![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi cum ne dam cu firma-n cap? Uite-asa: cum tocmai, prin sfatul nu stiu cui, tu tocmai ne-ai servit! Bucura-te!............ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu unii dintre ei chiar as vrea sa fiu "frate" dar nu stiu daca merit eu.Adica le admir conduita, atata cat poti admira si cunoaste o persoana virtuala.Cu altii pot fi tovaras de drum in functie de imprejurari.Dar cu o parte nu pot fi nici macar tovaras de drum.Nu pot fi frate cu cel care vinde droguri sau cu cel care e in aceeasi organizatie cu cel care vinde droguri.Nu pot pentru ca nu inteleg la ce naiba au mai stat unii oameni zeci de ani in pustie.Si atunci sant circumspect si chiar daca ma insel prefer sa ma insel dar sa judec cu capul meu. Daca intelegi ce am vrut sa scriu e bine daca nu imi cer scuze ca te-am suparat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar cugeta si tu: nu vezi ca ne frecam ridichile pe-aici? oare nu ar fi de folos si alte raporturi? Pana la marea induhovnicire, noi, astia din lume, farfurizii si catavencii, oare nu s-ar cuveni sa strangem un pic randurile? Ce facem in schimb? Ne pierdem vremea, ca niste adolescenti rebeli, sau poate precum tancii de gradi, in mici grupari retardare... Tie iti place jocu? Mie imi repugna. mai bine am deprinde impreuna-lucrarea, precum in Cer asa si pe pamant. Adica, smeriti, smeritei, sa punem vorba langa vorba, duh langa duh, om cu om, sa facem nitica zidire... Doar boala ne indeamna la schisme, numai boala... cat imi e de sila de "ortodocsii" de pe forum! cat de sila imi este, doar Domnul mai stie... Last edited by ioan cezar; 17.02.2012 at 02:32:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest face fiecare ce vrea.Eu de hora nu am chef, nici sa intru in ea nici sa ma uit cum joaca altii.Prefer sa admir din cand in cand cativa pasi de dans autentici ai unuia sau ai altuia.Sau cel putin sa cred ca aceia sant pasi autentici.Pana la urma fiecare intelege ce vrea si cat poate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci, iarta-ma, dar cred ca noi nu suntem decat psihe, ne incadram singuri in patratul rectiliniu al manualelor de psihologie. Bune si astea, nu zic bai, macar ca doar sunt psiholog... dar dincolo, dincolo de asta, chiar nu mai e nimic intre noi? Nu e nimeni????? o, Doamne, sa fiu iertat, poate am indraznit prea mult... Iertare, fratilor, sunt doar un pic mahnit. Iertare... P.S. "Mahnirea are darul de a-mi deschide ochii spre interior, bucuria ma face de multe ori miop." cules arbitrar de pe net, in mahnirea mea momentana...:) Fiti binecuvantati, dragilor!:) Last edited by ioan cezar; 17.02.2012 at 03:20:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un drumeț cu o raniță imensă în spinare făcea hipo-stopul. Oprește o căruță și țăranul îl invită sus pe capră, iar drumețul nostru urcă păstrându-și ranița pe spate. - Pune-ți omule ranița în căruță, de ce te spetești în continuare?! - Păi vreau și eu să-l ajut pe sărmanul cal cu ceva, nu vezi ce greu trage la deal? Last edited by osutafaraunu; 17.02.2012 at 07:11:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am urmarit cu mare atentie tot ce s-a discutat si pot trage o concluzie: cei din alte culte citeaza foarte mult din Biblie, nu au o parere proprie pe care sa o argumenteze logic cu propriile cuvinte pentru a se face intelesi de ceilalti si daca intra intr-o discutie din care nu pot iesi pentru ca nu isi mai pot argumenta 'parerile' incep sa ii acuze pe ortodocsi de rea vointa, ca-i judeca, etc... as vrea sa va intreb eu pe voi ce intelegeti prin erezie???????? cu siguranta ca nu veti raspunde, asa ati facut mereu, nu ati avut amabilitatea sa ne raspundeti la intrebarile care nu va avantajau, e normal nefiind fata in fata, dar nu e firesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mântuirea noastră a fost câștigată prin jertfa Domnului nostru Iisus Hristos, iar noi nu am contribuit cu nimic la aceasta. Last edited by osutafaraunu; 17.02.2012 at 12:21:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|