Citat:
În prealabil postat de AlinB
Da, dpdv al americanilor ca si imigrant esti un potential criminal.
Banuiesc ca trebuie sa recurga la aceste masuri deoarece ei nu au un sistem national de identificare (deh, libertate) ceea ce face mult mai usoara treaba infractorilor.
Se cheama scanarea retinei si este o alta metoda de indetificare biometrica.
Nu este un "flash memory" este un microcalculator cu functie de stocare + criptografica (de aici si protectia la falsificare).
Cum le-ai vazut pe alea? Cu lupa? Sau ti-a povestit cineva?
|
Draga Alin
prin renuntarea la acest pasaport si viza SUA , am purces la distrugerea lui dezmembrandul, in alcaturea lui sta un sistem complex de stocare si emitere, prin urmare stocarea se face pe baza unei benzi magnetice asemanatoare cardului bancar dar mult mai mare ( martor am fost la un control in Germania la contralele organelor competente), , referitor la "motherboard" si circuite, toate cumulate sunt de marimea unui buletin tip cartela de plastic, incastrat intr-o masa de polimer si aceasta gravata cu laser , masa de polimer are grosimea de 1.22mm - marimea unui pasaport conventional(nu iti trebuie lupa, marimea e considerabila). si cuprinde toata aceasta tehnologie , insumi cercetand-o. in cele din urma am purces la un tratament cu microunde in laboratorul meu specializat(cuptorul din bucatarie) pur si simplu a explodat pasaportul, daca ar fi fost asupra persoanei , ar fi creat ceva leziuni.
Spre folos am scris si nu in deradere.
Cu dragoste frateasca intru Hristos.