![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dogma "nemuririi sufletului" se bazează pe această gogomănie? Păi asta înseamnă pentru tine că am fost creați "după chipul lui Dumnezeu"? Ar însemna că suntem și atotputernici "după chipul lui Dumnezeu" și omniprezenți "după chipul lui Dumnezeu" și omniscienți "după chipul lui Dumnezeu"! Îți dai seama de implicațiile blasfemiatoare ale acestei declarații? A ajuns creatura să se identifice cu Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() nu e eretica invatatura e chiar ortodoxa - "Dumnezei santeti si toti fii ai Celui Preainalt.Dar voi ca niste oameni muriti si ca unul din capetenii cadeti " http://orthodoxwiki.org/Theosis Last edited by iuliu46; 28.01.2012 at 16:29:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Am deschis un topic despre cele 2 invieri, ca sa nu mai amestecam discutiile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Anyway, oricât de "dumnezei" or fi fost judecătorii aceia nedrepți ai lui Israel, cert e că tot ca niște oameni mureau... Deci, rămâne cum am stabilit. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E vorba de ce este posibil pentru om.Nu exista limita pentru cat te poti ridica spiritual , sau daca vrei Iisus este limita pe care nu o poti atinge niciodata dar spre care trebuie sa tinzi."De veti avea credintă cât un grăunte de mustar, veti zice muntelui acestuia – mută-te de aici dincolo, si se va muta!" .Deci omul numai sa creada cat un bob de mustar si ar putea muta muntii. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand nu exista nivel maxim.Nu exista o limita de sus pentru ca nu-l putem limita pe Dumnezeu. Eu nu pretind nimic.Eu cred ca toti oamenii pot se pot desavarsi atat cat poate fiecare si atat cat e daruit fiecare.Este posibil pentru toti oamenii dar asta nu inseamna ca se si intampla pentru toti oamenii. Dar eu stiu de un om care era avea atat de multa credinta ca nici macar nu a mai murit fizic.Scrie in Biblie despre el.E ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi unde duce nesăbuința unei atari dogme? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum ce inseamna viata vesnica sau osanda vesnica ramane de discutat.Daca moartea promisa pacatosilor inseamna chiar distrugerea sau doar stergerea din Cartea vietii si un chin vesnic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|