Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2012, 19:14:11
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de icamilin Vezi mesajul
Abia azi am intrat pe Net si am vazut anuntul tau draga Vasilica. Mai sunt cateva zile pana la operatia Angelicai. NADEJDE, DRAGOSTE si CREDINTA !
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Nascatoarei de Dumnezeu - Maicuta Domnului, cu ajutorul tuturor sfintilor si a echipei de medici si asistente care se vor ocupa de ANGELICA, vei simti efectul rugaciunilor noastre a tuturor!
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Sa o pomenim in rugaciunile noastre cat mai multa vreme, pentru sanatate in vremea operatiei si pentru recuperare cat mai rapida. Fii tare Vasilica, cineva acolo sus, va iubeste!
Multumesc Ica de incurajare, asa am sa fac nadejdea la Domnul si Maicuta lui,timpul trece si se apropie ziua operatie,sper sa o vad pe nepotica in simbata asta, Dumineca merge la spovedit si la impartasit.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 20:52:14
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Minunat!

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Multumesc Ica de incurajare, asa am sa fac nadejdea la Domnul si Maicuta lui,timpul trece si se apropie ziua operatie,sper sa o vad pe nepotica in simbata asta, Dumineca merge la spovedit si la impartasit.
Minunat gand de-a merge la spovedit si impartasit!
Sa-i fie de folos si spre bucuria insanatosii cat mai grabnice!

Tropar Sf.Porfirie:
" Dupa cum pe pamant fiind, te rugai pentru tamaduirea neputintelor si pentru iertarea pacatelor noastre, tot astfel, si acum, roaga-te in ceruri Sf.Parinte Porfirie ( pentru micuta Angelica ) si roaga-l pe Hristos, Dumnezeul nostru sa mantuiasca sufletelul ei, s-o vindece si sa se intoarca acasa sanatoasa. AMIN! "

Rugaciune catre Arsenie Boca:
" Milostive Doamne, care vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa ajunga la intelegerea adevarului, fie voia Ta, miluieste si mantuieste pe roaba lui Dumnezeu - Angelica, sa se insanatoseasca cat mai repede din operatia prin care trebuie sa treaca. Primeste aceasta rugaminte a mea, ca pe un strigat de dragoste, poruncit de Tine.Amin! "

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Rugaciune pentru cei pierduti Jitariu Intrebari utilizatori 0 09.12.2011 09:12:35
Rugaciune pentru mine T E O L O G U L Umanitare 17 10.06.2011 21:45:09
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
Rugaciune pentru sot Tia Rugaciuni 0 27.11.2008 12:34:22