Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2012, 20:59:50
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
domnule, dumneavoastra nu va mai bucurati de credibilitate din momentul in care v-ati dovedit mincinos (ati spus ca nu sunt deosebiri intre reformati si cultul dumneavoastra mintind grosolan), de ce v-am crede? aveti vreo dovada ca Gadea nu mai este adventist? recent am auzit la tv. referiri directe la religia lui, adventista!
Domnule Cornel, aveți vreo dovadă că am spus asta despre reformați? Aveți vreo dovadă că Gâdea [mai] este adventist?
Deci, ușurel cu acuzele de "mincinos"!
Vechi 26.07.2012, 21:54:06
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Domnule Savonarola, din punct de vedere spiritual doamna Doriana vă dă clasă. Chiar făcând abstracție de acest fapt, modul în care vă adresați unui femei este sub orice critică și, sunt convins, nu reflectă valorile Bisericii Ortodoxe.
Domnule MihaiG, e a doua oara cand spuneti ca eu as fi cinestiecum. Va rog, sa nu mai fie o a treia oara. Nu-i dati prilej celui rau sa va demonstreze ca nu e asa. Eu am si colti, iar dragul de Decebal, saracul, va poate confirma asta. Mai bine rugati-va pentru mine, as fi tare bucuroasa si onorata. Si nu o spun cu "smerenie", ci chiar e cel mai mare bine care mi l-ati putea face.

Apropo de asta, de curand eram in autobuz iar pe scaunul din fata mea, cu spatele la mine, statea o calugarita catolica. S-a ridicat brusc ca sa coboare si m-a surprins fiind tare abatuta; se vedea chiar foarte bine asta pe fata mea. Mi-a pus mana pe umar si mi-a zis: "Dumnezeu sa va binecuvinteze, ma voi ruga pentru dvs." Mi-a luminat ziua aceea. Dumnezeu sa-i rasplateasca!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 26.07.2012, 22:21:21
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Oh, dar nu cred că opinia mea are atâta greutate pe aici pe forum încât să mă puteți bănui în mod realist că încerc să vă dau prilej de mândrie deșartă. Era o simplă problemă de politețe.

Cât privește rugăciunea, sunteți inclusă oricum în rugăciunile mele, pentru că obișnuiesc să mă rog pentru toți oamenii; dar vă propun o a treia cale: haideți să spunem amândoi o rugăciune pentru călugărița despre care ați povestit... și pentru toți cei care au luat hotărârea să-și închine viața exclusiv Domnului și aproapelui lor.
Vechi 26.07.2012, 23:12:54
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Amin, sa ne rugam pentru ei...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 27.07.2012, 00:12:07
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Normal că nu vrei să ți se spună de sfinți pentru că te zbați al naibii de tare să te împotrivești adevărului elementar că Biserica Ortodoxă are sfinți, pe când secta ta nu are sfinți ci hoituri, iar acest adevăr elementar este unul dintre adevărurile care îți invalidează din start toată secta religioasă din care faci parte. Și normal că nu vrei să ți se spuină de sfinți pentru că nu vrei să crezi și să accepți această realitate și lucrarea dumnezeiască a lui Dumnezeu în ea. Și normal că te deranjează adevăratele repere ale unei Biserici, adică sfinții; ție îți place să te scalzi în mocirla în care te scalzi și vrei ca și alții să se scalde în mocirla spurcată a penticostalismului, despre care am văzut ce roade are. Mi-e de ajuns acel c. urs, deși am mai văzut și alte cazuri de astfel de fenomene, pentru a mă convinge în ce putoare pestilențială se scaldă această sectă lipsită de orice legitimitate.
Acum esti la fel de dur ca si ortodocsii pe care ii criticai cateva comentarii mai sus:)
Deci se pare ca duritatea nu are religie.
Daca ar avea efect jignirile as fi partizanul lor pt trezirea la viata a celorlalti,'cazuti'.
Dar atata vreme cat nici pe ceilalti nu ii ajuta,si nici pe mine nu ma fac placut lui Dumnezeu,de ce sa nu am mai bine incredere in ceilalti,chiar de la alte culte?
A vorbi frumos,chiar in dezacord fiind cu celalalt ,poate aduce rezultate spectaculoase.
Nu vei fi poate un indreptator al celor 'pierduti ',dar sigur iti vei recastiga sufletul ,ceea ce e o izbanda mult mai mare .
Nu vorbesc special de tine ,ci impotriva duritatii,din orice parte ar veni,care nu face decat sa fim in afara lui Dumnezeu,oricat de luminoasa ar fi religia de care credem ca apartinem.
Adevar fara iubire ,si indreptare fara har nu exista
Vechi 27.07.2012, 09:28:20
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Domnule Cornel, aveți vreo dovadă că am spus asta despre reformați? Aveți vreo dovadă că Gâdea [mai] este adventist?
Deci, ușurel cu acuzele de "mincinos"!
acuzele de mincinos si implicit de mare escroc, sunt fondate.

nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati s-au rupt de adventistii clasici deoarece acestia au fost de acord cu participarea la razboaie, asta ca motiv principal; eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns! tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face! si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie!

iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS, dar v-ati pierdut orice credibilitate, nu sunteti demn de incredere, nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres!
Vechi 27.07.2012, 09:52:55
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
mai stii...maine o sa spui ca este ortodox...
Vechi 27.07.2012, 10:01:45
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu sunt teolog, dar nu stiu cine merita de fapt sa aiba Duhul Sfant. Vorbim despre insasi puterea lui Dumnezeu de a crea si a schimba lucrurile, de a binecuvanta, mantui sau osandi. Insa stiu ca Duhul Sfant este dat mi ales celor care Il urmeaza si asculta pe Dumnezeu. Si pentru un timp, Iuda L-a urmat si ascultat. Dupa aceea si-a fixat alte scopuri si a pierdut harul Duhului Sfant, asa cum spune Ioan Cezar.
Eu il inteleg pe acest om ca s-a spanzurat. Sa fii langa Hristos, ucenic ales si binecuvantat cu mult har, apoi sa cazi departe de tot ce este sfant, singur si parasit, dioar cu cei 30 de arginti castigati prin tradare, sa vezi ca din cauza ta insasi Nevinovatia moare pe cruce.... toate acestea pot duce rapid la nebunie.
eu NU am cum sa inteleg sinuciderea unui om. In cazul lui Iuda nici atat. Pai timp de 3 ani de zile a auzit permanent de la Hristos invataturi despre IERTARE atat din partea omului si mai ales din partea lui Dumnezeu.
ps: NICAIERI nu spune in Biblie ca Iuda ar fi innebunit vazand unde a dus tradarea lui si din acest motiv s-ar fi spanzurat
Vechi 27.07.2012, 10:07:15
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Mihai Gadea a terminat facultatea de teologie adventista, putea sa devina pastor in cultul lor, insa a ales cariera mass-media.
Vechi 27.07.2012, 12:03:17
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Eu am si colti, iar dragul de Decebal, saracul, va poate confirma asta.
Asta este cumva o tentativă mascată prin care recunoașteți pe față, în public, că lucrați cu Diavolul? După câte am văzut de la penticostali nu mai am nici o îndoială că măcar unii, dacă nu toți, lucrează cu puteri oculte și chiar cu puteri satanice, demonice. Până la urmă chiar ar fi inexplicabil cum s-ar pretinde slujitorii nedreptății ca slujitori ai dreptății și apostolii minciunii, ai ereziei și ai întunericului niște apostoli ai adevărului și ai luminii. Nu mă așteptam deci să faceți chiar o confesiune în public prin care dați de înțeles că lucrați cu puteri ale potrivnicului lui Dumnezeu și al Adevărului.

Last edited by Decebal; 27.07.2012 at 12:08:42.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09