Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2012, 00:02:24
silvia55
Guest

Implicit

Ma alatur si eu grupului de rugaciune.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 10:35:01
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit Pentru Angelica

Alaturi de voi in rugaciune pentru Angelica in 11 iunie orele 21 cu paraclisul al doilea al maicii Domnului!Doamne,Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi toti!
Vechi 08.06.2012, 14:22:09
dorinastoica14
Guest

Implicit

Și eu voi citi în zilele pe care le stabiliți și la ora asupra căreia veți cădea de-acord
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 18:58:22
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Implicit Iertare!

Abia azi am intrat pe Net si am vazut anuntul tau draga Vasilica. Mai sunt cateva zile pana la operatia Angelicai. NADEJDE, DRAGOSTE si CREDINTA !
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Nascatoarei de Dumnezeu - Maicuta Domnului, cu ajutorul tuturor sfintilor si a echipei de medici si asistente care se vor ocupa de ANGELICA, vei simti efectul rugaciunilor noastre a tuturor!
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Sa o pomenim in rugaciunile noastre cat mai multa vreme, pentru sanatate in vremea operatiei si pentru recuperare cat mai rapida. Fii tare Vasilica, cineva acolo sus, va iubeste!

Last edited by icamilin; 08.06.2012 at 19:09:44.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 19:14:11
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de icamilin Vezi mesajul
Abia azi am intrat pe Net si am vazut anuntul tau draga Vasilica. Mai sunt cateva zile pana la operatia Angelicai. NADEJDE, DRAGOSTE si CREDINTA !
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Nascatoarei de Dumnezeu - Maicuta Domnului, cu ajutorul tuturor sfintilor si a echipei de medici si asistente care se vor ocupa de ANGELICA, vei simti efectul rugaciunilor noastre a tuturor!
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Sa o pomenim in rugaciunile noastre cat mai multa vreme, pentru sanatate in vremea operatiei si pentru recuperare cat mai rapida. Fii tare Vasilica, cineva acolo sus, va iubeste!
Multumesc Ica de incurajare, asa am sa fac nadejdea la Domnul si Maicuta lui,timpul trece si se apropie ziua operatie,sper sa o vad pe nepotica in simbata asta, Dumineca merge la spovedit si la impartasit.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 20:26:19
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Dragii mei e si rindul meu sa va cer ajutor in rugaciune pentru nepotica mea Anglelica(13 ani) in 12 Iunie va avea operatie la spate scoliosis.Operatia va dura 10-11 ore, ca sa-i intrepte omoplatul trebuie sa-i rupa o coasta. Va rog din suflet sa o pomeniti in rugaciunile voastre.
Doamne ajuta
Bunul Dumnezeu sa aiba grija de ea! Multa sanatate ii doresc. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 20:52:14
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Implicit Minunat!

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Multumesc Ica de incurajare, asa am sa fac nadejdea la Domnul si Maicuta lui,timpul trece si se apropie ziua operatie,sper sa o vad pe nepotica in simbata asta, Dumineca merge la spovedit si la impartasit.
Minunat gand de-a merge la spovedit si impartasit!
Sa-i fie de folos si spre bucuria insanatosii cat mai grabnice!

Tropar Sf.Porfirie:
" Dupa cum pe pamant fiind, te rugai pentru tamaduirea neputintelor si pentru iertarea pacatelor noastre, tot astfel, si acum, roaga-te in ceruri Sf.Parinte Porfirie ( pentru micuta Angelica ) si roaga-l pe Hristos, Dumnezeul nostru sa mantuiasca sufletelul ei, s-o vindece si sa se intoarca acasa sanatoasa. AMIN! "

