![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta nu-i legitimeaza pe acei oameni decat in masura in care tu insuti consideri ca nu poti gresi. Ca sa-ti dau un exemplu..ajungi dintr-un motiv sau altul la o intalnire cu oameni care cauta experienta psihidelice, si dintr-un in alta ajungi si tu cu un ac in vena, incepi sa simti ce simt aia si vorbesti cum vorbesc si aia..atunci ce faci a doua zi cand te trezesti si-ti vii in fire? Accepti ca ai facut o prostie in plus in viata sau declari sus si tare ce oameni spirituali sunt respectivii si ca au calea lor prin care ajung la Dumnezeu, nu? Mergi pe a doua varianta cumva, nu de alta, dar tu nu aveai cum sa gresesti facand ce ai facut si simtind ce ai simtit..? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1 Petru 1:12 Lor le-a fost descoperit că nu pentru ei înșiși, ci pentru voi spuneau ei aceste lucruri, pe care vi le-au vestit acum cei ce v-au propovăduit Evanghelia prin Duhul Sfânt trimis din cer și în care chiar îngerii doresc să privească. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pentru mine cer acel test ci pentru dvs., ca sa realizati anumite chestiuni ce tin de partea spiritual-religioasa! Insa am intuit eu bine ca va e teama sa descoperiti minciuna in care ati trait o viata. Mai bine, e mai suportabil, sa va auto-mintiti si sa mintiti si pe cei din jur. Pentru ca stiti ca testul nu va da rezultatul dorit, veti obtine 3-4 talmaciri distincte care vor duce la concluzia ca cei care au "darul" talmacirii, de fapt, nu-l au si nici "limbile" dvs. nu prezinta siguranta, nestiind, de fapt, ce spuneti (cu 3-4 interpretari deosebite, nu veti mai sti ce sa credeti cu privire la darul dvs). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt si naiv in relatiile cu oamenii in sensul ca le ofer credit tuturor. Citat:
Nu e chiar atat de simplu. Daca s-ar putea dovedi minunile, ar fi demonstrat ortodocsii minunile savarsite in biserica lor si n-ar mai fi existat niciun ateu pe fata pamantului. Mintea umana care doreste sa nu creada poate primi oricate dovezi si teste implinite, tot nu va crede. Va gasi suficiente subterfugii. Dupa cum spunea Fericitul Augustin: "Pentru cine vrea sa creada am o mie de motive. Pentru cine nu vrea sa creada, n-am nici unul." Personal nu mai am nevoie de dovezi pentru a crede. Le-am primit de la Dumnezeu la timpul potrivit |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa 18 Martie poti pune o intrebare. Asta e tot ce trebuie sa intelegi. Pana atunci nu ai voie sa intrebi nimic. Nu trag de timp insa am un principiu cand pedepsesc copiii: sunt consecvent. Pot sa se milogeasca cat vor ei, daca-si merita pedeapsa trebuie sa o incaseze... Daca esti inconsecvent ei nu vor intelege ca ceea ce fac (obrazniciile sau razvratirea, bunaoara) este rau. Citat:
Insa se pare ca si tu crezi ca se inseala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedeti ce poate sa spuna "penticostalul"! ca nu exista teste pentru a analiza experientele supranaturale! Dar fiti sinceri, oare testul propus de mine este de nerealizat? poate da rateuri? cere timp, bani? Nicidecum. Iei un reportofon, te duci separat la cativa frati si-i pui sa talmaceasca tampeniile pe care le-ai zis in limbi! Ce e asa greu, penticostalule? Ne iei de prosti? nu ti-e rusine obrazului? si in functie de "talmacirile" primite, daca concorda sau nu, tragem cu totii concluziile! "Penticostalul" stie foarte bine ca acest test s-a facut de multe ori si rezultatele au fost hilare! Orice grupare religioasa care nu prezinta dovezi, nu raspunde la intrebari legitime, se ascunde, este o grupare satanica, precum masoneria. Exact asa sunt si penticostalii. Vedeti ce nerusinat? Se rupe in figuri pe toate forumurile cu darurile Duhului Sfant, cu infatuare si aroganta, ca vezi Doamne ce "spiritual" este el si cand il descosi putin, explodeaza de nervi! Daca marele apostol Pavel, cand a fost verificat de bereeni (Fapte 17:11) si nu s-a suparat, dimpotriva i-a felicitat pt atitudinea lor, iata ca "penticostalul" nostru care nu se ridica nici la nivelul unghiilor de la picioarele lui Pavel, este o nulitate, se otaraste cand vrem sa-l verificam nitel ce-i cu vorbirea aia a lui! Ca un copil mic cand vrei sa-i iei jucaria preferata! Infantilul ![]() Last edited by Profetul de carton; 12.03.2012 at 12:36:25. |
|
||||
|
||||
![]()
credinta fara fapte moarta este-(Iacob 2:26). Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va faceti ca nu intelegeti! daca spuneti ca biserica penticostala are darurile Duhului Sfant, trebuie sa demonstrati asta! altfel nu va credem si va consideram niste hulitori si escroci internationali!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
chiar nu intelegeti ca dorim sa va ajutam sa iesiti din situatia nefasta in care sunteti in prezent? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am pus in antiteza trairea prin credinta cu trairea prin vedere. In crestinism se traieste prin credinta nu prin vedere. Prin urmare a filma o vindecare savarsita in urma rugaciunii in biserica ortodoxa nu va convinge niciun ateu ca exista Dumnezeu. Tot la fel o inregistrare audio sau video pe care o propune cu entuziasm profetul, nu va convinge pe nimeni. Nu valoreaza doi bani pentru cei care nu cred. Credinta se dobandeste altfel. Este un dar de la Dumnezeu. Au fost multi care au vazut minunile Domnului Isus: vindecari, exorcizari, inmultirea painilor. Dintre aceia care au vazut cu ochii lor, unii au strigat: "La moarte cu El!" De ce? Nu vazusera minuni autentice? Ba da. Insa, chiar vazand minuni, unii au crezut si altii nu. Noi insa ar trebui sa credem Scripturile. Vazand minuni sau nu. Doamne ajuta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|