![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ghinion pe el, saracu om...:)) |
|
|||
|
|||
![]()
Poate se mantuie prin copii, nepoti care devin crestini..poate ii cheama Dumnezeu pe Drum...nu stim
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
31. Și-L rugau pe El să nu le poruncească să meargă în adânc. (Lc8,31) 10. Și Îl rugau mult să nu-i trimită afară din acel ținut. (Mc5,10) dar nu citiți pentru că nu vă permite... ”duhul”. Oricum, din cauza aceluiaș ”duh” nu vedeți nici că bărbatul salvat chiar L-a rugat: 18. Iar intrând El în corabie, cel ce fusese demonizat Îl ruga ca să-l ia cu El.(Mc5,18) V-am spus, sunt vulnerabil; deja mi-e silă de mine pentru dialogul ăsta. Citat:
Dacă și El a plecat, eu nu L-oi urma? Doamne ajută-vă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar ati facut acelasi lucru de care v-am "acuzat", va ascundeti in spatele unor termeni generali si nume. Daca chiar doriti sa demonstrati ceea ce spuneti, atunci fiti mai concret va rog, altfel nu cred ca are rost sa repetati mereu si mereu aceleasi fraze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" In intelesul sau fundamental, verbul "skandalizo" (a sminti, a se sminti, a fi smintit) inseamna doua lucruri: daca persoana la care se refera este credincioasa, verbul inseamna a se indeparta de credinta, a se lepada de credinta; daca persoana la care se refera nu este credincioasa, verbul inseamna a respinge, a nu accepta credinta in Dumnezeu . La diateza pasiva verbul "skandalizo" inseamna a nu veni la credinta, a nu accepta credinta." Exact asta am zis si eu ca inseamna erezia, a nu accepta/a lepada credinta in Dumnezeu, si in speta in Iisus Hristos in cazul crestinismului. Exact asta insemna la apostolul Pavel. Oamenii au fost cei care au deturnat apoi sensul cuvantului pentru a-si impune teoriile proprii... Last edited by Tartaruga; 06.09.2012 at 20:28:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Teorii proprii sunt ale tale personale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu spuneam ca nu putem judeca un om ca e condamnat inainte de moarte, nu stiu ce face pana moare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga Decebal, Uite ce parte as fi subliniat mai degraba eu si la asta astept raspuns de la tine: 34. Si nu se vor mai invata unul pe altul si frate pe frate zicand: "Cunoasteti pe Domnul" ca toti de la sine Ma vor cunoaste, de la mic pana la mare, zice Domnul, pentru ca Eu voi ierta faradelegile lor si pacatele lor nu le voi mai pomeni." Spune-mi acum draga Decebal, tu l-ai cunoscut pe Domnul de la sine si intri in categoria celor care nu mai sunt invatati de altii? Parca ziceai ca-i nevoie de o biblioteca intreaga pentru a invata si nicidecum de la sine . Ce sa inteleg de aici? Ca tu nu faci parte din casa lui Israel si a lui Iuda? Last edited by Tartaruga; 06.09.2012 at 23:46:13. |
|
|||
|
|||
![]()
...imi zic "mai bine ateu". Numai ca nu POT fi ateu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 02.06.2010 12:15:26 |
Mantuirea in lume | Nicolae | Calugarul | 21 | 18.06.2007 15:24:08 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
Mantuirea | vsm | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.11.2006 23:56:38 |
|