Rugaciune catre Arsenie Boca:
" Milostive Doamne, care vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa ajunga la intelegerea adevarului, fie voia Ta, miluieste si mantuieste pe roaba lui Dumnezeu - Angelica, sa se insanatoseasca cat mai repede din operatia prin care trebuie sa treaca. Primeste aceasta rugaminte a mea, ca pe un strigat de dragoste, poruncit de Tine.Amin! "
Vechi 09.06.2012, 21:24:14
crestina obisnuita crestina obisnuita is offline
Banned

Data înregistrării: 11.05.2012
Locație: Bucuresti- orasul despre care Parintele Arsenie Boca a spus ca va fi Noul Ierusalim
Implicit

Si eu ma voi ruga in ziua de 12 iunie dimineata tot cu Paraclisul Al Doilea Al Maicii Domnului.Sa o intareasca Dumnezeu si s-o acopere Maicuta pe Angelica.
Reply With Quote
Vechi 09.06.2012, 21:50:16
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Fratilor si surorilor , eu , ca si o sora de a noastra , am observat ca suntem citiva care dorim sa ajutam acest copilas .
Incercarea prin care trece este suficient de solicitanta si se va intinde pe multe saptamini incepind de la operatie .
Eu vazindu-va dragostea m-am gindit sa ne unim si sa facem o nevointa de 40 de zile pt. a ajuta mai bine .
Daca doriti si daca sunteti de acord cu propunerea mea eu zic sa incepem chiar de miine , 10.06.2012 si sa facem al II-lea Paraclis al Maicii Domnului si acatistul sfintului Nectarie de Eghina .

Va rog inca o data sa ma iertati de indrasneala si sa nu luati aceasta propunere ca pe o obligatie de care nu se mai scapa(in sensul de moda) . Sau daca sunt frati care nu o fac public (este vorba de pomenire la rugaciune) , pot f. bine sa o faca in taina , la pravila lor .

Eu va spun ca miine :
D. 10.06, o voi pomeni pe micuta cu cele 2 rugaciuni .

Daca voieste cineva sa mi se alature in aceasta forma il rog sa spuna !
Vechi 09.06.2012, 22:03:46
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Fratilor si surorilor , eu , ca si o sora de a noastra , am observat ca suntem citiva care dorim sa ajutam acest copilas .
Incercarea prin care trece este suficient de solicitanta si se va intinde pe multe saptamini incepind de la operatie .
Eu vazindu-va dragostea m-am gindit sa ne unim si sa facem o nevointa de 40 de zile pt. a ajuta mai bine .
Daca doriti si daca sunteti de acord cu propunerea mea eu zic sa incepem chiar de miine , 10.06.2012 si sa facem al II-lea Paraclis al Maicii Domnului si acatistul sfintului Nectarie de Eghina .

Va rog inca o data sa ma iertati de indrasneala si sa nu luati aceasta propunere ca pe o obligatie de care nu se mai scapa(in sensul de moda) . Sau daca sunt frati care nu o fac public (este vorba de pomenire la rugaciune) , pot f. bine sa o faca in taina , la pravila lor .

Eu va spun ca miine :
D. 10.06, o voi pomeni pe micuta cu cele 2 rugaciuni .

Daca voieste cineva sa mi se alature in aceasta forma il rog sa spuna !
Foarte buna initiativa. De asemenea, s-a initiat un nou grup de rugaciune pentru fiica Margaretei Bogman, Rebecca.
Eu propun totusi ca in zilele de luni si marti sa ne rugam mai multi, la ora 21, cu al doilea pacalis si acatistul Sf. Nectarie, cum era stabilit initial, apoi in celelalte zile, cate o singura persoana, fiecare cand va voi. Asadar, puneti-ma si pe mine luni si marti, la ora 21 si aruncati si un ochi pe topicul Margaretei Bogman.
Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Rugaciune pentru cei pierduti Jitariu Intrebari utilizatori 0 09.12.2011 09:12:35
Rugaciune pentru mine T E O L O G U L Umanitare 17 10.06.2011 21:45:09
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
Rugaciune pentru sot Tia Rugaciuni 0 27.11.2008 12:34:22