![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma alatur si eu grupului de rugaciune.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Alaturi de voi in rugaciune pentru Angelica in 11 iunie orele 21 cu paraclisul al doilea al maicii Domnului!Doamne,Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi toti!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu voi citi în zilele pe care le stabiliți și la ora asupra căreia veți cădea de-acord
|
|
||||
|
||||
![]()
Abia azi am intrat pe Net si am vazut anuntul tau draga Vasilica. Mai sunt cateva zile pana la operatia Angelicai. NADEJDE, DRAGOSTE si CREDINTA !
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Nascatoarei de Dumnezeu - Maicuta Domnului, cu ajutorul tuturor sfintilor si a echipei de medici si asistente care se vor ocupa de ANGELICA, vei simti efectul rugaciunilor noastre a tuturor! Slava lui Dumnezeu pentru toate! Sa o pomenim in rugaciunile noastre cat mai multa vreme, pentru sanatate in vremea operatiei si pentru recuperare cat mai rapida. Fii tare Vasilica, cineva acolo sus, va iubeste!
" Fiti buni intre voi si milostivi, iertand unul altuia, precum si Dumnezeu v-a iertat voua in Hristos " ![]() Last edited by icamilin; 08.06.2012 at 19:09:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa-i fie de folos si spre bucuria insanatosii cat mai grabnice! Tropar Sf.Porfirie: " Dupa cum pe pamant fiind, te rugai pentru tamaduirea neputintelor si pentru iertarea pacatelor noastre, tot astfel, si acum, roaga-te in ceruri Sf.Parinte Porfirie ( pentru micuta Angelica ) si roaga-l pe Hristos, Dumnezeul nostru sa mantuiasca sufletelul ei, s-o vindece si sa se intoarca acasa sanatoasa. AMIN! " Rugaciune catre Arsenie Boca: " Milostive Doamne, care vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa ajunga la intelegerea adevarului, fie voia Ta, miluieste si mantuieste pe roaba lui Dumnezeu - Angelica, sa se insanatoseasca cat mai repede din operatia prin care trebuie sa treaca. Primeste aceasta rugaminte a mea, ca pe un strigat de dragoste, poruncit de Tine.Amin! "
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ma voi ruga in ziua de 12 iunie dimineata tot cu Paraclisul Al Doilea Al Maicii Domnului.Sa o intareasca Dumnezeu si s-o acopere Maicuta pe Angelica.
|
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor si surorilor , eu , ca si o sora de a noastra , am observat ca suntem citiva care dorim sa ajutam acest copilas .
Incercarea prin care trece este suficient de solicitanta si se va intinde pe multe saptamini incepind de la operatie . Eu vazindu-va dragostea m-am gindit sa ne unim si sa facem o nevointa de 40 de zile pt. a ajuta mai bine . Daca doriti si daca sunteti de acord cu propunerea mea eu zic sa incepem chiar de miine , 10.06.2012 si sa facem al II-lea Paraclis al Maicii Domnului si acatistul sfintului Nectarie de Eghina . Va rog inca o data sa ma iertati de indrasneala si sa nu luati aceasta propunere ca pe o obligatie de care nu se mai scapa(in sensul de moda) . Sau daca sunt frati care nu o fac public (este vorba de pomenire la rugaciune) , pot f. bine sa o faca in taina , la pravila lor . Eu va spun ca miine : D. 10.06, o voi pomeni pe micuta cu cele 2 rugaciuni . Daca voieste cineva sa mi se alature in aceasta forma il rog sa spuna !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu propun totusi ca in zilele de luni si marti sa ne rugam mai multi, la ora 21, cu al doilea pacalis si acatistul Sf. Nectarie, cum era stabilit initial, apoi in celelalte zile, cate o singura persoana, fiecare cand va voi. Asadar, puneti-ma si pe mine luni si marti, la ora 21 si aruncati si un ochi pe topicul Margaretei Bogman. Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugaciune pentru cei pierduti | Jitariu | Intrebari utilizatori | 0 | 09.12.2011 09:12:35 |
Rugaciune pentru mine | T E O L O G U L | Umanitare | 17 | 10.06.2011 21:45:09 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Rugaciune pentru sot | Tia | Rugaciuni | 0 | 27.11.2008 12:34:22 |
|