![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricât ar fi de corupt sistemul medical, tot îl folosești în caz de necesitate și nu numai. Paranoia asta cu manipularea generalizată a datelor statistice se tratează tot pe cale medicală, sau, după caz, cu consiliere psihologică specializată. Nu văd ce interes premeditat ar avea un medic de familie (de exemplu) să-ți falsifice evaluarea stării tale de sănătate. Poate fi incompetent, indolent sau poate avea alte carențe la capitolul etică și pregătire profesională, asta da, dar în niciun caz rău intenționat din oficiu. Biometria exclude orice date care nu-și găsesc un corespondent funcțional în dinamica ipostasului strict biologic. Cred că nici nu mai trebuie să menționez că-i o aberație să respingi medicina fiindcă nu corespunde preferințelor tale metafizice. Problema sălășluirii Duhului Sfânt în om este de competența Bisericii, nu a medicinei. Mă abțin să comentez concluzia exprimată în ultimul paragraf fiindcă e ajunul Crăciunului și nu vreau să te simți lezat în vreun fel.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 24.12.2012 at 06:46:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma gandeam ca la mine te referi cu intelegerea imbecila, dar pentru mine biometria nu e "bau-bau lingvistic" si nici fanatic nu-s(iti dovedesc "biometric"!), asa ca tot nu-nteleg; oare ai raspuns altcuiva? Citat:
Biometria n-are legatura cu medicina, ci profita de ea; oricum medicina incearca sa "repare" templul care se strica din cauza bolilor duhului, fata de care medicina este "spectatoare". Citat:
1. Domnul este luminarea mea si mantuirea mea; de cine ma voi teme?Domnul este ocrotitorul vietii mele; de cine ma voi infricosa? (PS 26:1) Last edited by Demetrius; 24.12.2012 at 08:27:31. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Feliz Navidad !
|
||||
|
||||
![]()
Calma te!
Nu merită! Ne dați sau nu ne dați?
|
|||
|
|||
![]()
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 24.12.2012 at 11:07:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Decât..........
|
|||
|
|||
![]()
Trandavia imi spune sa astept cu drag moartea, ca nu va mai trebui sa muncesc,
iar invidia si dusmania ma indemana sa ma rog sa vina sfarsitul lumii pentru ca toti cei ce m-au necajit sau cei ce nu sunt ca mine, cu ghinionul si necazurile mele, sa mearga in IAD. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Viata sfanta nu trebuie confundata cu desavarsirea, nu erau infailibili. 2. Viata sfanta au inceput sa o dobandeasca de la un moment dat, treptat, adica inainte au suferit si ei de betesuguri duhovnicesti. Sfintii nu se nasc, sfintii devin cu ajutorul lui Dumnezeu si dupa ce au pus inceputul ce bun. 3. Omenirea este atat de primitiva incat este imposibil cuiva sa ajunga atotstiutor pentru a-si pazi sanatatea trupeasca neatinsa de nimic, chiar si cei sfinti nu pot ajunge la aceasta treapta. 4. Indreptarea duhovniceasca doar previne boala si rupe legatura cu sursa bolii, dar nu readuce Sanatatea dinainte de pacat. Credinta mea este ca Dumnezeu are puterea sa puna la loc bratul unui ciung, dar ciungul nu are credinta ..."sa-L convinga pe Dumnezeu" la asa o minune. Last edited by leonte; 24.12.2012 at 11:55:15. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea sesizezi nuantele si ironiile fine.
|
|
|||
|
|||
![]()
vai, Ioana
![]() cel mai mare pacat - vanitatea - prin asta ne infrange diavolul!! daca s-ar uita cineva peste cele 24 de vami... cum trebuie sa fie sufletul ca sa poata trece prin ele... dar noi filozofam si mai grav ignoram profetiile sfintilor si sfaturile duhovnicilor! ne consideram "luminati"! http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...-in-nesimtire/ http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...ei-de-pe-urma/ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|