Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2012, 15:46:17
alecsander_van_doom alecsander_van_doom is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.12.2011
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, dpdv al americanilor ca si imigrant esti un potential criminal.

Banuiesc ca trebuie sa recurga la aceste masuri deoarece ei nu au un sistem national de identificare (deh, libertate) ceea ce face mult mai usoara treaba infractorilor.

Se cheama scanarea retinei si este o alta metoda de indetificare biometrica.
Nu este un "flash memory" este un microcalculator cu functie de stocare + criptografica (de aici si protectia la falsificare).

Cum le-ai vazut pe alea? Cu lupa? Sau ti-a povestit cineva?
Draga Alin
prin renuntarea la acest pasaport si viza SUA , am purces la distrugerea lui dezmembrandul, in alcaturea lui sta un sistem complex de stocare si emitere, prin urmare stocarea se face pe baza unei benzi magnetice asemanatoare cardului bancar dar mult mai mare ( martor am fost la un control in Germania la contralele organelor competente), , referitor la "motherboard" si circuite, toate cumulate sunt de marimea unui buletin tip cartela de plastic, incastrat intr-o masa de polimer si aceasta gravata cu laser , masa de polimer are grosimea de 1.22mm - marimea unui pasaport conventional(nu iti trebuie lupa, marimea e considerabila). si cuprinde toata aceasta tehnologie , insumi cercetand-o. in cele din urma am purces la un tratament cu microunde in laboratorul meu specializat(cuptorul din bucatarie) pur si simplu a explodat pasaportul, daca ar fi fost asupra persoanei , ar fi creat ceva leziuni.
Spre folos am scris si nu in deradere.

Cu dragoste frateasca intru Hristos.
Vechi 19.12.2012, 01:52:25
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alecsander_van_doom Vezi mesajul
Draga Alin
prin renuntarea la acest pasaport si viza SUA , am purces la distrugerea lui dezmembrandul, in alcaturea lui sta un sistem complex de stocare si emitere, prin urmare stocarea se face pe baza unei benzi magnetice asemanatoare cardului bancar dar mult mai mare ( martor am fost la un control in Germania la contralele organelor competente), , referitor la "motherboard" si circuite, toate cumulate sunt de marimea unui buletin tip cartela de plastic, incastrat intr-o masa de polimer si aceasta gravata cu laser , masa de polimer are grosimea de 1.22mm - marimea unui pasaport conventional(nu iti trebuie lupa, marimea e considerabila). si cuprinde toata aceasta tehnologie , insumi cercetand-o. in cele din urma am purces la un tratament cu microunde in laboratorul meu specializat(cuptorul din bucatarie) pur si simplu a explodat pasaportul, daca ar fi fost asupra persoanei , ar fi creat ceva leziuni.
Spre folos am scris si nu in deradere.

Cu dragoste frateasca intru Hristos.
Cine are urechi, sa auda! Cine nu are urechi, macar sa citeasca cele de mai sus.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Vizita papala in 2013 ? Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 92 13.09.2012 21:04:03
Dictatura Biometrica atinge Onestiul aristide Stiri, actualitati, anunturi 7 19.08.2009 21:18:43
Se schimba cartile de identitate Capy Generalitati 21 06.05.2008 18:59:20
Scurt pasaj dntr o carte noua scristim Intamplari adevarate 8 24.03.2007 00:06:13