![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dupa cum am vazut la multi useri declarati sau nu ""alta confesiune"" (nu vorbesc aici de osutafaraunu pentru ca nu i-am citit postarile) vin aici ca sa faca prozelitism Last edited by Adriana Cluj; 18.03.2012 at 20:11:52. |
|
|||
|
|||
![]()
vad ca singurul care are chef de cearta esti tu.da nu merita sa -ti raspund.intre timp am gasit raspunsul cu cea mai buna religie pe net.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: Ma mai bucur si de faptul ca pe net se poate descoperi "cea mai buna religie".
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 18.03.2012 at 20:34:54. |
|
|||
|
|||
![]()
care este cea mai buna religie http://dantanasescu.ro/2011/03/06/ca...a-religie.html
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi tu scrii ca eu sau altii credem orbeste ce scrie in Biblie, dar ti-am mai spus ca e exact invers, tu crezi orbeste ce auzi, fara sa verifici. In cazul asta crezi orbeste ce ti-au spus oamenii de stiinta, fara sa si verifici. In plus fata de tine unii din noi am citit si ce spun creationistii, nu doar versiunea evolutionistilor. Am citit de curand ca peste 80% din oamenii de stiinta mai importanti din Nordul Americii si Anglia nu sunt crestini, majoritatea din ei sunt atei. Tu ii crezi orbeste si and spun ca nu exista Dumnezeu? Cerceteaza si sursele creationiste, tu de fapt crezi intr-un hibrid numit evolutionismul teist, o gaselnita ce combina creationismul cu evolutionismul de care sunt atrasi mai mult catolicii. Daca vrei iti dau surse de pe net ca sa citesti si sursele care combat evolutionismul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa si cercetezi, iata de cine a fost ales (si cum) Dalai Lama, e un fragment din cunoscuta carte "Sapte ani in Tibet" (e pasajul cu oracolul statului): http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-...unt-demoni.htm Budismul tibetan, lamaismul, e o imbinare intre budism si religia locala dinainte de budism. Aceasta era un fel e samanism, vrajitorie. De asemenea, toate aceste conceptii de relativism vin si din budism si hinduism in crestinism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uitate-te in orice lucrare despre evolutionism si o sa vezi ca dovezile sunt aproape zero, sunt doar povestiri, folosind imaginatia. In legatura cu clonarea, genetica este chiar una din stiintele care infirma evolutionismul. Pana acum din ceea ce s-a putut observa, la animale nu pot exista mutatii mai ample fara moartea individului. Mutatiile in cadrul unui genom pot fi ale genelor, ale cromozomilor sau genomice. Cele ale genelor sunt obisnuite, dar in cazul animalelor mutatiile genomice (modificarea numarului de cromozomi) sunt fie letale, fie provoaca sterilitatea. La om este sindromul Down, o modificare genomica. Transformari mai ample, ca trecerea intr-o alta specie sunt practic imposibile. Se cunosc la animale doar imperecherea intre specii apropiate, cal si magar, rezultand catarul care e steril, nu se poate reproduce in continuare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar aceste lucruri nu sant nebiblice, hibrizii sant rezultatul inmultirii unor animale de acelasi "fel " .Rezultatul este tot o felina sau un delfin sau un cal. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|