![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta sa fii sigur ca n-o va obtine.
Dar mai ales Doamne ajuta sa intelegi si tu ce inseamna trairea prin credinta. Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca ati dori sa fiti obiectiv, ati accepta testul sau macar ati avea un raspuns la problema asta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt si naiv in relatiile cu oamenii in sensul ca le ofer credit tuturor. Citat:
Nu e chiar atat de simplu. Daca s-ar putea dovedi minunile, ar fi demonstrat ortodocsii minunile savarsite in biserica lor si n-ar mai fi existat niciun ateu pe fata pamantului. Mintea umana care doreste sa nu creada poate primi oricate dovezi si teste implinite, tot nu va crede. Va gasi suficiente subterfugii. Dupa cum spunea Fericitul Augustin: "Pentru cine vrea sa creada am o mie de motive. Pentru cine nu vrea sa creada, n-am nici unul." Personal nu mai am nevoie de dovezi pentru a crede. Le-am primit de la Dumnezeu la timpul potrivit |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vedeti ce poate sa spuna "penticostalul"! ca nu exista teste pentru a analiza experientele supranaturale! Dar fiti sinceri, oare testul propus de mine este de nerealizat? poate da rateuri? cere timp, bani? Nicidecum. Iei un reportofon, te duci separat la cativa frati si-i pui sa talmaceasca tampeniile pe care le-ai zis in limbi! Ce e asa greu, penticostalule? Ne iei de prosti? nu ti-e rusine obrazului? si in functie de "talmacirile" primite, daca concorda sau nu, tragem cu totii concluziile! "Penticostalul" stie foarte bine ca acest test s-a facut de multe ori si rezultatele au fost hilare! Orice grupare religioasa care nu prezinta dovezi, nu raspunde la intrebari legitime, se ascunde, este o grupare satanica, precum masoneria. Exact asa sunt si penticostalii. Vedeti ce nerusinat? Se rupe in figuri pe toate forumurile cu darurile Duhului Sfant, cu infatuare si aroganta, ca vezi Doamne ce "spiritual" este el si cand il descosi putin, explodeaza de nervi! Daca marele apostol Pavel, cand a fost verificat de bereeni (Fapte 17:11) si nu s-a suparat, dimpotriva i-a felicitat pt atitudinea lor, iata ca "penticostalul" nostru care nu se ridica nici la nivelul unghiilor de la picioarele lui Pavel, este o nulitate, se otaraste cand vrem sa-l verificam nitel ce-i cu vorbirea aia a lui! Ca un copil mic cand vrei sa-i iei jucaria preferata! Infantilul
Last edited by Profetul de carton; 12.03.2012 at 13:36:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu va faceti ca nu intelegeti! daca spuneti ca biserica penticostala are darurile Duhului Sfant, trebuie sa demonstrati asta! altfel nu va credem si va consideram niste hulitori si escroci internationali!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai profetelule, cum sa explodez de nervi cand postarile tale ma distreaza si ma binedispun? Priveste si tu postarile mele si compara-le cu ale tale. Si observa cine e nervosul... Citat:
Auzi, dar totusi: "va credem, va consideram". Hm, folosesti pronumele majestatii sau sunteti mai multi pe acolo? Adica tu si mai cine? Ca eu stiam ca esti singur cuc. Ca nu mergi la nicio biserica si nu votezi cu nimeni in afara de ilustra-ti persoana... Citat:
Dar, desigur, nu vorbesc cu toata lumea asa. Doar cu tine si cu inca vreo doi nazdravani mai șulhetici. Last edited by penticostalul; 12.03.2012 at 15:23:32. |
|
|
||||
|
||||
|
credinta fara fapte moarta este-(Iacob 2:26). Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am pus in antiteza trairea prin credinta cu trairea prin vedere. In crestinism se traieste prin credinta nu prin vedere. Prin urmare a filma o vindecare savarsita in urma rugaciunii in biserica ortodoxa nu va convinge niciun ateu ca exista Dumnezeu. Tot la fel o inregistrare audio sau video pe care o propune cu entuziasm profetul, nu va convinge pe nimeni. Nu valoreaza doi bani pentru cei care nu cred. Credinta se dobandeste altfel. Este un dar de la Dumnezeu. Au fost multi care au vazut minunile Domnului Isus: vindecari, exorcizari, inmultirea painilor. Dintre aceia care au vazut cu ochii lor, unii au strigat: "La moarte cu El!" De ce? Nu vazusera minuni autentice? Ba da. Insa, chiar vazand minuni, unii au crezut si altii nu. Noi insa ar trebui sa credem Scripturile. Vazand minuni sau nu. Doamne ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu sunt convins ca atatea talmaciri cate vei primi, atatea "variante" vor fi. Ma poti contrazice ca nu este asa? fa testul si dovedeste ca fratii tai au Duhul Sfant! A....nu vrei sa dovedesti ca biserica dumitale are Duhul Sfant! Bine, no problem, dar atunci ce mai cauti pe aici? Vezi-ti de adunarile dumitale si nu mai fa reclama cultului penticostal! In varianta in care alegi sa faci reclama, pregateste-te nene sa dai raspunsuri la intrebari avizate! p.s.: oricum, prin decizia luata de a nu te implica in efectuarea acestui test (o cerinta minima din partea unora care vor sa vada despre ce e vorba cu limbile la penticostali), TE-AI FACUT DE RASUL FORUMULUI. |
|
|
|||
|
|||
|
Da-mi voie sa rad si eu impreuna cu tot forumul...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 18:43:56 |
| Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 12.11.2017 00:30:35 |
| Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 18:36:08 |
| penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 13:08:26 |
| Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 13:21:20 |
|
|