ca la finalul chipului acestei lumi, fiecare sot trebuie sa aiba chipul sotiei. Si invers. Cel care se va duce la judecata cu chipul sau, va da dovada de lipsa de iubire. Sa ne aducem aminte ca Fiul venind in aceasta lume, nu ne opreste niciodata la El, trimite catre Tatal sau Sfantul Duh: "Cel ce Ma vede pe Mine Il vede pe Cel ce M-a trimis pe Mine (Ioan 12,45)".

Putini se mai roaga lui Dumnezeu sa le daruiasca omul caruia ii pot lua chipul, cu care poate intra in Imparatia Cerurilor.

http://www.crestinortodox.ro/editori...ta-128420.html
Ce frumos..m-ai dat o tema de gandire foarte frumoasa!

P.S....eu cred ca vei fi o sotie deosebita, alaturi de un sot pe masura, bineinteles!
Reply With Quote
Vechi 23.01.2012, 14:40:09
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Dar sa stiti ca nu am scris eu articolul, ci adminul!
Vechi 23.01.2012, 14:47:17
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alicia Vezi mesajul
Nu sunt o pers fr deci ma consideram urata si atat ma intristam imi doream sa fiu ca nu stiu care vedeta sa ma imbrac,coafura,doar sa arat bine...fara sa imi dau seama ca fiecare om e unicat are valoarea lui,ii multumesc Domnului ca ma trezit la realitate si acum pretuiesc fiecare om nu doar dupa aspectul fizic,si ca imi place de mine asa cum sunt,oare Dzeu daca ma vroia mai fr nu ma facea!
Daca ne-am compara tot timpul cu unele vedete de tabloid am trai intr-o depresie continua, insa comparandu-te pe tine cea de azi, cu tine cea de ieri , o sa afli ce trebuie sa faci pentru a-ti descoperi frumusetea.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2012, 15:06:56
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona_fidela Vezi mesajul
Doamne ajuta,

Am o intrebare, poate careva dintre dumneavoastra imi poate da un raspuns. De ce Dumnezeu nu ne-a creat pe toti frumosi(fizic), astfel incat sa aiba fiecare sanse la casatorie? Sau macar daca tot nu ne-a creat pe toti frumosi, de ce a lasat ca aspectul fizic sa fie primul criteriu care se ia in seama atunci cand vine vorba de sa-ti placa o persoana(ma refer sa-ti placa pentru a putea avea o relatie cu acea persoana, iar mai apoi, a te casatori si a intemeia o familie)?
Daca niciun om nu este identic cu altcineva, inseamna ca fiecare are o frumusete unica. Asa ca Dumnezeu ne-a creat pe toti frumosi, numai ca noi, din cauza pacatului, nu mai vedem decat trupul si pierdem din vedere aspectul sufletesc.

Cand iubesti, o vezi pe cea iubita ca fiind cea mai frumoasa.

Se stie foarte bine ca frumusetea trupeasca piere. Daca ne vom casatori doar pentru acest lucru, ar insemna ca atunci cand trupul imbatraneste sa punem capat relatie.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2012, 15:23:56
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Pe cand daca e frumoasa, ii dai sansele si eventual daca e proasta sau rautacioasa, o parasesti.

pai atunci de ce nu suntem toti la fel de destepti etc. nu ar fii plictisitor asa? variabilitate,dragii mei. imi place cum zicea un parinte. fiecare are o indatorire, femeia frumoasa nu trebuie sa fie desfranata,iar cea care nu e la fel de frumoasa ca prima,sa nu fie rautacioasa.
Vechi 23.01.2012, 15:39:54
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Ok, iar am ajuns la realism :) te rog insa nu uita ca realismul tau poate fi diferit de al altora.

Sigur ca este o diferenta intre cele 2, iar eu una, daca as fi barbat as prefera-o pe Teo Trandafir, din toate punctele de vedere.

A face dragoste este pana la urma un exercitiu mental, zicea cineva..
mie imi place Teo(intr-un mod platonic),mi se pare simpatica. ,,A face dragoste este pana la urma un exercitiu mental''-unele exercitii mentale sunt mai usoare de imaginat.
Vechi 23.01.2012, 15:53:21
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Dar sa stiti ca nu am scris eu articolul, ci adminul!
Da da...dar ai facut legatura cu acest subiect :)
Reply With Quote
Vechi 23.01.2012, 16:19:11
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona_fidela Vezi mesajul
Doamne ajuta,

Am o intrebare, poate careva dintre dumneavoastra imi poate da un raspuns. De ce Dumnezeu nu ne-a creat pe toti frumosi(fizic), astfel incat sa aiba fiecare sanse la casatorie? Sau macar daca tot nu ne-a creat pe toti frumosi, de ce a lasat ca aspectul fizic sa fie primul criteriu care se ia in seama atunci cand vine vorba de sa-ti placa o persoana(ma refer sa-ti placa pentru a putea avea o relatie cu acea persoana, iar mai apoi, a te casatori si a intemeia o familie)? De ce a permis ca o persoana urata fizic, dar cu calitati intelectuale si morale sa fie data la o parte, fara a avea sansa la fericire, in comparatie cu o persoana frumoasa fizic, dar urata moral si cu un intelect scazut? Si mai ales barbatii, oricat de urati ar fi, au pretentii la femei frumoase. Femeile frumoase de ce nu s-ar uita si ele atunci tot doar la barbati frumosi? Multumesc. O duminica placuta! (Rog ca acele persoane care vor sa faca misto de acest subiect sa se abtina de la a scrie raspuns si sa ocoleasca acest subiect.)
Din punctul meu de vedere, poate chiar fetele care nu au un fizic care sa se muleze neaparat dupa standardele societatii...pot gasi mai usor barbati deosebiti, pentru care conteaza nu numai aspectul fizic placut.

Asa cred eu, si as spune chiar ca fetele care arata bine pot fi catalogate si ca fiind superficiale, atragand in consecinta barbati superficiali.

Dumnezeu trimite fiecaruia omul potrivit...atunci cand exista credinta si idealuri sanatoase.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sufletul exista in cer independent de corpul fizic inainte de a cobori in fizic? gavriil Din Vechiul Testament 63 22.01.2016 22:43:56
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
Massmedia influenteaza mintile juvenile Pavel_C Biserica Ortodoxa si Massmedia 10 06.04.2010 19:12:23
aspectul fizic romandragut Generalitati 42 28.07.2009 12:00:44
Cum ne influenteaza credinta,viata proprie? ory Generalitati 29 06.05.2009 10:25:14