![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Istoria de acolo nu e o stiinta ci un surogat trivial adeseori. Istoria Bisericii se gaseste in alta parte si e foarte dificil de studiat cu adevarat, dupa mica mea experienta si mai ales, desigur, dupa cuvantul altora care sunt chiar istorici. P.S. Cat priveste presa, nu e cat se poate de evident?: fiind vorba de mass-media, adica de ceva pentru masse, presa ofera ceea ce au nevoie majoritatea oamenilor, adica massele. Din pacate majoritatea vrea porcarii si scandal, vrea batjocorirea Bisericii. Dar nu e asta dintotdeauna asa? Situatia in care majoritatea oamenilor ar fi crestini adevarati, e SF. Imi imaginez o lume alcatuita majoritar din sfinti si cuviosi... Oare, in aceasta lume sfanta, fie ea deocamdata imaginara, presa ar mai scrie aceleasi lucruri de scandal in Postul Pastelui? Last edited by ioan cezar; 06.03.2012 at 02:30:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ati revenit, frate Ioan Cezar. Domnul sa va binecuvinteze.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multe si nedrepte vor fi atacurile celui rau asupra noastra si a credintei noastre.Noi doar trebuie sa credem in DUMNEZEU si in Biserica LUI,iar ce vine de la cel rau sa fie precum ploaia peste un acoperis,credinta deci sa ne fie scut si acoperis!
|
|
||||
|
||||
![]()
E bun ca ne facem griji.....pana aici e rau....!dece?DE CE SA NE FACEM GRIJI CAND dUMNEZEU ESTE IN NOI.....asta inseamna ca suntem slabi in credinta si de acolo apare temerea.....!
pentru ca de am fii crestini adevarati nu ne am face griji......ne rugam mai cu sarguinta pentru luminare minti lor si cerem de la Dumnezeu sa aduca pe calea buna pe toti.....!e bun sa ne rugam pentru ziaristi ca Dumnezeu sa nu le socotesca acest pacat si sa ne invredniceasca pe toti de a dobandi Raiul.Ca numai rugandune unul pentru altul vom reusi sa ne curatam de pacate si sa fim mai buni.... Fiind un forum a dragostei e bun sa avem mai multa bunatate si mai putine cuvinte care nu au rostul.... Numai prin rugaciune vom dobandi multe....! De trei lucruri ma voi mira cand voi ajunge in Rai: 1.CA VOI VEDEA ACOLO PE CINE NU MA ASTEPT 2.CA NU VOI VEDEA LA CINE MA ASTEPT 3.CA EU INSUSI SUNT ACOLO...... "INIMA CURATA SI SMERITA DUMNEZEU NU O VA URGISI"...... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca te consideri mantuit, miroase a altceva decat smerenie ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin credinta. Only. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Credinta nu este suficienta. Sunt culte care cred ca doar prin credinta se obtine automat mantuirea. Este ca si cum ai crede ca poti sa iesi dintr-o inchisoare fara sa te ridici de la pamant si sa deschizi lacatele care te tin ferecat in bezna. Credinta este o virtute de laudat, dar fara fapte bune nu are putere sa-L prinda pe Dumnezeu de maini si sa iasa din intuneric.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: citatul dat de el era preferatul meu. pe care l-am scris de mai multe ori aici. doar ca eu il foloseam in alte contexte. in plus, citatul original nu era la persoana 1. spunea "cine va ajunge in Rai, se va minuna de 3 lucruri ..." (aproximativ). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
foarte corect si mai ales adevarat. Cultele evanghelice sa ia aminte la acest verset biblic. Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La ce sa luam aminte mai mult in Postul Mare? | antoniap | Generalitati | 8 | 29.04.2013 15:06:38 |
Postul Mare | umilinta | Pocainta | 14 | 29.02.2012 13:07:11 |
Inainte de Postul Cracinului nu este harti? | raisa2006 | Postul | 10 | 18.11.2010 11:26:20 |
Canonul cel Mare, citit numai in postul Pastelui | alcatel001 | Intrebari utilizatori | 1 | 08.04.2010 11:33:08 |
postul mare | iriniava | Generalitati | 0 | 21.02.2007 20:24:53 |
|