![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, ușurel cu acuzele de "mincinos"! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo de asta, de curand eram in autobuz iar pe scaunul din fata mea, cu spatele la mine, statea o calugarita catolica. S-a ridicat brusc ca sa coboare si m-a surprins fiind tare abatuta; se vedea chiar foarte bine asta pe fata mea. Mi-a pus mana pe umar si mi-a zis: "Dumnezeu sa va binecuvinteze, ma voi ruga pentru dvs." Mi-a luminat ziua aceea. Dumnezeu sa-i rasplateasca!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Oh, dar nu cred că opinia mea are atâta greutate pe aici pe forum încât să mă puteți bănui în mod realist că încerc să vă dau prilej de mândrie deșartă. Era o simplă problemă de politețe.
Cât privește rugăciunea, sunteți inclusă oricum în rugăciunile mele, pentru că obișnuiesc să mă rog pentru toți oamenii; dar vă propun o a treia cale: haideți să spunem amândoi o rugăciune pentru călugărița despre care ați povestit... și pentru toți cei care au luat hotărârea să-și închine viața exclusiv Domnului și aproapelui lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Amin, sa ne rugam pentru ei...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci se pare ca duritatea nu are religie. Daca ar avea efect jignirile as fi partizanul lor pt trezirea la viata a celorlalti,'cazuti'. Dar atata vreme cat nici pe ceilalti nu ii ajuta,si nici pe mine nu ma fac placut lui Dumnezeu,de ce sa nu am mai bine incredere in ceilalti,chiar de la alte culte? A vorbi frumos,chiar in dezacord fiind cu celalalt ,poate aduce rezultate spectaculoase. Nu vei fi poate un indreptator al celor 'pierduti ',dar sigur iti vei recastiga sufletul ,ceea ce e o izbanda mult mai mare . Nu vorbesc special de tine ,ci impotriva duritatii,din orice parte ar veni,care nu face decat sa fim in afara lui Dumnezeu,oricat de luminoasa ar fi religia de care credem ca apartinem. Adevar fara iubire ,si indreptare fara har nu exista |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati s-au rupt de adventistii clasici deoarece acestia au fost de acord cu participarea la razboaie, asta ca motiv principal; eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns! tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face! si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie! iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS, dar v-ati pierdut orice credibilitate, nu sunteti demn de incredere, nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres! |
|
||||
|
||||
![]()
mai stii...maine o sa spui ca este ortodox...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: NICAIERI nu spune in Biblie ca Iuda ar fi innebunit vazand unde a dus tradarea lui si din acest motiv s-ar fi spanzurat |
|
||||
|
||||
![]()
Mihai Gadea a terminat facultatea de teologie adventista, putea sa devina pastor in cultul lor, insa a ales cariera mass-media.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta este cumva o tentativă mascată prin care recunoașteți pe față, în public, că lucrați cu Diavolul? După câte am văzut de la penticostali nu mai am nici o îndoială că măcar unii, dacă nu toți, lucrează cu puteri oculte și chiar cu puteri satanice, demonice. Până la urmă chiar ar fi inexplicabil cum s-ar pretinde slujitorii nedreptății ca slujitori ai dreptății și apostolii minciunii, ai ereziei și ai întunericului niște apostoli ai adevărului și ai luminii. Nu mă așteptam deci să faceți chiar o confesiune în public prin care dați de înțeles că lucrați cu puteri ale potrivnicului lui Dumnezeu și al Adevărului.
Last edited by Decebal; 27.07.2012 at 12:08:42. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|