![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intocmai ca si un topor daca il foloseti pentru ce trebuie, adica pentru taiat leme e bun, insa daca il folosesti sa dai in cap la cineva este rau... evident actiunea si intrebuintearea si nu obiectul in sine. Citat:
Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa din nefericire, unii isi arata coltii si lovesc virtual: jigniri, calomii, atacuri la persoana, denigari, incercari de depersonalizare si ostracizare... toate acestea fac parte din realitatea trista a acestui site. Sper ca toti impreuna sa contribuim la eliminarea acestor manifestari negative ce au profunda influlenta negativa duhovniceasca. Sunt de parere ca doar discutiile oneste, polemicile civilizate pot fi benefice. Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s.: cum au reusit sa bage un MOTHERBOARD intr-un carnet? ca sincer, vreau si eu tehnologie asa compacta, pt alte scopuri.
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit de hackeri; dar esti off-topic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-au scris carti pe acesta tema, pe care se pare ca nu le-ai citit; abunzi insa in pareri personale, pe care incerci sa le impui cu forta altora. Nu tine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate m-am exprimat gresit. De anul asta il am, dar are cateva luni bune...
|
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul lor de vedere esti un veritabil goym, goymii avand "drepturi depline" garantate; potrivit acestor drepturi, statul asigura finantarea "supravegherii" tale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.ziuaveche.ro/internationa...za-134317.html
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|