![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
prietenul dvs. penticostalul o sa va reproseze ca de ce nu tineti Pastele, el il tine si i se pare normal sa-l tina, doar se ghideaza dupa Biblie, ca orice neoprotestant veritabil...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu-l tin pentru ca scrie in Biblie ci fiindca imi plac sarbatorile. Dar fratii reusesc sa se respecte chiar daca nu cred intocmai la fel in chestiuni neesentiale. Asta nu poti tu sa intelegi. Dar decat sa incerci sa bagi fitile mai bine ti-ai aminti ca azi e 18 Martie si ai voie sa iesi din arest. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ba scrie, ca a fost celebrat de catre evrei, avand o anumita semnificatie, Paste="a trece pe langa" cauta in Biblie si o sa vezi ce semnifica, pt evrei.
Gal. 4: 10 Voi păziți zile, luni, vremuri și ani. 11 Mă tem să nu mă fi ostenit degeaba pentru voi. -------------------------------------- pt tine Biblia a fost scrisa ...da, ai ghicit, degeaba. Citat:
chestiuni neesentiale? pt dumneata toata Biblia este neesentiala! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cand a trecut duminica pe post de a 7-a zi.
|
|
|||
|
|||
![]()
L-am intrebat pe 99 ca el stie toata istoria bisericii.Daca a fost schimbat inseamna ca exista un docoment ceva.
Cand a devenit duminica a 7 a zi ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
dar testele va plac? mai putin, nu?
![]() de celebrat orice aveti timp, chiar si sarbatori necrestine, dar de facut teste, nu!!!! dumneata tii si sarbatorile turcesti, am dreptate, da??? cand te ghiftui de shaorme, pff, din banii necajitilor romani!!!! Last edited by Profetul de carton; 18.03.2012 at 17:03:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Come on 99 spune-mi si mie cand a fost schimbata sambata in duminica si cine e Epifanius ala din anul de gratie 135.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci când am spus: în acele vremuri tulburi când cezarul se amesteca în treburile interne ale Bisericii. Concret, în anul 321 când efectiv s-a legiferat sărbătorirea duminicii pentru creștini.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinti cu moaste | Seraphim7 | Moaste | 4 | 04.11.2011 19:22:06 |
S-a umplut din nou Casa Domnului de comercianti? | Marius22 | Generalitati | 11 | 12.08.2010 17:06:14 |
sfinti...chinezi? | mariamary | Moaste | 3 | 03.03.2010 13:23:00 |
Bucuria lui Dumnezeu de a ne darui cerul | Ioan_Ciobota | Generalitati | 2 | 20.04.2008 18:14:32 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|